Fikret Orman: Biz "Feda" demedik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan Orman, “Göreve geldiğimizde kulüp parçalanmıştı. Bu da bir birliktelik kampanyasıydı. Kimseyi Beşiktaş üzerinden ‘FEDA’ya sevk eden bir şey değildi” dedi.

20085388.jpg

spacer.gif

LİGDE şampiyonlar ligi için matematiksel olarak iddiasını sürdüren Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, SkyTürk 360’a konuştu. Siyah beyazlı başkan, “Biz ‘FEDA’ demedik! Yani farklı tarzda bir şey demedik. Sadece Beşiktaş çok parçalanmış bir halde idi. Bunu Beşiktaşlıları, hepimizi birleştireceği kurucu başkanımız olan Şeref Bey’in bir lafından hareketle kampanya olarak yaptık” diye konuştu.

Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu kampanya bir gelir getirme kampanyası veya insanları Beşiktaş üzerinde ‘FEDA’ya sevkeden bir şey değildi. Bir birliktelik kampanyasıydı. O kampanyanın da başarılı olduğunu düşünüyorum. Yoksa Beşiktaş futbol takımı Türkiye’nin en büyük bütçeli üç büyüklerin bir tanesi. Çok yüksek ücret alan oyuncularımız var ve herkes de parasını tıkır tıkır alıyor, yani ortada olan bir ‘FEDA’ yoktur.”

‘SAMET HOCA’DAN MEMNUNUZ’

FİKRET Orman, Beşiktaş yönetimi olarak teknik direktör Samet Aybaba’dan memnun olduklarını dile getirip, “Biz Aybaba ile çalışmaktan şu ana kadar memnunuz. Sezon sonu geldiği zaman hep beraber teknik kadromuz ile görüşmelerimizi yapacağız, önümüzdeki senenin stratejisini çizeceğiz. Ama şu anda 2 maçımız var. Hayırlısıyla o maçların geçmesini bekliyorum” diye konuştu.

Başkan Fikret Orman ayrıca, “Samet Aybaba’nın sözleşmesi var. Aybaba’nın 4 senelik bir sözleşmesi mevcut, 2 yılı kesin 2 yılı opsiyonlu... Türkiye’de bir çok takımın hocasının sözleşmesi bu tarzda... Fakat nedense sadece Aybaba’nın ismi konu-şuluyor. Bunlar doğru şeyler değil. Samet Aybaba, Beşiktaş’ın hocası” dedi.

MANUEL FERNANDES’E

Şu an 1 yıl daha sözleşmesi var. Başkan olarak Fernandes’i Beşiktaş’ta izlemekten memnunum.

Kimseyle görüşmedik

BEŞİKTAŞ’ta teknik direktör Aybaba’nın yerine Zico ve Rijkaard isimlerinin geçtiği hatırlatılan başkan Orman, “Zico Brezilya’da yaşıyor bildiğim kadarıyla. Biz İstanbul’dayız. Bunu daha önce de açıkladım. Hiçbir hocayla dolaylı ve dolaysız görüşmemiz olmadı. Yani ben, bir başkası veya benim yönlendirdiğim biri ya da herhangi bir aracı böyle bir görüşme gerçekleştirmedi” diye konuştu.

HAKEMLERE

Bu sezon hakemler hata yapmış olabilir. Ama hiç biri kötü niyetli değildi.

Beşiktaş için başarı şampiyonluktur

SİYAH beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş, Türkiye’nin en eski en köklü ve en büyük kulübü. Beşiktaş Kulübü’nün hedefi her zaman şampiyonluktur. Bir kulüp başkanın çıkıp da Beşiktaş Kulübü’nün hedefi başka bir şey denmesi beklenemez” dedi.

Hürriyet