Fifa 12 pc, xbox ve ps3 platformlarında aynı kalitede olacak

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
oynamadan birşey söylemek yanlış olur.

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc ile konsolların aynı olmasını dilerim ama pek zannetmiyorum sonuçta 11dede aynı olucak denmişti pc duzelmesine rağmer konsollarla arasındaki fark ortada
Burada hem pc hemde xbox kullanıcısı olarak soylüyorum xbox eziyor:D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
11de aynı olacak dendiğini hatırlamıyorum bisey denmemisti ama bu sefer özellikle belirtiliyor. konsol ve pc birebir aynı olması mümkün değil illaki oynanısta farklar olacaktır önemli olan iki platformda da aynı teknolojilerin olmasi; impact engine bu sene en önemli özellik, pcde olacak denildi bakalım görücez. Ama her halükarda fifa11 bile pesten katbekat üstün bir oyun.

barlasemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pes olayına girmicem ama inşallah pcdede xboxdaki kadar zevk alırım gelecek sene.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Orjinal almayı hakedecek galiba. Fm'yi de almayı düşünüyordum bakalım nolacak.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pc ile konsolların aynı olmasını dilerim ama pek zannetmiyorum sonuçta 11dede aynı olucak denmişti pc duzelmesine rağmer konsollarla arasındaki fark ortada
Burada hem pc hemde xbox kullanıcısı olarak soylüyorum xbox eziyor:D

güzel kardeşim aynı olacak denmedi. iki yıllık bir çalışmanın ardından konsollardaki oyun pc ye aktarıldı, haliyle bu da xbox daki fifa 10 a tekabul etti. fifa world cup 2010 daki yeniliklerle harmanlayıp önümüze koydular.tek bir sorun vardı oda optimizasyon sorunuydu.