Ferhunde'nin idam fermanı yazılıyor!!!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Sevilen dizi Yaprak Dökümü bu bölümüyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek..

Ferhunde, Şevket'in yanında Sedef'i görmenin bahanesiyle, hırs ve öfkenin esiri olarak, karanlık denizlere yelken açmış, kendini rüzgara bırakmıştır. Bundan sonraki yoluna Levent Tuncel ile devam etmeye karar verir.

Ferhunde'yi boşuna bekleyen Şevket ise, dört duvar arasında yavaş yavaş umudunu kaybetmeye başlar.

Cevriye Hanım'ın varlığı, Ali Rıza Bey'in evindeki gerginliği daha da arttırmaktadır.

Necla, Ferhunde'yle ilgili bildiklerini Fikret'le paylaşmaya karar verir. Bu arada Tahsin de bulmacanın çok önemli parçasıyla eve gelir.

Necla ve Cem kırık parçaları bir araya getirmeye başlarlar. Cem, Necla'ya bir adım daha yaklaşır.

Ferhunde yaptıklarından suçlu, evdekilerle göz göze gelmemeye çalışmaktadır. Şevket'le yüzleşmek zorunda kalınca yine gözyaşlarının arkasına saklanır. Hayriye Hanım bir kez daha Ferhunde'nin gözyaşlarına yenik düşer.

Avının peşinde hırsla ilerleyen Ferhunde avcıyken av durumuna düştüğünün farkında değildir. Fikret ve Necla, Ferhunde'nin idam fermanını yazmaya başlarlar.

Kaynak

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Şu saçma diziyi yayından kaldırsınlar.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yaaa bence harika bir dizi bir numara aslında çok şey anlatıyo bence tüm ailelerin izlemesi gerekli bence ^^

ayrıca bir çok insan ve bir çok aile bundan ders çıkarabilir bence :)

MySQL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu diziyi tek izleme nedenim cevriye hanım bayılıyorum kadına ya :P (:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
haftaya da son bölüm ama artık bitmesini izliyorum seneye 3. sınıfım ve derslerim epey ağırlaşıyor.napcam bilmiyorum diziden kopamıyorum da.ayşenn dediği gibi ben de gıcık oluyorum leylaya...haftaya bakalım nolcekkk cidden ferhundenn idam fermanı yazıldı.şevket yok levent de olmayacak kaldın mı ortada ... gibi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Nergal Lasuax dedi ki:
online destek dedi ki:

Tabiki sizin düşünceniz ancak . Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor. İmkansız , hayal ürünü olan hiç bir sahne yok o dizide. Bir çok insan o dizide her bölümünde kendinden bir parça buluyor zaten bu yüzden O gün maç bile olsa Yaprak Dökümü yine rekor kırıyor.

bence çok harika bir dizi hiç bitmesin .. Ferhundeyi çok seviyorum leyla çok gıcık nejla ve cem beraber olsunlar .... Ahh ahhh :P :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Be5tE dedi ki:
Nergal Lasuax dedi ki:
online destek dedi ki:

Tabiki sizin düşünceniz ancak . Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor. İmkansız , hayal ürünü olan hiç bir sahne yok o dizide. Bir çok insan o dizide her bölümünde kendinden bir parça buluyor zaten bu yüzden O gün maç bile olsa Yaprak Dökümü yine rekor kırıyor.

bence çok harika bir dizi hiç bitmesin .. Ferhundeyi çok seviyorum leyla çok gıcık nejla ve cem beraber olsunlar .... Ahh ahhh :P :)
fikretle tahsinin de çocuğu olsun bide neyyir hanımla kahveci adam evlensin

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bence onların çocukları öbür sezonda olacak :) Nehir hanımlada onlar evlenicek cevriye hanım tahtalı köyee :) Nejla cemle :) Ferhunde tek başına kalacak ( Ama eminim ki dün akşamki bölümdeki annesinin onu o adamın yanında dövmesinden sonra her kötülüğü yapacak ! ) Leyla da Nejladan uzak olsun yaaa ben sevmiyorum onuuu :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yeni bölüm reklamında ferhunde gülşene kimsem kalmadı şevket de yok levent de yok yapayalnızm diyordu.şevket de yüzüğü çıkarıyo

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
corpuscallosum dedi ki:
yeni bölüm reklamında ferhunde gülşene kimsem kalmadı şevket de yok levent de yok yapayalnızm diyordu.şevket de yüzüğü çıkarıyo

e bencede :) o da çok salak bir adam yaff

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor. İmkansız , hayal ürünü olan hiç bir sahne yok o dizide. Bir çok insan o dizide her bölümünde kendinden bir parça buluyor zaten bu yüzden O gün maç bile olsa Yaprak Dökümü yine rekor kırıyor.

Oğuz karaketeri ailenin iki kızlarından birinin sevgilisi birinin eşi ! Yine oğuz karakteri aynı anda patronun karısından bir çoçuk sahibi.

Ferhunde karekteri eski eşi ile problemi olduğundan dolayı şevket ile aldatıyor. Evlendiği Şevketle problemi olduğunda da Leventle aldatıyor. Leventle problemi olduğunda kimle aldatacak ki ?

Türkiyenin gerçeği bu mu oluyor ? Roman diye başladık Dallas dizisine döndü. Türkiyede böyle bir aile yapısı yok kusura bakmasın. Bazı kişiler var ama onlarada pek aile diyemeyiz.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Reallist dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor. İmkansız , hayal ürünü olan hiç bir sahne yok o dizide. Bir çok insan o dizide her bölümünde kendinden bir parça buluyor zaten bu yüzden O gün maç bile olsa Yaprak Dökümü yine rekor kırıyor.

Oğuz karaketeri ailenin iki kızlarından birinin sevgilisi birinin eşi ! Yine oğuz karakteri aynı anda patronun karısından bir çoçuk sahibi.

Ferhunde karekteri eski eşi ile problemi olduğundan dolayı şevket ile aldatıyor. Evlendiği Şevketle problemi olduğunda da Leventle aldatıyor. Leventle problemi olduğunda kimle aldatacak ki ?

Türkiyenin gerçeği bu mu oluyor ? Roman diye başladık Dallas dizisine döndü. Türkiyede böyle bir aile yapısı yok kusura bakmasın. Bazı kişiler var ama onlarada pek aile diyemeyiz.
sonuçta bizim ailemizde böle şeyler olmuyo diye böle aileler yok diyemeyiz illaki vardır türkiye 80milyon.
tamam hadi böle aileler yok ama diziden kapacağımız şeyler kesin vardır belki kızkardeşimiz kocasıyla yatmadık ama bu olaydan bile ibret alınacak çok şey var.bu dizi bana çok şey kattı.babama saygım arttı en başta

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Reallist pek gerçekçi görmedim seni :)

bak arkadaşım 80 milyon insanı aileyi tanıyorum dersen tamam derim adam biliyor ama saçmalama gözünü sevim ;) hergün kaç olay çıkıyor kaç katliam oluyor neler duyup neler görüyoruz ... Bunlarda yok diyemeyiz haa peki harfi harfine olmayabilir ama mutlaka böyle şeyler var ;) Ha yoksa bile (ki mutlaka) ibret alıcağımız çok şey var. İnsanlar o kadar çok bilinçsiz ki böyle diziler olmasa orda onun yanlış olduğu gösterilmese millet onu doğru diye yapar ... ;) O yüzden ders alınacak çok şey olduğundan dolayı Yaprak DÖkümünüü çok seviyorum :)

atilgan_han

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ferhunde olmayacak bu dizi çekilmezdi gerçekten.dizide ferhunde varsa ekran karşısında bende varım :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
atilgan_han dedi ki:
ferhunde olmayacak bu dizi çekilmezdi gerçekten.dizide ferhunde varsa ekran karşısında bende varım :D

ihihihihihi bencede :D bide cevriye hanım :D

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
abi ferhundeyi seviyorum aslında kadın haksız yere bişey yapmıyo bence nedendir bilinmez değişik bi sempati duyorum kendisine leylaya bende uyuz oluyorum o dizide tek 4 ayak üztüne düşen fikret ama bi insandada öyle sabır olmazki kardeşim şimdiki gellinler öyle kaynanayı zincire vurur yada alnından vurur bee
ev ev değil savaş alanı evde bitane elle tutulur biri yok herkes pis yahuu kimi kocasını aldatır kimi elin herifiye yatar baldız enişteyi kaçırır enşte baldıza sulanır alirızanın sevgilisi çıkar komşu kızı evli adama sulannır evinoğlu kumarbaz içkici ve dolandırıcı evin gelini o...pu.ki kızlarında hiç bbi farkı yok dışardakilarde ayrı bi alem eniştesiyle kaçmış kızın peşinden koşan bi salak üff bune yaa gercekte böle bi aile olsa taşlanır bee en iyisi gizlice evleniyo tanımadığı herifin biriylee bune yahuu kalp mi dayanır buna:D:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yafff şuanki kızların bundan ne farkı var ??? :D

sürüyle var böle önüne gelenle olan bizim okulda o kadar çok mevcut kiiiii hepsi çirkinlik abidesi ailesi desen onlardan kötü ...

Artık çoğu kişilerde Aile kavramı yok o yüzden böle öcü öcüü tipler var sokakta

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
online destek dedi ki:

cem yılmaz diyor, bizim dizilerde hep aşçı uşağa, uşak bahçıvana, bahçıvan şöfere.... sonra hepsi hizmetçiye :D

full arabesk bir dizi, çoğu kişide izliyor !!!

izleyendende uzak duracaksın :*

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Be5tE dedi ki:
Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor.

Be5tE dedi ki:
bak arkadaşım 80 milyon insanı aileyi tanıyorum dersen tamam derim adam biliyor ama saçmalama gözünü sevim ;) hergün kaç olay çıkıyor

Günde 10 olay çıksa bile bu Türkiye'nin gerçeği olamaz. Yılda 3650 kişi yapar. 80 milyonun gerçeğini 3650 kişimi belirliyor.

Be5tE dedi ki:
Ha yoksa bile (ki mutlaka) ibret alıcağımız çok şey var. İnsanlar o kadar çok bilinçsiz ki böyle diziler olmasa orda onun yanlış olduğu gösterilmese millet onu doğru diye yapar ... ;) O yüzden ders alınacak çok şey olduğundan dolayı Yaprak Dökümünüü çok seviyorum :)

Kardeşin seni kocanla aldatsa bile sen musama göstereceksin olabilir gözü ile bakacaksın aynı evde oturacaksın. Kocan kumar oynarken teşvik edecen zengin olmak için. Hatta kocan senin için hapishanede iken kendini garantiye almak için zengin adam bulacan kocanı aldatacan.. Ve tüm kaynanalar cevriye gibidir..

Yukarıda yazdıklarımı kaç kişi yapabilir. Türkiyenin gerçeği imiş .. Reyting almak için bir dizide olabilecek tüm kötü seneryalor yazılmış sizde Türkiye gerçeği olarak bakın..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Reallist dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Yaprak Dökümü Türkiye'nin Aile gerçeğini konu alıyor.

Be5tE dedi ki:
bak arkadaşım 80 milyon insanı aileyi tanıyorum dersen tamam derim adam biliyor ama saçmalama gözünü sevim ;) hergün kaç olay çıkıyor

Günde 10 olay çıksa bile bu Türkiye'nin gerçeği olamaz. Yılda 3650 kişi yapar. 80 milyonun gerçeğini 3650 kişimi belirliyor.

Be5tE dedi ki:
Ha yoksa bile (ki mutlaka) ibret alıcağımız çok şey var. İnsanlar o kadar çok bilinçsiz ki böyle diziler olmasa orda onun yanlış olduğu gösterilmese millet onu doğru diye yapar ... ;) O yüzden ders alınacak çok şey olduğundan dolayı Yaprak Dökümünüü çok seviyorum :)

Kardeşin seni kocanla aldatsa bile sen musama göstereceksin olabilir gözü ile bakacaksın aynı evde oturacaksın. Kocan kumar oynarken teşvik edecen zengin olmak için. Hatta kocan senin için hapishanede iken kendini garantiye almak için zengin adam bulacan kocanı aldatacan.. Ve tüm kaynanalar cevriye gibidir..

Yukarıda yazdıklarımı kaç kişi yapabilir. Türkiyenin gerçeği imiş .. Reyting almak için bir dizide olabilecek tüm kötü seneryalor yazılmış sizde Türkiye gerçeği olarak bakın..

Anlatılmak isteneni anlamadığın cok belli arkadaşım. Gercekleri derken herkes bunu yapıyor, işte gerçeklerimiz bunlar demek değil. Yani gercek bir olay olabilir Türkiye'de yaşanıyor olablir denmek isteniyor. Yaptığın olumlu veya olumsuz eleştirilerde hedef belirleme politikan ve kullandığın uslub hiç hoş değil Realist. Lütfen biraz daha lılımlı sekilde eleştiri ve yapılan yorumlara cevapları biraz daha ılımlı yapalım.