Fifa 09 ekran kartı

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Sa herkese kolay gelsin iyi forumlar.

Arkadaşlar benim bir sorum var.Benim pc fifa 07-08 rahat kaldırıyordu format atmadan önce.Format atmadan önce pc den hiç anlamazdım oyunumu yükler oynardım.Bu sefer formatımı kendim attım ve driverlarımı kendim yükledim ve ekran kartı driverimın VIA adlı bir markaya ait oldugunun farkına vardım.Şimdi bakıyorum tüm oyunlar ATI,NVIDIA destekliyor.İnsan haliyle düşünüyor bnm pc bu oyunları nasıl açtı diye.Acaba önceden ATI yüklüydede benmi hata yaptım diye :) Ama bir yandanda kasayı açıyorum ekran kartı markası gerçektende VIA.Neyse formattan sonra hiç Fifa yüklemedim yani dediğim gibi formattan önce çok rahat oynuyordum.Şu andada oynamak istiyorum ve elimde Fifa serisi olarak birtek 09 var.Ekran kartım az öncede bahsettiğim gibi 256 Mb VIA.Diğper özellikleri uyuyor.Benim sorum şu şekilde elimde olan 09 u yüklesem VIA ekran kartı ile oynayabilirmiyim ? Fifa ekran kartı modeli istiyor mu ? Bu konuda bilgilendirirseniz hem boşu boşuna ugrasmamıs olur hemde pc min kaldıracağı bir oyunu (07-08) bulup yükleyip oynarım hiç sinir olmadan direk mutlu olmuş olurum.Kısacası çok makbule geçer. :) :) Cevaplarınızı bekliyorum