FIFA 12'de Bu Golü Atmak İstermisiniz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
MAXjd.png

Az önce twitterda gördüm FIFA12 özel hareketlerine Dennis Bergkamp'ın meşhur golündeki hareket eklenmiş:) Bence tarihteki en güzel gol...

[video=youtube;bYGLjTg2m78]http://www.youtube.com/watch?v=bYGLjTg2m78[/video]

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
tek kelimeyle harika gol aslında mantıklı böyle hareketlerin eklenmesi ama her oyuncu yapamayacak yıldız oyuncular yapacak NBA oyunlarındaki gibi

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Bence akıl dolu radikal bir gol. Denenmemişi denemiş. Her zaman herkesin atabileceği bir gol değil

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fıfayı sabırsızlıkla bekliyorum

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Güzel gol ama bu hareket maç esnasında sıkca yapabilir, güzel olan devamında gol olması. Oyuna eklemesi güzelde kim bilir kaç tuşa birden basıcaz kim bilir.. .

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tabiki daha şık goller vardır vs vs ama hemen her golün benzeride vardır, bunun benzerini atmayı bırak deneyebilen çıkmadı bile:) Bergkamp'ın golü atarkenki bilinçli hareketleri, son vuruşu, golü attıktan sonra doğru dürüst sevinmemesi sanki her gün atıyormuş gibi...:) En iyisini falan bilmem ama dediğim gibi benim gözlerimle gördüğüm en güzel gol bence tarihteki en güzel gol. Oyuna gelince herkes yapamayacaktır zaten öyle pek kolay değil ben hareketle vs uğraşmam ama düşünülüp konulması hoş.