Film, Oyuncu Tanıtma, İnceleme CMS var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:donatello: Arkadaşlar filmleri tanıtabileceğim (preview, review) yapılan bu filmlere üyelerin yorum ekleyip puan verebileceği, artisleri ayrı ayrı tanıtabileğim, dizilere özel bölüm hazırlayabileceğim, makaleler için özel bölümleri olan...Bir CMS arıyorum...O kadarda gerek yok ama birde altyazı paylaşımı yapabileğim bir modulu olsa harika olurdu...

Böle bir sinema, film portal veya CMS ilen var mı arkadaşlar? Ücretlide olabilir, tavsiyelerinizi bekliyorum...

eşekkürler... :turned:

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler baktım gerçekten çok güzelmiş ama sadece movie üzerine yoğunlaşmış, ücretli veya ücretsiz farketmez güzel bir cms yok mu acaba. yani bakıyorum oyunlar için var, onun için, bunun için var ama film için yok..

Teşekkürler...

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Drupal'i bu konuda tavsiye ederim.
Taxonomy özelliği sayesinde oyuncularından çıkış tarihine, türünden yönetmenine kadar her şekilde sınıflandırman mümkün olur. Ayrıca yorum yazma ve puanlama sistemi de vardır.

Hafif ve biraz kullandıktan sonra alışkanlık yapabilen bir sistemdir.

CebraiL STARK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
drupal çok karışıktır 3 ay kullandım wordpress'in yan ürünü ama wordpress daha kaliteli

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yan ürün mü? Hmm, pek kullanamamışsınız herhalde...
Kendi proje gurubum için 5 aylık bir kullanma sürecim vardı, hafifliğine ve işlevselliğine hayran kaldım. Drupal ile yapılamayacak hiçbir şey yok.

Taxonomy özelliği ise başlı başına Drupal'i bir numara yapmaya yeter zaten. (ama benim gönlüm Joomla ile...)