• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

[Film] Hadashi No Gen

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hadashi No Gen (はだしのゲン)

Tür:
Dram, Savaş, Tarihi

Tanıtım:

1945 yazı...USA ile Japonya arasındaki savaş başlayalı 3 sene olmuştur. Gen, neredeyse tüm Japon şehirlerinin bombalandığı bir dönemde, tuhaf bir şekilde tek bomba isabet etmemiş Hiroşima'da, mücadelelerle dolu olmakla beraber tatmin edici bir hayat yaşayan bir gençtir. Yiyecek kıtlığı hüküm sürmekte ve Gen'in ailesi beslenme bozukluğundan nasibini almaktadır ve bu durum hamile olan annesinin hayatını tehlikeye atmaktadır. Bu kötü zamanlarda ayakta kalabilmek adına, tüm vakitlerini işte, anne ve babalarına yardım etmeye ayırmaktan, Gen ve küçük kardeşi Shinji'ye, kendilerine ayıracak zaman kalmamaktadır. Amerika'nın Hiroşima'ya, 6 Ağustos 1945'te atmayı tasarladığı bombadan ve hayatlarının nasıl çarpıcı bir şekilde değişeceğinden habersizdirler.

2248.jpg

Film 83 Dakikadır.

Kaynaklar

AniDB
IMDB
MyAnimeList

[video=youtube;QtRLYh-xL-c]http://www.youtube.com/watch?v=QtRLYh-xL-c[/video]

Dikkat! Bu Filmde Aşırı Derecede Duygusal Ve Dramatik Sahneler Bulunmaktadır! Duygusal Olarak Hassas Olan Kişilerin İzlemesi Sakıncalıdır!

http://forum.shiftdelete.net/sinema/192249-[anime-film]-grave-of-the-fireflies.html

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konu damardan girmiş güzeldir sanıyorum

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben dramatik filmleri çerez niyetine yerim diyenler, bir de bunu seyretsin... Bunun için de aynı cümleyi kullanabileceklerini hiç sanmıyorum. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Cocuğu Gözüm Bi yerden Isırıyo Ama :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Listeye ekledim. Melankolik bir anım olursa izlerim :lol:
bu arada Ishizaki ye benziyor eleman :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Bunun benzeri birşeyi Çanakkale için yapabiliyor olsak çok güzel olurdu. Torrentlerde biraz bakınayım, indirip izleyeyim bunu. İyice anime hastası edeceksiniz bu gidişle. :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bunun benzeri birşeyi Çanakkale için yapabiliyor olsak çok güzel olurdu. Torrentlerde biraz bakınayım, indirip izleyeyim bunu. İyice anime hastası edeceksiniz bu gidişle. :D
Seni çoktan ele geçirdik modum haberin yok :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Seni çoktan ele geçirdik modum haberin yok :D

Herkes benimle uğraşıyor yahu, sanki toplum içine çıkacak vakit bulamayım diye yapıyorsunuz. :D Arkadaşlar WoW alır, hadi sen de başla der, siz anime izlettirirsiniz, biraz rahat bırakın yahu. :devil2:

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Herkes benimle uğraşıyor yahu, sanki toplum içine çıkacak vakit bulamayım diye yapıyorsunuz. :D Arkadaşlar WoW alır, hadi sen de başla der, siz anime izlettirirsiniz, biraz rahat bırakın yahu. :devil2:
Nerede öyle arkadaş WoW alacak da başla diyecek.Bizim muhabbet aynen şöyle oldu:
-Gel lan topluca wowa başlıyoz bırak şu abuk sabuk oyunları da gel oyun gör
+ya çok para be değer mi ki?
-lan ... mısın ... ya bi de değer mi diyo zaten topu topu kaç para keyleri alıcan tek 40tl ye 3 paket aktifleştircen bide triallardan zaten 1 ay beleşe gelmiş olcak
+ya iyi bu hafta bi ayarlarım ben nası şetcez ki onu bankaya mı nereye napıyoz bu 40tlyi?
-ya ben sana hesap no vercem oraya yolla halletcem gerisini ben..
Ertesi sabah banka yolu tutulur ve hesap açtırılır.
+eee... deyiyomuş.. da okul açılcak şimdi bi de staj var ne zaman oynucaz ki sonra
(Okul açılmasına yakın trial biter, ayrıca 1 aya kadar Cataclysm gelecektir.)
-Ya şedersin sen zaten catada tanıdık baya adam gelcek
+iyi bakalım catayla bi daha trial alıp hallederim o zaman acc açtırmıyim şimdi
-iyi sen bilirsin
(Cataclysm gelir, çatar!)
-lan cata keyi geldi, 40tlmiş oda ben zaten direk şettim yani seni de en kısa zamanda bekliyoz
+ya para yok bu ara ya
-lan olm nası yok yürüyerek git gel işe okula yemek götür bişey yap biriktir işte 40tl ne
+ya uğraşamam şimdi(Mendokusai)
-lan olm...

Neyse devamını yazmama gerek yok! :D Şu an oynamıyorum da başlayacağım yeniden yakında. :P

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
Nerede öyle arkadaş WoW alacak da başla diyecek.Bizim muhabbet aynen şöyle oldu:
-Gel lan topluca wowa başlıyoz bırak şu abuk sabuk oyunları da gel oyun gör
+ya çok para be değer mi ki?
-lan ... mısın ... ya bi de değer mi diyo zaten topu topu kaç para keyleri alıcan tek 40tl ye 3 paket aktifleştircen bide triallardan zaten 1 ay beleşe gelmiş olcak
+ya iyi bu hafta bi ayarlarım ben nası şetcez ki onu bankaya mı nereye napıyoz bu 40tlyi?
-ya ben sana hesap no vercem oraya yolla halletcem gerisini ben..
Ertesi sabah banka yolu tutulur ve hesap açtırılır.
+eee... deyiyomuş.. da okul açılcak şimdi bi de staj var ne zaman oynucaz ki sonra
(Okul açılmasına yakın trial biter, ayrıca 1 aya kadar Cataclysm gelecektir.)
-Ya şedersin sen zaten catada tanıdık baya adam gelcek
+iyi bakalım catayla bi daha trial alıp hallederim o zaman acc açtırmıyim şimdi
-iyi sen bilirsin
(Cataclysm gelir, çatar!)
-lan cata keyi geldi, 40tlmiş oda ben zaten direk şettim yani seni de en kısa zamanda bekliyoz
+ya para yok bu ara ya
-lan olm nası yok yürüyerek git gel işe okula yemek götür bişey yap biriktir işte 40tl ne
+ya uğraşamam şimdi(Mendokusai)
-lan olm...

Neyse devamını yazmama gerek yok! :D Şu an oynamıyorum da başlayacağım yeniden yakında. :P

Bende de paketler var başlayacak vakit yok. :devil2:

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben de Knight Online oynardım. Japko (Japon Server) ile başladım. 2 senedir temizim :mrgreen: :4:

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Anime de pek güzelmiş :)

Konudan sapılmış biraz... Az kalsın bende Turk WOW ile başlayan bir cümle kuracaktım :) Neyse ki anime güzel, daha çok ilgimi çekiyor :)