Fifa 2011 çıktı

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
6.32 gb %73.45 az kaldı azzzz :)
int hızı 6mb
down speed 573 kb/sn

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben orjinal alacağım 2009u almıştım 2010 aynısı diye yanaşmadım ama 2011 kesinlikle almam gereken bir oyun soğuk kış günlerinde hanım tvde dizi izlerken dalrım oyuna go go go.

Bu arada oyuna ısınmaya başladım. Freekick golleri geliyor yavaş yavaş.

[video]http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/38403525[/video]

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
souris pes demo oynadıysan yorumunu alabilir miyim..bilirim sen iyi bir pes oyuncususun

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Pes demo oynanış açısında hoşuma gitti. Özellikle paslar harika nereye istersen oraya at oyun artık senin kölen olmuş sen onun değil ama halen adamların kazık gibi koşmalarını yapamamışlar birde 386 milyon yıl geçti halen maça başlarken adamları gösteren videoyu değiştirmrdiler arkadaş bari kamera açısını değiştir :D yok yok. Sonuç güzel olmuş ama bu yıl orjinal bir futbol oyunu alacaksam ki (cdkeyini satın aldım biraz önce) oda FIFA 2011.Beklediğimin üstünde bir değişim olmuş.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
pes demoda şut tıuşuyla top alma mücadelelerinin neredeyse hepsine faul çalıyor hakem ...bu seni rahatsız etmedi mi?bunun dışında dediklerine katılıyorum

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şut çekme olayı pesde hep sıkıntılı onu geçebiliriz.Geçen senekinde şutlar iyiydi vurdun mu gol oluyordu.Millet yaygara kopardı konami bir yama ile zorlaştırdı hatta forumda benim uzaktan hatta orta sahadan attığım golleri görebilirsin. Faul olayı olacak o kadar o full sürümde olmaz diye düşünüyorum yamarlar onu adama 35 metre şarj yaparsan verir hakem yada dengesiz girersen gerçeğe yakın yapmaya çalışmışlar da ellerine yüzlerin bulaştırmışlar o işi :D .Önemli olan oyunun genel oynanışı ki oda çok güzel olmuş fakat yine söylüyorum fifa da fifa.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
penaltı hususuna gelecek olursak..peste penaltı kazanınca inan üzülüyorum..fifada denedim yasla kolu sağa bas şuta gol..

Pes penaltı işini değiştiri diye umuyordum ama olmadı..ben penaltı kazanınca rakip seviniyorsa orada duracaksın:)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnanır mısın hiç penaltı atışı grmedim 2011 demoda :D nasıl acaba. Geçen seneki gibiyse oy anam oyyy :D:D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
aynen geçen yıl ki gibi..

pes 2010 da birarkdaşım vardı hep aynı taktikle ve dizilişle oynar o sıkıcı futbolla goller atardı..yani topu her seferinde kanada atar içeri orta yapar gol atardı.bir de fomationda bir forveti çok ileri çıkarırdı ondan sonra nasıl oluyorsa her pozisyon kaleciyle karşı karşıyaydı..

geçen onunla 2011 oynadık aman Allah ım..rezil bir futbol oynadı.Bana da gün doğdu başladım işte..''bak işte senin ezbere oynadığın ortaya çıktı vs.. :)))

iyi makara yaptık valla..

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Doğrudur bizim arkadaşda sıfıra inip altı pasa yerden top atar boş kaleye niang gibi gol atardı. :D O zaman penaltılarda geçen yılki gibi ise iyi yapmışım ben fifa 2011 almakla gelsin online maçlar :D

Sürekli aynı adamlar ile oynaman oyun yapına etki ediyor buda online oyunlarda bazı pozisyonlarda tuhaf oluyor.Arkadaşının topu nereye atacağını az çok tahmin edebiliyorsun ama online oyunda herkesin aklında bin tilki var apışıp kalıyor adam :D o da işin can alıcı heyecan verici yanı.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
oline oyun oynamak için ojinal düşünebilirim ancak..onlinede takılma yaşamaktan çok korkuyorum..

daha önce öyle bir tecrübem olmadı bir seferinde CS oynamıştım habire düşüyordum..ping ming bişeyler diyorlardı:)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Online oyunu sürekli düşüp korktuğun için oynamıyorsan bir şey demen ama rakiplerden korkuyorsan :D neler var var neler bende korkuyorum :D

Hele hjerspeth midir nedir o eleman allah muhafaza bir gün pcde oynayıp bana rakip olsa 30 tane yerim herhalde :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Vayy be adamın namı yürüyor desene..efsane olmuş anlaşılan..

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
adam sanki ea da çalışıyor tüm hareketleri yapıyor maşallahı var :D

hunter5334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pes 2011 de torrente düştü ama dili almanca. En iyisi biraz daha beklemek.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu dakika itibariyle orjinal serial almış ve oyunu indirmeye başlamış bulunmaktayım. Süper oldu süper. Artık sabahlar olmasın multiplayerde :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Akşam baya oynadım bu sefer bi nebze daha güzel olmuş oynanıyor.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oyunun multiplayer modu harika olmuş. Klasik lobilere girip arama yapabiliyorsun, teke tek hızlı arama yapabiliyorsun ama en güzeli 5e 5 maç yapabliyorsun tek bir adamı seçip oynuyorsun harika olmuş yahu. Bağlantı sebebiyle tepki süresi bazen düşüyor ama harbi heyecanlı olmuş hata yapmamak yada oyuna katkı yapayım diye kasıyorsun. 88 de bizim takım gol attı, adamlar saldırdı bir kontra yaptık drogba ile defansın arasına havadan bir top 90 da 2-0 oldu :D puanlama yapıyor anlık + - değerler veriyor süper olmuş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Futbolcuların üzerindeki yeşil işareti farklı bir renge çevirmemiyor muyuz? Saha yeşil, işaret de yeşil ayırt edemiyorum :D PES oynuyordum, FIFA'ya terfi edecektim ama bu yüzden PES'e devam edecek gibi gözüküyorum :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hangi yesil lanlamadim imleci diyosan bende kırmızı

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
80229184.jpg

Bu :D Çoğunlukla farkedemediğim oluyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende kırmızıydı sonra farkettim ki klavyeyle oynayinca yeşil, joypadle oynayinca kırmızı oluyomus..ikinci joypad ise mavi...joypad alip oynayabilirsin hem öle daha zevkli oluyor emin olabilirsin..oyun gercekten mükemmel hergün yeni biseyini farkediyorum böle kücük bi sorun icin pese dönme bence :)
JOYPAD
95946484.jpg

KLAVYE
56235211.jpg