- Reaksiyon puanı
- 159
[video=youtube;UcKg8LpXh58]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UcKg8LpXh58[/video]
Türkiye Süper Lig ve Türkçe dil eklemedikleri sürece FIFA'nın yeri yok.
Fifa her zaman fifa...İşte bu oyunu seviyorum!
Nasıl gerek yok Türkçe dile ? PES 'de oynamışsın PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun ama yama ile Türkçe yapsan eksik yada yanlış çevirilerle doluyor. O yüzden Türkçe olması bi oyunu güzelleştiriyor. Türkiye Ligine gelince ben o kadar para verdiğim oyunda Arabistan, Çek, Norveç ligine kadar görücem ama Türkiye Ligini göremeyeceğim ?? Eğer bi oyun bi ülkede satılmak isteniyorsa adam akıllı o ülkeye değer vericek. Bak PES şimdilerde Türkiye Ligi de olacak iddiaları dolaşıyor koysunlar TR Ligini bak bakalım nasıl satışlar tavan yapıyor.türkçe dile gerek yok bence futbol oyununda.süper lige gelince yamasını yüklersin bi derece idare eder. fifa 12 ye kadar hep pes di tercihim. alıp yüklemezdim bile fifayı.yükledim ve karar verdim kesinlikle fifa.
Nasıl gerek yok Türkçe dile ? PES 'de oynamışsın PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun ama yama ile Türkçe yapsan eksik yada yanlış çevirilerle doluyor. O yüzden Türkçe olması bi oyunu güzelleştiriyor. Türkiye Ligine gelince ben o kadar para verdiğim oyunda Arabistan, Çek, Norveç ligine kadar görücem ama Türkiye Ligini göremeyeceğim ?? Eğer bi oyun bi ülkede satılmak isteniyorsa adam akıllı o ülkeye değer vericek. Bak PES şimdilerde Türkiye Ligi de olacak iddiaları dolaşıyor koysunlar TR Ligini bak bakalım nasıl satışlar tavan yapıyor.
Nasıl gerek yok Türkçe dile ? PES 'de oynamışsın PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun ama yama ile Türkçe yapsan eksik yada yanlış çevirilerle doluyor. O yüzden Türkçe olması bi oyunu güzelleştiriyor. Türkiye Ligine gelince ben o kadar para verdiğim oyunda Arabistan, Çek, Norveç ligine kadar görücem ama Türkiye Ligini göremeyeceğim ?? Eğer bi oyun bi ülkede satılmak isteniyorsa adam akıllı o ülkeye değer vericek. Bak PES şimdilerde Türkiye Ligi de olacak iddiaları dolaşıyor koysunlar TR Ligini bak bakalım nasıl satışlar tavan yapıyor.
Kardeşim aynen öyle bende fifayı fifa 2011 de farkettim ps3 te ondan sonra bağlandım zaten bir futbol oyunu bu kadar mı gerçekçi olur bu kadar mı iyi olur adamlar yapmış bize keyfini sürmek kalıyor...türkçe dile gerek yok bence futbol oyununda.süper lige gelince yamasını yüklersin bi derece idare eder.
fifa 12 ye kadar hep pes di tercihim. alıp yüklemezdim bile fifayı.yükledim ve karar verdim kesinlikle fifa.
İngilizce olunca oynanmıyor demedim zaten oyunu oynayamassın da demedim. Oyun ingilizce iken oyna bakalım futbol yaşamını."PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun"
İngilizce olunca oynanamıyor mu?Strateji oyunları daha kuvvetli İngilizce gerektiriyor oynayabilenler nasıl oynuyor?