Fikret Orman: ''Serdal Adalı'ya yakıştıramadım''

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Serdal Adalı'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yakıştıramadığını söyledi.

16-01-fikret-orman.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlılar Cemiyeti'nin düzenlediği yemekte basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak gündeme dair sorulara cevap verdi. Başkan Fikret Orman, adaylık tanıtım toplantısı sırasında Serdal Adalı'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya karşın, "Benim Serdal Bey ile eski yıllara dayanan bir arkadaşlığım filan yok. Beşiktaş'a yönetici olmadan önce kendisini tanımıyordum. 3 Temmuz sürecinden sonra birkaç defa karşılaştım. Sevdiğimiz bir arkadaşımız, ama benimle ilgili yaptıkları açıklamaları kendilerine yakıştıramadım. Bu tür polemiklere girmemeleri lazım. Hepsi Beşiktaş'ta görev almış insanlar. Ben de Beşiktaş Kulübü Başkanıyım ve ona göre davranıp ona göre hareket ediyorum" dedi.

''Seçimi beklemeden transfer yapabiliriz''

Fikret Orman, 16 Haziran'da yapılacak seçimleri beklemeden transfer yapabileceklerini söyledi. Orman, "Önder Bey geldi. Kendisiyle bir araya geldik. İsimler hakkında şu anda size yorum yapamam. İlerleyen günlerde seri bir şekilde toplantılarımız devam edecek. 25 Haziran'da takım toplanacak, o zamana kadar süremiz var. Gerekirse seçimi beklemeden isimlerde mutabık kalırsak transferleri gerçekleştireceğiz. Bu arada hoca ve alınacak futbolcuların seçim malzemesi yapılmasına da karşıyım. Olabildiğince centilmen bir şekilde bu işi tamamlayacağız. İzleme komitemiz sekiz aydır çalışıyor, binin üzerinde futbolcuyla görüştü. Beşiktaş'ın hangi futbolcuları alacağının listesi belli. Kamuoyunu heyecanlandıran isimler de gündeme geliyor, fakat bunların doğru olmadığını da anlatmaya çalışıyorum. Bizde yalan olmaz. Beşiktaş doğru ne ise onu yapar. Beşiktaş'ta hatra binaen iş yapılmaz" şeklinde konuştu.

''Beşiktaş'ın siyasi olaylar içinde yeri yok''

Başkan Fikret Orman 'Gezi Parkı' olayları sırasında taraftarların yürüyüşlerinin sorulması üzerine ise "Beşiktaş bir spor kulübü, bizim siyasi olayların içinde kulübümüzün yeri yok. Ben de siyasi konular hakkında yorum yapamam, yanlış olur" ifadesini kullandı.

''Kazasız belasız yıkımı başlattık''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yıkım töreni sırasında Taksim'deki olaylar yüzünden endişelendiğini belirterek, "Orada olaylar vardı. Bir tatsızlık olur diye endişelendim. Geceleyin bize ait bir araç düz kontak yapılarak çalıştırıldı. Neyse ki kazasız belasız bir yıkım töreni gerçekleştirdik. O gün bütün camiada bir heyecan vardı. Olaylar son bulduğunda hemen icraata başlamak istiyoruz. Beşiktaş, stadyumu en kısa sürede yapmak zorundadır, kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

Kaynak

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
serdal alalının tüpçüden bir farkı yok.. bir de üstüne fikret adalı gibi tüpçüyü araştırmayacağım dedi pes.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]"Başkanı kırdıysam kusura bakmasın"[/h][h=2]Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'dan Fikret Orman'ın "Adalı'nın yaptığı açıklamaları kendisine yakıştıramadım" sözlerine cevap geldi. Eski sporcularla bir araya gelen Adalı, "Başkanı kırdıysam kusura bakmasın çok kavgacı bir mizacım yoktur" dedi.[/h]
bjkss_S9D6K.jpg

Beşiktaş Kulübü'nde 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adaylarından Serdal Adalı, İstanbul'da eski sporcularla bir araya geldi.

Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, gazetecilere açıklama yapan Adalı, eski sporcularla fikir alış verişi yapacaklarını ve yönetim kurulunda beraber çalışacağı arkadaşlarını tanıtacağını söyledi.

Serdal Adalı, kulüp başkanı Fikret Orman'ın, "Serdal Adalı'nın yaptığı açıklamaları kendisine yakıştıramadım" sözleriyle ilgili olarak başkanı kıracak bir şey söylemediğini vurguladı ve, "Her şeyden önce benim için çok onur verici ve yüce olan o makama saygısızlık yapmam. Ancak bir şekilde de camiaya doğruları anlatmam lazım. Bu konuda da Sayın Başkanı kırdıysam kusura bakmasın. Çok kavgacı bir mizacım yoktur. Polemiklere girmem" diye konuştu.

Adalı, Fikret Orman'ın teknik direktör veya futbolcu transferinde karar verirlerse seçimi beklemeyeceği açıklamasının sorulması üzerine, "Bu konuda Fikret Orman ile görüştüm. Önümüzde bir seçim var. Bu hoş olmaz, kongre üyelerimize de saygısızlık olur. Sayın Başkan en azından benimle paylaşırsa iyi olur. Kendisine ifade ettim, kaçırılmayacak bir futbolcu, anında yapılması gereken bir transfer varsa tabii ki yapabilir" ifadelerini kullandı. Serdal Adalı, seçimi kazanamadığı takdirde anlaştığı futbolcuları yeni yönetime bildireceğini belirtti.

Stat konusunun polemik haline geldiğini kaydeden Adalı, "Söylediklerim çarptırılmasın. Gerek finansal, gerek proje bazında, gerek ruhsatlar aşamasında bir takım hazırlıkları tamamlamadan, sırf 'biz yıkıyoruz' demek bana samimi gelmiyor. Camiada sanki stadın yıkılmasını önlüyormuşum intibası yaratıldı. Bu kesinlikle doğru değil" şeklinde konuştu.

Bu arada, toplantıya Adalı'nın yönetim kurulu listesinde yer alan Murat Aksu, Merdan Araz ve Murat Akdoğan ile aralarında Tayfur Havutçu, Ali Gültiken ve Pascal Nouma'nın da olduğu bazı eski sporcular katıldı.

Kaynak