Fiatları Kınıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LWMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yeter artık diyorum ınternet fıatları el yakıor 1mp ınternetım var onuda 3 kısı kullanıoz download yapamıorum ınternet her gun reset atılıyor 2mps ınternet baglatmak ıstedım fıatlar sınırlendırior download yapmak ıcın ılla uydu mu fırlatalım.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
evet fiyatlar çok yüksek :) bu arada ''fiat'' değil ''fiyat'' :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bende Fiat marka arabaları kınıyorsun sandım (!)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sonuna kadar katılıyorum.Nere görsem böyle bir konu hemen atlıyorum.Gerçektende çok kazık bu internet.Hele birde benim gibi kotalı kullanıcı iseniz TTNet'i her gün saygıyla anarsınız.Lanet olsun şu ADSL'yi açtırdığım güne.Kotalı olunca hiçbirşey yapamıyorum.İnanırmısınız acaba; internette gezinirken bile bir elim hep ESC tuşunda duruyor.Neden diye sorarsanız resimler PC'ye yüklenipte kotadan gitmesin diye.Ama gel görki hala yetmiyor.ttnet sana tek sözüm ;

Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Sonuna kadar katılıyorum.Nere görsem böyle bir konu hemen atlıyorum.Gerçektende çok kazık bu internet.Hele birde benim gibi kotalı kullanıcı iseniz TTNet'i her gün saygıyla anarsınız.Lanet olsun şu ADSL'yi açtırdığım güne.Kotalı olunca hiçbirşey yapamıyorum.İnanırmısınız acaba; internette gezinirken bile bir elim hep ESC tuşunda duruyor.Neden diye sorarsanız resimler PC'ye yüklenipte kotadan gitmesin diye.Ama gel görki hala yetmiyor.ttnet sana tek sözüm ;

Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner...
Aynen, bir türlü yetmiyor. Sınırsıza geçeceğim artık, nasıl olsa her türlü kazıklanıyoruz.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Evet bende TOFAŞ ı kınıyorum... Fiyatlar çok yüksek böyle olursa yabancı markalara giecem....

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O dertten bende de var senelerdir 60 dan aşağı düşmedi benim faturalar yurt dışında olduğum için kardeşime sınırsıza geçmesini söylüyordum oda ilgilenmiyordu en sonunda dün sınırsız tarifeye geçtim.

Bazen internet sitelerinde diğer ülkelerle kıyaslama yapılıyor ben 8 ülke gezmiş biri olarak söylüyorum buna da şükredin...

Saygılarımla.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Konuyu görünce bende araba markası olan "Fiat" sandım fakat arkadaşımızın kastettiği yüksek internet fiyatlarıymış. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
FIAT' Ları Kınıyosun Ama İnternetten Bahsediyon :) FIAT'larda İnternet Yok Zaten :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
arabaları markası olanı kınıyor sandım :D
yorumum: tamamen katılıyorum arkadaşım sana. 1-2 seneye kadar turk telekoma alternatifler geliyor. rekabet ile fiyatlar ucuzlayacaktır.