Film, Müzik ve TV Bir Arada

Erdem Yener

Asistan
Reaksiyon puanı
11
İnternetten binlerce TV kanalını çevirmiçi olarak izleyebilir ve kaydedebilir, radyo kanallarını dinleyebilir ve kaydettiğiniz dosyaları değişik formatlara dönüştürebilirsiniz. Tüm bunları tek bir program ile yapabileceksiniz.

İnternet üzerinden çevrimiçi televizyon izleyebileceğiniz, radyo istasyonlarını takip edebileceğiniz, ses ve görüntü kaydı yapıp bunları değişik formatlara dönüştürebileceğiniz bir yazılım olan Readon TV Movie Radio Player, tam manasıyla dört dörtlük bir program. Bilgisayarınızı tamamen medya ortamına çevirebileceğiniz bu yazılımda herhangi bir TV kartına ihtiyaç duymuyorsunuz.
readon1270300337.jpg
Tamamen internet bazlı çalışan ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Readon TV Movie Radio Player'da Youtube videolarını seyredebilir, istediğiniz kanal ve istasyonlara parola engeli koyabilir, kanalları türlerine göre sıralayabilir ve aklınıza gelen daha pek çok şeyi yapabilirsiniz.
:: Yazılımı indirmek için tıklayın.
:: Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.
Bilgi için: Readon Technology
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
sımdı Tıvıbu mu ? daha ıyı yoksa bu yazılım mı ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kişisel görüşüm tivibu :)

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Daha önce duymadım ama eğer Tivibudan öncede varsa tebrik etmek lazım.İndiriyorum bi denemek lazım tivibu'daki özellikler varsa neden olmasın.Geleceği olacak bi sistem ise tivibu üyeliğimi bile iptal ettiririm

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yalnız kullanırken dikkatli olun süprizlerle karşılaşabilirsiniz :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Tivibu tabii ki :)

arinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabii bu programı devamlı kullanmamız için sınırsız internete sahip olmamız lazım değilmi? yoksa ne kadarlık bir kotaya ihtiyaç var

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İndirdim denedim ama sevmedim acıkcası.Görüntü bakımından zaten tivibu fark atıyor.Kanal fazlalığı bu programda ama kanald, atv, show star gibi büyük kanalları bulamadım.Ayrıca cok kısıtlı geri sarma yok,sec izle gibi şeyler yok.forza tivibu :)

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
İndirdim denedim ama sevmedim acıkcası.Görüntü bakımından zaten tivibu fark atıyor.Kanal fazlalığı bu programda ama kanald, atv, show star gibi büyük kanalları bulamadım.Ayrıca cok kısıtlı geri sarma yok,sec izle gibi şeyler yok.forza tivibu :)

Sadece starı bulamadım. Ayriyeten justin tv felan eklemişler. Şimdlik idare eder.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
warez sitelerinde 10 konu sonra hep bu program geliyor :D

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Harika bir program butun maçları izleyebiliyorum gerçi myp2p bilen biliyordur bütün spor dalları dahil canlı izleyebilirsiniz illegal yoldan :D