Fernandao Fenerbahçe'de

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fernandao-fenerbahce-de--1510245.Jpeg

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, ilk transferini gerçekleştirdi.

Fenerbahçe, bu sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Fernandao'yu kadrosuna kattı.

Sarı lacivertliler, 5 milyon dolar karşılığında Fernandao'nun bonservisini kulübü Atletico Paranaense'den aldı.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlarken ilk yıl için 1,8 milyon dolar sonraki sezonlarda ise sırasıyla 1,9 milyon dolar ve 2 milyon dolar yıllık maaşta anlaşmaya vardı.

Bu sezon Bursaspor formasıyla 31 lig maçına çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 22 gol atarak gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor.

Fernandao Fenerbahçe'de! - Şampiy10 Haber

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bence yerinde bir tansfer olmuş. Hayırlısı.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İnanmam şimdiden başladılar dedikoduya bence almasın ne gerek var adam 30 yaşında tamam gol kralıda fenerbahçe gibi takımda oynuyamaz.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bursaspor'daki performansını devam ettirmesi dileği ile...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Fenerbahçedeki futbolcuların hepsi son derece kaliteli futbolcular. Ama bu futbocuları yönetebilecek gerçekten iyi bir teknik direktöre ihtiyaç var. Fenerbahçeye gelenin oynatabilmesi lazım ki futbocular oynasın. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ohh be bende diyodum nerede kaldı transferler..
yeni menajer gelecek ama adam almalıyız.
yeni menajerimiz uğraşıp kafa yormamalı böyle şeyler ile...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Fenerbahçe Joel Cambell'i bitirmek üzere imiş, doğru ise tabi ikinci doğru hamle...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bakın senelerdir maçları izliyorum artık ezberledim Bu takımdan önce azizin gitmesi lazım ve o adamda gitmiyor sebebi ise yerime gelenin fenerbahçeye zararı olur diye adam sahiplenmiş artık fenerbahçeyi evladı gibi görüyor iyi tamamda zarar veriyon be kardeşim.Takıma dönecek olursak adam akıllı bi td getirmeleri lazım mancini gibi vs. değil lucescu gibi klop gibi veya atletico madridin teknik direktörü gibi.Topculardan ise artık takımı gençleştirmeleri lazım.Volkan bekir kadlec bruno alves mehmet topuz meireles emenike kuyt bunların gitmesi lazım gerekirse iyi paraya sowu bile yollasınlar.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Galatasaray alacak diye korkuyodum çok şükür fener almış

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence daha almamış şuan doğru olan tek haber transfer listemizde olması ama ben alınmasını istemiyorum arkadaş sanki çok büyük yeteneğimi var adam zaten 30 yaşında ayrıca fenerde oynaması meçhul.