Yardım Fiber hattının bütün dairelere çektirilmesi zorunlu mu?

furkann_ersin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar,

2 gün önce fiber geçiş için başvuruda bulunmuştum. Bugün ekipler geldi kablo çekimi için fakat bina eski olduğu için elektrikçiye çektirmeniz gerekiyor dediler. Ben işte olduğum için durumla babamlar ilgilendi aslında ben elektrikçiye çektirin diyeceklerini biliyordum kendim çektirecektim, binada şuanlık ben kullanacağım için fiberi gelen ekipler şöyle bir şey demişler bütün daireler çektirmeniz gerekiyor böle bir şey zorunlu mu böyle dedikleri için babamda sinirlenip ekipleri göndermiş. Hizmeti siz verip ben niye kablo çektiriyorum diye sormak istediğim şu mantıken ben kullanacağım için sadece neden bütün dairelere çektiriyorum. Sadece kendi daireme çektirmem gerekmiyor mu?

ahmet utku

Asistan
Reaksiyon puanı
108
şu anda ülkede fiber büyük bir sıkıntı maalesef... bütün apartmana çekilmesine gerek yok eğer apartmana zaten fiber optik kablo geliyorsa kendi dairenize fiber optik kabloları çektirtip kullanabilirsiniz bütün apartmana gerek yok. ancak apartmana fiber optik gelmiyorsa telekom sadece 1 müşteri için bununla uğraşmıyor bile maalesef.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yöneticiye söyle çektirsin bizim kinde Turkcell'ci kafaladı tüm apartmana çekildi.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Sonra fikrini değiştirip çektirmeye karar verdiğinde çeken olmaz pişman olursun tüm apartmana çektirilmesi şart değil ama bence çektirilmelidir