Fennec RC Kullanıma Hazır

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Firefox'un cep telefonları için tasarlanmış sürümü Fennec'in Release Candidate sürümü yayınlandı. Firefox'a çok benzeyen bu tarayıcıyı kimler kullanabilecek?

Firefox 3.6 ertelenedursun, Mozilla, geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde de bahsettiğimiz sözünü tutarak mobil cihazlara geliştirilmiş olan Linux sürümü Maemo için tasarladığı web tarayıcısının, nam-ı diğer Fennec'in RC sürümünü kullanıma sundu.
Mozilla-Fennec_41262376510.png
Fennec'te de Firefox'ta olduğu gibi eklentiler yer alacak
Firefox ile çok benzer özelliklere sahip olan Fennec, Mozilla'nın cep telefonları ve benzer taşınabilir cihazlara girmesi yönünde büyük bir adım teşkil ediyor. Şirket 2010 yılı içinde bu alanda kendine önemli bir pay edinmeyi hedefliyor. Ancak Fennec'in şimdilik sadece Maemo'da çalışması bu hedefe ulaşmada engel olabilir.
:: Mozilla cep telefonu piyasasında kendine iyi bir yer edinebilir mi?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Mozilalnın telefon için sürümünü çok aradım opera mini kullanıuyorum ama çıkarsa ff yide kullanabilirim.

demasu_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows mobile versiyonunu denedim, cok agir calisiyor, menü yerlesimi cok kötü.. firefox'un yükünü bir bilgisayar kaldirir ama cep telefonlari icin bu durum su an icin pek mümkün görünmüyor..
opera mobile 10 kullaniyorum, acilisi 2-3 saniye sürüyor, onun disinda dizayn ve hiz konusunda cok iyi..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Opera mini varken firefox'un pek tercih edileceğini zannetmem firefox çok kasıyor...

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bunun symbian v2'için olanı var mı?