Fernandes: Ben sahada konuşurum!

Bu konuyu okuyanlar

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
tsn_haber_detay.asp


Portekizli yıldız, yönetimin "Sana yönelik eleştirilere medya yoluyla ya da kulübün internet sitesinden cevap verebilirsin" önerisini geri çevirdi.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes seferberliği... Yönetim ve teknik heyet, son dönemde "Gol sevinci" yaşamayacak kadar durgun gözüken Portekizli futbolcuyu eski günlerine döndürmek için farklı yönetimler deniyor. Yöneticiler ve teknik direktör Samet Aybaba'nın hafta başında Portekizli yıldıza "Hakkında eleştiriler ve bazı spekülasyonlar var. İster medya karşısında, istersen kulübün resmi internet sitesinden bunlara cevap verebilirsin" dediği, ancak buna yanaşmayan tecrübeli futbolcunun "Dedikodular ve söylentiler beni ilgilendirmiyor. Ben işime bakıyorum. Gereken cevabı, futbolumla sahada veririm" ifadesini kullandığı öğrenildi. Geçen hafta Mersin İdmanyurdu'na attığı gol sonrası sevinmediği için hakkında "Mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği" söylentileri çıkan Fernandes'in, bugün oynanacak olan Bursaspor maçındaki performansı merakla bekleniyor.

Beş futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Bursaspor maçı öncesi öncesi üçer sarı kartı bulunan Fernandes, Holosko, Necip ve Emre ile 7 sarı kartı bulunan Veli, bugün mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 29. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.




Turkfutbol
 
Üst