fiber modem

Selim Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler ev interneti için türknet e geçiş yaptım. modem almam gerek vdsl. ama şöyle bi durum var evin internet hattı fiber optik kablo. yani modemin fiber optik kablonun ucundaki o sokete uyumlu olması gerek sanırım. buna uyumlu oluyo mu yeni nesil modemler veya dönüştürücü mü almam gerek? yardımcı olursanız sevinirim ve modem önerilerinizi bekliyorum

Legedema123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Modem olarak Zyxel Vmg3635 modelini onerebilirim. Fiyat performans olarak rakiplerinin oldukça onunde. Gerek 4 port gigabit destegi g.vectoring ozelligi( parazit onleyici) ve 1200 mbps veri aktarim hizi pisman olmayacagin bir modem

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
beyler ev interneti için türknet e geçiş yaptım. modem almam gerek vdsl. ama şöyle bi durum var evin internet hattı fiber optik kablo. yani modemin fiber optik kablonun ucundaki o sokete uyumlu olması gerek sanırım. buna uyumlu oluyo mu yeni nesil modemler veya dönüştürücü mü almam gerek? yardımcı olursanız sevinirim ve modem önerilerinizi bekliyorum
Max fiyat nedir ?

BeyazMarley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aynen Zyxel vmg-3625'i bende önerebilirim. Oldukça iyi bir modem ve fiyatı kategorisine göre oldukça iyi durumda.