Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bulamadığım bir film var.3 5 sene önce izlemiştim galiba.filmde bir baba oğlunun ve tacize uğramış , cezası verilmeyen veya az verilen kişileri öldüren adamı anlatıyor.sonunda bir gazeteciyide hapiste röportaj verirken öldürüyor.
Her telden film izliyorum bende ne olursa olsun izliyorum her şeyi. Buradan en iyi animasyon filmlerine sardım birkaç gündür.
https://img.Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir./dosya/2020/02/arabalar.jpg
IMDb Puanı: 7,1
Yapım Yılı: 2006
Bir seri haline gelen Arabalar (Cars) filmi; Piston Kupası’nı kaldırma hayaliyle yanıp tutuşan Şimşek McQueen adında bir çaylak arabanın, yaşamış olduğu Radyatör Kasabası’nı terk ederek yaşamış olduğu maceraları konu almaktadır.
Elektrik Savaşları (Dram/Tarih) //Bu filmin adının "Elektrik Savaşları" olarak çevrilmesi aşırı saçma olmuş, aslında DC ve AC akımların savaşı var, filmin tercüme edilmiş adı tamamen yanıltıcı.
Just Mercy (Dram/Mahkeme Draması)
The Prestige (Gerilim/Gizem Dram)
Leon (Aksiyon/Dram)
How High (Komedi/Stoner)
Bana Adını Sor (Dram)