FİFA 13 ultimate team sorunu?

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaşlar fifa 13 de ultimate teame girmek istediğimde aşağıdaki gibi bi hata alıyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
''
Your FUT accout is currently locked, please log in from a trusted system.If logging in from a trusted system is not possible you can contact customer support for more information at https://help.ea.com/.''​
:helpsmilie:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dostum port açılması gerekiyor falan demişti arkadaş. ben haftasonları oynayabiliyorum inşallah bendede yoktur aynı hata. cumartesi bi bakıcam bende.

başka bir forumdan şöyle bir cevap var senin aldığın hataya ilişkin ;

Bu hata ultimate hesabının kitlendiği anlamına geliyor. Bunu açmanın iki yolu var.
Eğer fifayı kurduğun ilk bilgisayar hangisi ise o pc den tekrar fifa ya girersen güvenlik sorusunu sıfırlıycaktır. Sıfırladıktan sonrada ordan silip öteki pc ye kurabilirsin.

Ama bu mümkün değil diyorsan o zaman ea nın originde online müşteri temsilcileri var onlarla görüşmen lazım yani derdini ingilizce olarak onlara anlatman lazım onlarda hesabınla ilgili bir kaç soru sorup ordan sıfırlayabilirler.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum port açılması gerekiyor falan demişti arkadaş. ben haftasonları oynayabiliyorum inşallah bendede yoktur aynı hata. cumartesi bi bakıcam bende.

başka bir forumdan şöyle bir cevap var senin aldığın hataya ilişkin ;

Bu hata ultimate hesabının kitlendiği anlamına geliyor. Bunu açmanın iki yolu var.
Eğer fifayı kurduğun ilk bilgisayar hangisi ise o pc den tekrar fifa ya girersen güvenlik sorusunu sıfırlıycaktır. Sıfırladıktan sonrada ordan silip öteki pc ye kurabilirsin.

Ama bu mümkün değil diyorsan o zaman ea nın originde online müşteri temsilcileri var onlarla görüşmen lazım yani derdini ingilizce olarak onlara anlatman lazım onlarda hesabınla ilgili bir kaç soru sorup ordan sıfırlayabilirler.

saolasın birader yardımcı olmaya çalıştığın için sorun benim pc ye format çekmem den dolayı meydana geldi biliyorum,format tan önce normal çalışıyordu formattan sonra çalışmadı o yüzden ilk yolu denemem imkansız ikinci yolu da bugün denedim ama onlarda yardımcı olamadılar :cursing: gel de çıldırma yani, orjinal alıyoruz ama gördüğüm gibi boşunaymış yani böyle sorunlarda el elde baş başta kalakaldık yani...