FIFA 10'un Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızları

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Futbol oyunu dendiğinde akla ilk gelen isimlerden FIFA 10'un çıkış tarihi ve kapak yıldızları belli oldu.

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 10'un hem çıkış tarihi onaylandı, hem de kapak yıldızları belirlendi. PC, PS3, X360, Wii, PSP ve DS için geliştirilen FIFA 10, 2 Ekim 2009 tarihinde raflara dizilecek. Uzun zamandır kapağında kimlerin olacağı merak edilen yapım için üç isim seçildi. Yapımla ilgili yayınlanan ilk görsellerde, Rooney, Ronaldinho ve Benzema'yı görmemize karşın, kapakta bu üç yıldızdan iki tanesi bulunmayacak.

fifa10-11249477986.jpg

Manchester United'in genç ve başarılı hücum oyuncusu Rooney, FIFA 10'un kutusunda yer bulacak ilk isim. Diğer yıldızlar ise Chelsea'nin deneyimli orta saha oyuncusu Frank Lampard ve Arsenal'in genç yeteneği Theo Walcott.

[SDNTV]http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/11556/t_fifa10_teaser.flv[/SDNTV]

FIFA 10 ile yapımcılar, oynanışı bir kademe daha ileriye taşıyor. Eklenen yeniliklerle simülasyon tadı vermesi planlanan yapımda, sofistike top kontrolü, geliştirilen temel oynanış dinamikleriyle beraber FIFA 10, gerçek futbolun aynası olacak. Manager Mode da elden geçirilen kalemler arasında yerini alırken, bu bölümde 50'den fazla geliştirme seçeneği bulunacak... FIFA 10, 17 farklı dilde, 37 farklı ülkede satışa sunulacak...

:: FIFA 10'un kapak yıldızlarından memnun musunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Oynadığım en güzel fifa serisi 2000 yılına ait :) Ps3 te Pes'in yanından geçemez ama bilgisayarda fifa 09 gayet iyiydi

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Mutlaka satın alacağım bu oyunu 2009 zaten muhteşem bir oyun bu daha iyi olacak

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şu Oyunu Bir Türkçe Yapsalar Birde Oyuncu Kapaklarında Türk Oyuncuya Yer Verseler Sanki Dünyanın Sonu Gelecekler Ben İngilterede Oturuyorum samimi Olarak Şunu ifade Edebilirim ki burda Herkes Türklere Düşman..

rkose32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fifa dan vazgeçmedim ama pesi daha ii buldum..

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
17 dil de gerçekten yok mu Türkçe :S şaşkınlık verici.. Ne zaman kabul ettirebileceğiz kendimizi.. Orjinal oyun alalım diyeceğim ama 17 dil de de Türkçe olmazsa yuh demek istiyorum sadece...

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ben kapak yıldızlarından memnun değilim. Özellikle Walcott için çok erkendi. Daha yıldız olmadan yıldız muamelesi görüyor. Messi ve Torres'in kapak yapıldığı PES 2010'a karşılık, Ronaldo ve Rooney olabilirdi...

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hiç oynamamış biri olarak sırf kapak yüzünden almam bu oyunu.