Fernandes'e sarılacaktım

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldırmaya çalışan Mustafa Özel adliyedeki ifadesinde çarpıcı bir ifade kullandı. Sorgusundan sonra serbest bırakıldı.

sla-1387189655.jpg

Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldırmaya çalışan Mustafa Özel adliyeye sevk edildi.

Özel'in polis merkezinde verdiği ifadede, "Fernandes'e sarılacaktım. Ayağım kaydı çarpıştık" dediği öğrenildi. Özel, Kasımpaşa Polis Merkezi'ndeki ifadesinin ardından zırhlı polis aracıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sahaya giren Mustafa Özel savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

"TEKME OLAYI DOĞRU DEĞİLDİR"

Adliyenin kapısında alkışlarla karşılanan Mustafa Özel olaylarla ilgili açıklama yaptı. Fernandes'e sarılmak için sahaya girdiğini belirten Özel, "Beşiktaş'a ve Beşiktaşlı bir futbolcuya tekme atmak hayatta en son yapacağım şeylerden biridir. Basının şişirmesi var, tekme olayı kesinlikle doğru değildir.

"FERNANDES'E EDİLEN KÜFÜRLERDEN DOLAYI..."

Bilet bulamadığım için maçı Kasımpaşalı taraftarların arasında seyretmek zorunda kaldım. 3. dakikada Almeida'nın golünden sonraki sevincimden dolayı bunları yaptım. Kasımpaşa taraftarının 80. dakikadan sonra hareketleri oldu. Beşiktaşlı olduğumu gördükleri için beni sahaya ittiler. Ben de Fernandes'e edilen küfürlerden dolayı onun elini havaya kaldırıp sarılıp, bunlara üzülmemesi için sahaya girdim. Beşiktaş camiasından tekrar özür diliyorum. Herkesten özür diliyorum" dedi.

sporx

[SDNTV]http://milliyet-p.mncdn.com/web/video/2013/12/16/169006_360p.mp4[/SDNTV]

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Arkadan sarılıp, "Bil bakalım ben kimim?" mi diyecekti :)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok belli dudakları büzmüş geliyor baksanıza :mrgreen::lol:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Açıklamalarını dinleyince...

hayvanat-bahcesi-mudurlugune_674.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Böyle bir mazeretle dalga geçmeden olmazdı zaten.
Adam kahraman gibi bi de poz vermiş kameralara..
Güzelim ülkemin, güzelim adaleti.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Madem öpecen o dudağı görecektik olum :D :D :D

Çakal seni ....

Ondan sonra sahaya girer tabi adam sen sahaya gireni serbest bırak ondan sonrada holiganizm siz yaratıyorsunuz holiganizmi ... bu suçları cezalandırmayarak...

Nedense bu değişik olaylar hep Beşiktaşımın başına geliyor... Donk denen moron 15-20 sn ıkıncı topu kucagında gezdirir topu şöyle bir vurup dışarı atamaz hakem topu görür ama oyunu durdurmaz sahaya dana girer sahibi arkasından koşturmaz üstüne kırmızı kart gören de Beşiktaşlılar artı top çıkar istanbul dan sahaya döner Samsundan sonra sı gol olur vs vs vs....

Nedense böyle şeyler hep bizi bulur hep Buna tesadüf desen Charles Darwin bile güler kitapsızım....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu adamlar nasıl serbest kalıyor arkadaş, aç kalıp ekmek çalsan bırakmazlar.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yarın aynı hatayı yapsa ne olucak peki burası türkiye şaşırmadım adalet dediğin tek dişi kalmış canavar

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O bu değil hakemin yaptıklarına bakın la. Maçın tekrarlanması gerekiyor.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bide mahkeme çıkışına gelmiş adamın akrabaları adam da kendini bi halt sanmaz mı ya la