• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

FIFA 13 Türkçe Yama V2

thruthreign

Guru
Emektar
Katılım
3 Aralık 2006
Mesajlar
23,091
Tepki puanı
159
Puanları
7,243
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar. :)
Bildiğiniz gibi burada FIFA 13 Türkçe yamamı paylaşmıştım.Şimdi sıra geldi V2'ye.Yama henüz %100 değil ama amacım %100 yapmak.

Yamadan Resimler:

WoOsQ.png

aE68P.jpg

7Z3cZ.jpg

VM8CV.jpg

pY3fl.jpg

aet1D.jpg

zz3m8.jpg



[video=youtube;diNXk2SBjzI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=diNXk2SBjzI[/video]​

V2'den Resimler:

Bp1n4.png


BIX9a.png


7v8Ln.png


2LevM.png


9e40e.png


MOg2q.png


09n9j.png


4Fqc0.png


HgkMX.png


YAMANIN V1'DEN FARKLARI

V1'de yapılan hatalar giderildi.
Kariyerde Türkçeleştirildi.
Kariyer ve Online hariç çoğu yerler Türkçe oldu.




Hatalı çevirilerimi ve yanlışlarımı belirtirseniz güncellemede bu hataları düzeltirim ve daha güzel bir Türkçe yama olur.


Sitesinde yayınlayacak olan kişiler konuyu olduğu gibi ve benim verdiğim linkle paylaşsın.Lütfen kaynak belirtmeden paylaşmayınız.
İzinsiz hiçbir yamada ve yapımda kullanılamaz !

YAMANIN KURULUMU

İndirdiğiniz dosyayı çıkartın.Çıkan loc klasörünü FIFA 13\Game\data içerisine atın ve tüm değiştirme sorularına evet deyin.
Not:
Yamayı kurmadan önce loc klasörünün yedeğini alın.Beğenmezseniz eski haline geri dönebilirsiniz.

İNDİRME LİNKLERİ










Yardımları için @erenberk'e teşekkürler. :)
 
Şu türkiye liginide ekleyen yama var. Betası çıkmış indireyim dedim. Regeneratör açılmadı bende. Bende ona girmeden oyuna gireyim en azından maç yapayım dedim. Oyuna girerkende hata verdi :D
 
eline sağlık bende indirip kullanmayı isterdim ama fifa 13 ü yükledim fakat maça başlarken oyundan atıyor bende sinirlenip sildim
 
eline sağlık bende indirip kullanmayı isterdim ama fifa 13 ü yükledim fakat maça başlarken oyundan atıyor bende sinirlenip sildim
Oyundan atmasının sebebi benim yamam değil.
Çözümü ise
arkadaşlar görüyorum ki bir çok arkadaş fifa 12'nin açılmamasından şikayetçi oluyor. Naçizane bu sorunun çözümünü anlatmaya çalışacağım. Sorun şu, oyun Belgelerim klasörünü bulamıyor o yüzden de oyundan atıyor. Yapmamız gereken şey öncelikle C bölümüne yeni bir tane Belgelerim klasörü oluşturuyoruz. Daha sonra eğer win 7 kullanıyorsak C bölümünden users'e girip Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyoruz sonra da konum sekmesini tıklayıp taşı diyoruz hedef olarak da az öce oluşturduğumuz Belgelerim klasörünü gösteriyoruz. Bu kadar.
xp kullananlar için çözüm biraz daha farklı. Yine C bölümüne yeni bir Belgelerim klasörü açıyoruz. Sonra da başlat menüsüne sağ tıklayıp özellikler diyoruz açılan pencerede üstteki "başlat menüsü" seçeneğini işaretliyoruz. (genelde kullanıcılar "klasik başlat menüsünü" kullandığı için hatırlatayım istedim.) Son olarak başlat menüsüne tekrar girip belgelerime sağ tıklayıp özellikler deyip taşı diyoruz ve hedef olarak az önce oluşturduğumuz Belgelerim klasörünü gösteriyoruz tamam diyoruz. artık oyunu oynamanız için hiç bir neden kalmadı. iyi oyunlar. anlaşılmayan bir nokta varsa yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 
arkadaşım ben senin yamanı suçlamadım. bende indirip kullanmak isterdim fakat oyuna giremiyorum dedim .
 
Ne desem yalan olur ama kariyer ve online hariç %80-85 filan.Kariyerde de haberler, mesajlar vs. hariç %95 filan. :)

yüzde yüz ne zaman olacak v3 yamasını yapıcanmı kariyer modu çok önemli çünkü ingilizcede bilmediğimiz için naptığımızı bilemiyoruz yüzde 95 ise eğer güzel napalım indirelimmi kararsız kaldım menajer modunda zorlanırmıyız üstat
 
yüzde yüz ne zaman olacak v3 yamasını yapıcanmı kariyer modu çok önemli çünkü ingilizcede bilmediğimiz için naptığımızı bilemiyoruz yüzde 95 ise eğer güzel napalım indirelimmi kararsız kaldım menajer modunda zorlanırmıyız üstat
V3 yapacağım.
Menejer modunda sık kullanılan yerler Türkçe ama haber, gelen mesajlar filan Türkçe değil.Onları da yavaş yavaş yapıyorum.
Yamayı indirmeni tavsiye ederim zaten boyutu 2.84 mb. :)
 
Hotlife gibi linkler yasak diye biliyorum bu yüzden kaç link kaldırıldığınıda gördüm bence isteyenlere ö.m at linkleri :)
 
V3 yapacağım.
Menejer modunda sık kullanılan yerler Türkçe ama haber, gelen mesajlar filan Türkçe değil.Onları da yavaş yavaş yapıyorum.
Yamayı indirmeni tavsiye ederim zaten boyutu 2.84 mb. :)

hocam ben en iyisi v3 ü bekleyim en iyisi bi kere indirip kurayım bi daha kurmayım v3 yama final yama olur heralde artık sanırım onun gelmesi uzun sürermi ?
 
Hotlife gibi linkler yasak diye biliyorum bu yüzden kaç link kaldırıldığınıda duydum bence isteyenlere ö.m at linkleri :)
Yasak değil diye biliyorum.Öyle olsaydı önceki konumdan yetkililer kaldırırdı ki gördükleri halde kaldırmadılar. :)

hocam ben en iyisi v3 ü bekleyim en iyisi bi kere indirip kurayım bi daha kurmayım v3 yama final yama olur heralde artık sanırım onun gelmesi uzun sürermi ?
Yamanın ne zaman çıkacağını ben bile bilmiyorum. :)
Yeni versiyon için hedeflerim var ve onları yapınca yeni versiyonu yayınlayacağım. :)
Hem neden bu versiyonu indirmiyorsun ki ?
Kurulumu zaten çok basit yamayı FIFA 13>Game>Data>loc içine at ve tüm değiştirme sorularına evet de. :)
 
kardeş hotfile gibi sitelerin linkleri sadece orijinal siteden alınan programların içine konulup o sitelerden verilmemesi için yasak, yoksa kendi yaptığınız bu tür programlar yasak değil çünkü siteniz olmayabilir hostunuz olmaz,içinde virüs çıkarsa ceza alırsınız o ayrı

eğer kariyeri de Türkçe yaparsan oyuncu konuşmalarını gazete manşetlerini, kullanan çok olur
 
v3 ü bekliyorum belki göremem sen bu konunun altına açtığın konunun linkini atarsın. dediklerini de uygulayağım teşekkürler :)
 
ben seni tebrik ediyorum admin. 3v ddaha iyi olucak eminim indirdiricem herkes adina teşekkürler .Ellerine sağlık
 
teşekkürler. fakat başka site adı vermek yasak mı bilmediğimden şöyle üstü kapalı söylemek istiyorum siteyi; extreme serilerinin yayınlandığı sitede fifa 13 v3 yaması çıkmış kardeşim. kariyer mod menajer mod filan hepsi dahil %95 oranda türkçeleştirilmiş. Ne diyorsun ? bir bak istersen orayada :)
 
Yah Ne olur Yapamıyom Daha Acemıyım Nasıl Yapıcam .....ayrıntılı Anlatın ne olur :( wınar klosürden çıkan dosyayı nabıcam
 
ben linkleri indirdiğim de türkçe yama yı değil başka bir şey indiriyor.
 
kardes fifa 13 açmak için simgeye sağ tıkla orda dosya konumunu aç var oraya bas ordan aç çalışır
 
Üst