- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,117
Hiç zannetmiyorum. Bilgisayar sürümüne konsoldaki kadar önem vermiyorlar.
Fifa 17 demo içinmi çıkar yoksa full sürüm içinmi çıkar güncelleme ?14.9 yükleme ekranında ekran kartı sürücüsü güncel diyorsa eski sürücüyü kaldırmak şart. Sistem geri yükleme noktası şart değil.
Ben de windows 10 son sürüm kullanıyorum. (MSI HD 6850, Fx 6300 işlemci, 8gb ram) 14.9 ile oyuna girdim, oynadım. Yalnız dediğim gibi tam ekran değil de pencere modunda oynamak lazım. Menülerde yanıp sönme oluyor. (maçta denemedim.) Bir de The Journey modu oynayamıyorsunuz.
Ben tekrar güncel sürüme döndüm. Eski sürümle oyuna girip güncel sürümle oyuna girilmemesi saçmalık. Gerçi EA'ya yakıştı bu durum ama belki bir güncelleme çıkarırlar.
Valla helal olsun kardeş. kafayı yicektim ben bu hata yüzünden ne yapsam olmuyor araştırdım ama hiç bişey çıkmadı. Koskoca EA nin yaptığı da ayıp be. İnşallah tam sürümü sorunlu gelmez dedikleri gibi. Ben ilk defa alıcaktım Fıfa yı.EA'ya bu Amd Sürücü sorunuyla ilgili bugün öğlen e-posta göndermiştim. Az önce cevap geldi.
Güncel sürücüyle oyuna girilemediğini, ancak eski sürüm sürücüyle oyunun açıldığını; ayrıca The Journey moduna giriş yapılamadığını belirttim. Sorunun tam sürümde çözülüp çözülmeyeceğini, aynı sorunu yaşayanların oyunu satın almayacağını, ön-siparişlerini iptal edebileceğini söyledim.
Cevap şu:
"Oyunun tam sürümünde bu sorun kesinlikle çözülecek ve Yolculuk modunu oynayabileceksiniz."
Fifa 17 demo içinmi çıkar yoksa full sürüm içinmi çıkar güncelleme ?
Başlata bastıktan sonra hiç bir şey gelmiyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Ekran kartı Güncel
Ekran kartı : Nvidia gt 630
İşlemci : i7 4770
Ram : 8gb
Aynen öyle Casper 3 sene önce bi kasa almıştım . Fazla araştırmadım . Ekran kartını değiştirmem lazım sanki . MSI GTX 960 ve bir tane güç kaynağı almayı düşünüyorum . Bu Fifa 17 i çözmem lazım . Ön siparişi vermiştim . Betaya giremiyorum .Bu sisteme iyi bir kart almaya bakın işlemci çok iyi ekran kartı kötü casper mı acaba bu ?
Aynen öyle Casper 3 sene önce bi kasa almıştım . Fazla araştırmadım . Ekran kartını değiştirmem lazım sanki . MSI GTX 960 ve bir tane güç kaynağı almayı düşünüyorum . Bu Fifa 17 i çözmem lazım . Ön siparişi vermiştim . Betaya giremiyorum .
Windows 7 Bu arada .
Kurulu olan Ekran kartı Sürümü : Ge Force Game Ready 372.70
Yüksek grafik işlemciyle çalıştırın ve yönetici olarak ÇALIŞTIRMAYIN . Ben de öyle olmuştu .Başlata bastıktan sonra hiç bir şey gelmiyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Ekran kartı Güncel
Ekran kartı : Nvidia gt 630
İşlemci : i7 4770
Ram : 8gb
Detaylı anlatır mısın fazla anlamıyorum . Direk başlata basıyorum hiç birşey gelmiyor .Yüksek grafik işlemciyle çalıştırın ve yönetici olarak ÇALIŞTIRMAYIN . Ben de öyle olmuştu .
Oyuna sağ tıklıyorsunuz . Yüksek Grafik İşlemciyle çalıştır diyorsunuz ve sorununuz duzeliyor . AMA OYUNUN YONETİCİ OLARAK ÇALIŞMADIĞINDAN EMİN OLUN . EĞER HALA AÇILMAZSA UYUMLULUĞU "SERVİCE PACK 2 "YAPIN .Detaylı anlatır mısın fazla anlamıyorum . Direk başlata basıyorum hiç birşey gelmiyor .
Arkadaşlar Sürümü güncelledim ama yine aynı hatayı veriyor. Eğer yeni bir güncelleme gelmezse almayacağım lütfen ea duy sesimizi.
@Biceremre
Daha önce denemiştim bu çözümü ama işe yaramadı.
Bir de siz deneyin:
Önce tüm ayarları low yapın
Frame rate ayarı no limit olsun
Belgelerim'deki fifa 17 demo klasörünü açın
Oradaki fifasetup dosyasını açın (not defteri ile)
MSAA_LEVEL = 0
RENDERINGQUALITY = 0
Bunlar 0 olacak
Oyun açılırsa oyun ayarlarından
Kamerayı tele olarak ayarlayın, kamera yüksekliğini 20 yapın. Bu takılmayı en aza indirir.
demiş.
Bunun sizin sorununuzu çozeceğini sanmıyorum ama anlat derseniz anlatırım yine de ...
14.9 sürümünü yüklersen hallolacaktır.Anlat kardeşim![]()
FIFA 17 Demo'sunu çalıştırdığınızda açılışta Reus ekranında atıyorsa çözümü şudur: (AMD)
Ekran kartının eski sürümü (14.9) ile oyuna girebiliyorsunuz.
1- Sistem geri yükleme noktası oluşturunuz. (şart değil)
2- Şu anki sürücüyü kaldırınız.
3- 14.9 sürümünü kurunuz:
Sürücü ayrıntıları:
Ekli dosyayı görüntüle 10766
Güncel sürücüyle oyuna girmeyip eski sürümle oyuna girmesi enteresan. EA, bir güncelleme ile bu sorunu çözer umarım.
![]()
Sürücü eski olduğu için birtakım hatalar mevcut:
- Tam ekranda, ekranda yanıp sönme oldu bende. Oyunu pencere modunda başlatmanızı tavsiye ediyorum.
-The Journey Modu oynanmıyor. (Siyah ekranda açılıyor, sonra hata verip kapanıyor.)
Hesaptan online olarak değil de CD olarak alsak fark eder mi?Demo'da sorun yaşayanların tam sürümü almasını tavsiye etmiyorum. İlla alacağım diyorsanız farklı origin hesabına oyunu ekleyin ki oyun açılmadığı vakit bu fifa 17 yüklü origin hesabını satabilesiniz. (Eski hesapta başka oyunlar yoksa önemli değil)
Bu EA'ya güvenirseniz zararlı çıkarsınız.
Öyle ama bu sorun demoya tanımlanan ekran kartıyla ilgili bir sorun mu? Demo ekran kartının eski versiyonuyla çalışıyor evet ama tam versiyonu da öyle mi? Yani oyunun tam versiyonunda ekran kartı sıkıntısı çıkmama ihtimal var mı? Bunu biliyor muyuz?CD olarak alınca da origin gerekiyor sanırım. İçindeki kodu Origin'de etkinleştiriyorsunuz.
Teşekkürler, bekliyorumE-postama verdikleri cevap, sorunu tam sürümde çözecekleri şeklinde. Ama dediğim gibi EA'ya bilgisayar versiyonu için güvenmemelisiniz.
Demo'da sorun yaşayanları takip edeceğim. Verecekleri cevaba göre tam sürümü alıp almayacağıma karar vereceğim.
Edindiğim bilgileri buraya mutlaka yazarım.
Evet ben oyunu sabah girmeye calıstım reuslu ekranda yine attı cıldırıcam 250 tl de para verdim
İ5 işlemci 8gb ram Amd 6700 hd series ekran kartım var neden böyle oldu anlamadım nasıl cözebilirim yardım edin