FIFA 14 PS3 kod sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qw1tt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selamlar. ps3 te fifa 14 satın aldım. ürünü sıfır aldım fakat içinden çıkan promosyon kodunu kabul etmiyor. online maç yapabiliyorum fakat bu promosyon kodunu her ülke hesabıyla denedim kabul ettiremedim. kullanılmıs olma ihtimali yok bence sıfır olduğu için. beni bir aydınlatırmısınız bu kod online oynamak içinmi gerekli,yoksa belli bir süresi olan promosyon kodumu. iyi forumlar. re
QbrN2v2.jpg
smide ekledim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Promosyon kodu fifa 14 için mi? Yani kod olan kağıtda bu belirtilmiş mi? Bende fifa 14 ten kod need for speed için çıkmıştı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
fut pack kodu bu, tarihi geçtiği için etkinleştiremiyorsun. etkinleştirseydin de pek yararı olmazdı, o yüzden rahat ol

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fut pack kodu bu, tarihi geçtiği için etkinleştiremiyorsun. etkinleştirseydin de pek yararı olmazdı, o yüzden rahat ol
sagol oslun anladım tarihi geçtigi için etkilenleştirmiyor. peki online oynamak için bir kod istemiyormu fifa 14 ps3 için oynayabiliyorum online orjinal oldugunu nerden anlıyor

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sagol oslun anladım tarihi geçtigi için etkilenleştirmiyor. peki online oynamak için bir kod istemiyormu fifa 14 ps3 için oynayabiliyorum online orjinal oldugunu nerden anlıyor

fifa'da online oynamak için ayrıca online koda sahip olmak gerekmiyor. oyun orijinalse doğrudan girip oynayabiliyorsunuz. oyun orijinal değilse online oynamanın hiçbir yolu yok, bunu anlayacak bir sistemi var fifanın yıllardır (ama ben bilmiyorum :) )

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fifa'da online oynamak için ayrıca online koda sahip olmak gerekmiyor. oyun orijinalse doğrudan girip oynayabiliyorsunuz. oyun orijinal değilse online oynamanın hiçbir yolu yok, bunu anlayacak bir sistemi var fifanın yıllardır (ama ben bilmiyorum :) )
anladım hocam sagol bende online oynamak için sandım korkmustum. peki bu fifa 14 de pesteki sıralama macı gibi bir sistem varmı su an season diye birşey oynuyorum online bu pesteki sıralama macımı oluyor ultimate team oynamakda istemiyorum bu konudada yardımcı olurmusun bi :D