Fifa 13!ü açamıyorum :(

sarslan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün fifa 13 aldım 2 cd olarak geldi içinde games,support fln tüm dosyalar var onları çıkarttım 2 cdninde fifa 13 klasörüne attım fifa13.exe klasörün içinde açınca mousenin yanında yuvarlak dönüp duruyor bir süre sonra açılmıyor.Fifa 13 ü masaüstüne çıkarttım ondada Program, rldea.dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlayamıyor.Bu sorunu çözmek için programı yenidenyüklemeyi deneyin dedi neredeyse 3 kere silip yükledim hala aynı şeyler.Crack de yaptım.Benim yanlış yaptığım birşeymi vardır yardım edermisiniz?​

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Neden aldın indireydin internettten :D Başka crack falan dene

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
istenilen dll dosyalarını internetten bul indir klasöre at

sarslan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya önceden dll dosyası soruyordu rndea.dll fakat odosya var klasörün içinde şimdi öyle bir sorun olmuyor tıklıyorum açılcak gibi oluo mouse işaretinin yanında yuvarlak dönüpo duruo ama açılmıyor

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Paraniza kiyip oyunu orijinal alin bu tarz sorunlarla karsilasmazsiniz. Yok illa korsan alacam diyorsaniz o zaman torrent sayfalarindan indirin. CD nedir bilmeyen korsancilara paranizi kaptirmayin. Sattiklari cd'lerin cogu arizali cikiyor.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Paraniza kiyip oyunu orijinal alin bu tarz sorunlarla karsilasmazsiniz. Yok illa korsan alacam diyorsaniz o zaman torrent sayfalarindan indirin. CD nedir bilmeyen korsancilara paranizi kaptirmayin. Sattiklari cd'lerin cogu arizali cikiyor.
Hangi paraya? Torrent candır

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=70517]karacaerc[/MENTION]

Hocam bu zamanda neye para vermiyolar ki oyuna veremesinler? 1500TL-2500TL'ye bilgisayar alan adam fifa13'e param yok deyince pek inanasim gelmiyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok eski bir konuymuş ama madem hortlamış mevzuyu çözelim; rldea.dll dosyasını antivirüs programları siliyor karantinadan dosyayı güvenilir olarak geri yükleyin tamamdır, ama en güzeli alın internetten orijinal fifa13 key'i yasal oynayın. 30-35 liraya internetten bulabilirsiniz.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
crack falan ayıp şeyler bunlar yapmayın yapıyorsanızda yazmayın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes aynı sorun bndede ne zamandır var sen acmanın yolunu buldunmu