FIFA 13 İlk Dokunuş Trailer

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
[video=youtube;UcKg8LpXh58]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UcKg8LpXh58[/video]

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fifa her zaman fifa...İşte bu oyunu seviyorum!

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye Süper Lig ve Türkçe dil eklemedikleri sürece FIFA'nın yeri yok.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkçe dile gerek yok bence futbol oyununda.süper lige gelince yamasını yüklersin bi derece idare eder. fifa 12 ye kadar hep pes di tercihim. alıp yüklemezdim bile fifayı.yükledim ve karar verdim kesinlikle fifa.
Nasıl gerek yok Türkçe dile ? PES 'de oynamışsın PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun ama yama ile Türkçe yapsan eksik yada yanlış çevirilerle doluyor. O yüzden Türkçe olması bi oyunu güzelleştiriyor. Türkiye Ligine gelince ben o kadar para verdiğim oyunda Arabistan, Çek, Norveç ligine kadar görücem ama Türkiye Ligini göremeyeceğim ?? Eğer bi oyun bi ülkede satılmak isteniyorsa adam akıllı o ülkeye değer vericek. Bak PES şimdilerde Türkiye Ligi de olacak iddiaları dolaşıyor koysunlar TR Ligini bak bakalım nasıl satışlar tavan yapıyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
peste Türkiye ligi varda biz mi bilmiyoruz komiksiniz. önce ingiltere ligini adam akıllı yapsınlar. Ayrıca madem yamalara karşısınız o zaman pes niye oynuyorsunuz yamasız ortada pes diye bişey kalmaz. ayrıca peste türkiye ligi olması imkansız, eğer süper lig lisansları alınabilicek gibi olsaydı EA kimseye bırakmazdı yazdığınızı bi düşünüpte yazın.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
PES'de Türkiye ligi olmayacak.PES daha ingiltere ligini tam yapamıyor.
Nasıl gerek yok Türkçe dile ? PES 'de oynamışsın PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun ama yama ile Türkçe yapsan eksik yada yanlış çevirilerle doluyor. O yüzden Türkçe olması bi oyunu güzelleştiriyor. Türkiye Ligine gelince ben o kadar para verdiğim oyunda Arabistan, Çek, Norveç ligine kadar görücem ama Türkiye Ligini göremeyeceğim ?? Eğer bi oyun bi ülkede satılmak isteniyorsa adam akıllı o ülkeye değer vericek. Bak PES şimdilerde Türkiye Ligi de olacak iddiaları dolaşıyor koysunlar TR Ligini bak bakalım nasıl satışlar tavan yapıyor.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

Bir fanboycuk daha. Dostum kusura bakma ama şu yazdıklarınla komik duruma düşüyorsun. Oyunun ülkeye değer verip vermemesiyle ne ilgisi var. Fifa'da Türkiye ligi yoksa bu tamamen TFF nin suçudur. Ayrıca neden Türkçe bekliyorsun ki ? Tüm dünya Fifa oynarken bizim Türkiye'de alışkanlıklarını değiştiremeyen ps3 salonu ve içindeki gençler pesten başka bir oyun bilmiyor. Bizzat ps3 salonuna gittiğimde fifa gibi bir oyunun olduğundan bile haberi olmayan kişiler tanıdım çoğu salonda fifa'da yok zaten. Sonra sen gel bu ülkeye Türkçe oyun yap ne için kim için ? Önce siz şu ön yargılarınızı bırakıp eşekten inip ata binin hele ondan sonra gel Fifa Türkçe değil diye konuş...

tooclose

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fifa oyuncusuyum. Pes'in hoşuma gitmemesinin nedeni herkesin ağızında dolaşması.

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nedir bu hepinizde Fifacılık ? Bir ara herkes PES savunuculuğu olmuştu şimdide Fifa savunucuları ortaya çıktı. Ben ne PES'çiyim nede Fifa'cı. Ben kendi düşüncemi söylerim beğenen beğenir beğenmeyen de güzel bi dille ifade eder. Sizin gibiler için geçerli değil sanırım. Konuya gelirsek; Arabistanda (örnek verdim) FIFA demek bizden daha çok satılıp oynanıyor öyle mi ? Eğer bi ülkede oyun çok sattığından dil desteği ekleniyorsa o zaman senelerdir PES'in adını bilmezken sürekli FIFA alırken ben 1 kere Türkçe yaptıklarını görmedim. Ama pes 2010'da herkes PES alınca (ki FIFA 2010 gerçekten berbattı) 2011 de hemen Türkçe dil eklediler. Dediğim yamalara karşı olduğum manasına gelmez ben orjinal oyunda Türkçe dilini görmek istiyorum sadece oyunlarda değil programlarda v.s.. Ama sizin gibi düşünenler oldukça adamların nesine gerek. Tepki koymak yok anca yamalarla idare edin yama kurun olmassa ne olacak ... Şimdi yine 2 kişi çıkıp eleştirecek fakat komik olan ben değil sizlersiniz. Sevgili FIFA avukatları.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkçe dile gerek yok bence futbol oyununda.süper lige gelince yamasını yüklersin bi derece idare eder.

fifa 12 ye kadar hep pes di tercihim. alıp yüklemezdim bile fifayı.yükledim ve karar verdim kesinlikle fifa.
Kardeşim aynen öyle bende fifayı fifa 2011 de farkettim ps3 te ondan sonra bağlandım zaten bir futbol oyunu bu kadar mı gerçekçi olur bu kadar mı iyi olur adamlar yapmış bize keyfini sürmek kalıyor...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun"

İngilizce olunca oynanamıyor mu?Strateji oyunları daha kuvvetli İngilizce gerektiriyor oynayabilenler nasıl oynuyor?

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"PES %100 Türkçe olduğundan oyunu her yönüyle oynuyorsun"

İngilizce olunca oynanamıyor mu?Strateji oyunları daha kuvvetli İngilizce gerektiriyor oynayabilenler nasıl oynuyor?
İngilizce olunca oynanmıyor demedim zaten oyunu oynayamassın da demedim. Oyun ingilizce iken oyna bakalım futbol yaşamını.

Anlamıyorum neden kimse oyunların Türkçe olmasını istemiyor ? Nedir bu ya anlayamıyorum. Yapsınlar Türkçe. Herkes ağzına dolamış yama kur yama kur. Neden yama kurarak oynayım ki. Biz tepki koymuyoruz adamlar da neyime gerek diyorlar. 3-5 çevirmen tutup Türkçe yapacak paraları mı yok adamların yapmıyorlar işte neden bizim yüzümüzden. Yama kurarız boşver yapmasınlar. Hayır yapsınlar artık oyunlarda Türkçe dilini görmek istiyoruz. Hatta daha ileri futbol oyunlarında Süper Ligimizi bile koymalılar.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben orada İngilizce olunca (her yönüyle) oynanmıyor mu demek istemiştim buradan dilimizde ilgeçlerin ne kadar hoş şeyler olduğunu görüyoruz. :)

Ben oyunların Türkçe olmasına karşıyım çünkü çoğu şey karşılığını bulmuyor.Saçma veya yanlış çeviriyorlar.Futbol olarak bakarsak yine iyi ama strateji oyunlarına bakarsak saçmalık olabiliyor.En basiti "crossbowman" tatar yaylı olarak mı çevrilecek? Ya da Spear,Pike ve Halberd adında 3 silah.Bunlar mızrak mı kargı mı tam olarak karşılamıyor sanırım yanlışım varsa düzeltiverin hep merak ederim :)