Film kesitinden Gif yapmak ???

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar film kesitinden hareketli goruntu almak isityorum.Bunun için çok program kullandım.Çoğu mpeg veya avileri açmadı zaten.Photoshopu onermeyin o da açmıyor.Ayrıca yapacağım baya basit onla uğraşmaya gerek yok.Sizin onereceğiniz bir program varmı acaba :s ??

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ulead Gif Animator programı var ayrıca 14 günlük kullanım süresi var link verirdim ama ben link vermiyorum programlara sonra içinden crack felan çıkıyo başım ağrıyo google da ara bulursun

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Anladım arkadaşım sağol ama onuda kullandım oda filmden almıyor.Mesala 700 mb lik dvdrip yada mpeg filmden alıcam

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
birde şu programı araştır videoları gif yapar Watermark.Master sana tavsiyem önce gif yapmak istediğin yeri videodan keserek ayır böylece boyutu küçülmüş olursun

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
WatermarkMaster denedim ne dvdripi açtı nede flv uzantılı dosyaları...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Önce Camtaisa Studio ile kesit alınır. Sonra Total Video Converter ile GIF'e çevrilir. Ancak ikiside ücretli. Ücretsiz alternatif elbet vardır ama nerde bi bulsak...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
total video converter her türlü videoyu gif yapıyor değişik kalitelerde...

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet hepsini denedim bir kaç program kullnararak yaptım.Yani tek başına videodan istedğin bölümü kesip alrak sonra onu gif formatına ayarlayabilen program yok.Var ama kare çekimleri hiç güzel olmuyor.Kullandığım programlar AVD Video Processor 8 , total video converter ve Virtualdub.

setua

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bi deniyim güzel avatar oluyo videodan

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayır.Sormadım ama yaptım eninde sonunda uğraşınca oluyor.