Fener'e bonservis bedeli !. 1-0

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Fenerbahçe sezona mağlubiyetle başladı !.. Hafta içerisinde Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir'in bonservis bedeli konusunda büyük bir gerginlik yaşayan Fenerbahçe ile Gaziantespor sezonun ilk haftasında karşı karşıya geldi ve maçtan galibiyetle ayrılan taraf Tabata'nın golüyle ev sahibi ekip oldu.

aziantepspoır seyircisinin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada ilk yarı boyunca etkili olan taraf ev sahibi ekipti. Gaziantepspor özelikle Tabata-Beto ikilisyle sarı-lacivertlilerin kalesinde tehlikelr yaratmasına karşın ilk devre 0-0 sona erdi.

İkini yarıda Aragones Semih ve Burak değişiklikleriyle oyuna müdahalede bulunmasına karşın Fenerbahçe bir türlü istenilen futbolu sahaya yansıtamadı. karşılaşmada dakikalar 80'i gösterdiğinde ise sahneye çıkan Gazintepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata takmınıı 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti ve maç bu skorla tamamlandı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe sezona kötü bir başlangıç yaparken, Antep sezona 3 puanla başladı.

GAZİANTESPOR: 1 FENERBAHÇE:0

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç

GAZİANTEPSPOR: Murat, Erkan, Deumi, Mehmet Polat, Ivan de Souza, Zurita, Murat Ceylan (Dk.66 Bekir), Mehmet Yozgatlı, Tabata, Erman Özgür (Dk.90 Ferdi), Beto
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan (Dk.70 Önder), Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım (Dk.55 Burak), Maldonado, Emre, Alex, Uğur (Dk.55 Semih), Guiza.
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aroganes

GOL: Tabata
SARI KARTLAR: Edu, Gökhan (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

3.Dakikada Tabata'nın Fenerbahçe savunmasının arkasına attığı top kaleci Volkan'da kaldı.

6.Dakikada Mehmet Yozgatlı'nın Fenerbahçe ceza sahasının dışından çektiği sert şut yandan auta gitti.

10.Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının arkasına atılan topla buluşan Murat Ceylan'ın sert şutu üst direkte patladı.

17.Dakikada Murat Ceylan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Beto dokunamayınca Gaziantepspor mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı.

27.Dakikada Alex'in kullandığı frikik az farkla auta gitti.

30.Dakikada Betto şık çalımlarla Fenerbahçe ceza sahasına girerek şutunu çekti topu Volkan güçlükle kontrol etti.

32. Dakikada Uğur Boral'ın sol kanattan açtığı ortaya Alex dokundu topu son anda defans uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

50.Dakikada Uğur'un ara pasında Guiza topla buluşamadı.

51.Dakikada Beto çok güzel hareketlerle rakipleri ekarte edip şutunu çekti. Topu kaleci Volkan son anda kontrol etti.

54.Dakikada Tabata'nın pasına bekletmeden vuran Mehmet Yozgatlı'nın şutu yandan auta gitti.

59.Dakikada Emre kaptığı topla ilerleyip pasını Semih'e doğru attı. Semih'in şutu üstten auta gitti.

61.Dakikada Alex'in Gaziantepspor defansının arkasına attığı topla Guiza buluştu. Golcü futbolcu topu kaleye vurmayıp Burak'a çıkartmak isteyince poziyon kayboldu.

65.Dakikada Tabata'nın Fenerbahçe ceza sahasının dışından çektiği sert şut yandan auta gitti

Gol 80.Dakikada Tabata'nın Fenerbahçe ceza sahsının dışından çektiği sert şut ağlarla buluştu.
Ligtv.com.tr - Haber - Fener'e bonservis bedeli !..

Gaziantepspor 10 numara oyun oynadı, fenerbahçenin neredeyse pozisyonu yoktu. Tabata'ya dikkat diyorum, çok yetenekli. Hak eden kazandı...:D:icon_:

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gaziantepsporu tebrik ediyorum.fenerede avrupada başarılar.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Aziz yıldırımın g.antep'e yaptığı ayıbı böyle ödemiş oldu. guiza guiza dediler ama maçta bir numarasını göremedik. tek maçla oyuncu yargılanamaz ama 20 milyon avro verip aldığın oyuncunun da birşeyler ortaya koyması lazım.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Aziz yıldırımın g.antep'e yaptığı ayıbı böyle ödemiş oldu. guiza guiza dediler ama maçta bir numarasını göremedik. tek maçla oyuncu yargılanamaz ama 20 milyon avro verip aldığın oyuncunun da birşeyler ortaya koyması lazım.

Herkes kendi önündeki pilava baksın :clover: Fenerbahçe kötü Gaziantep iyi oynadı ve kazandı , 1 maç kaybetmekle hiçbir takım ve oyuncu kötülenemez ve yargılanamaz ;) Güiza'nın kendisini kanıtlamış bir oyuncudur , sadece zamana ve takıma uyum sağlaması gerek... Galatasaray'ın dünya yıldızı diye getirdiği Lincoln nerelerde ? Kaç golü var kaç asist yapmış ? Önce bunların cevabını ver kendi kendine sonra Güiza'ya dil uzat...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Öncelikle bu agresifliğinin sebebini fenerbahçe'nin yenilmiş olmasına bağlıyorum. ;)

Lincoln yerli yerinde duruyor, eğer onun maçlarda yediği tekmeleri başka oyuncu yeseydi 6 ay ayağa kalkamazdı. Maçları izlemiyorsunuz sanırım, görmeden konuşması kolay tabii.

Guiza'yı da göreceğiz, istediği kadar zamanı var. Ama ben onun "sıradan" bir oyuncu olduğunu bilerek çok şeyler beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Agresif değilim hiç herzamanki gibi sakinim :) Fenerbahçe beni şaşırtmadı her zamanki gibi klasik sezon açılışını yaptı.

Lincoln'ün yediği tekmelerin daha fazlasını Alex geldiğinden beridir yiyor ama çatır çatırda oynuyor 200 maçtır , istatistiklere bakmanı öneririm ( gol,asist vs.). Ben hergün maç izliyorum en az 5 tane tv'de canlı olarak.Anlayacağın görmeden bilmeden konuşmuyorum. Dün Galatasaray'ın da maçını izledim ama o skor sizi aldatmasın , işiniz çok zor Romanya'da. Fenerbahçe'de çok kötü oynadı ama yine bir nebze daha şanslıdırlar maç kendi evlerinde ve deplasmanda atılmış 2 golün avantajı var.
Neyse inşallah 2 takımla şampiyonlar ligine katılabiliriz ama ciddi problemleri var 2 takımında.

Güiza sıradan bir oyuncu değildir bunu La Liga'da gol kralı olarak ve Euro 2008'de milli takımda gösterdi, ama tabi herkesin bakış açısı farklıdır...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
maxx tek bir kelime söyliycem kezman

2 sezonda 20 gol attı , Kezman'ın kariyerini mi tartışacaz burada ? Tartışalım bana uyar. Kezman'ın gitmesine çok sevindim hem Fenerbahçe için hemde kendisi için en iyi seçimi yaptı çünkü Fenerbahçe'deyken sürekli tek forvet oynadı ve bu ona alışamadı çok yalnız kaldı vs. üstüne de 1-2 maçta kritik hatalar yapınca (penaltı atamama gibi) iyice morali bozuldu, kısacası kan uyuşmadı Kezman / Fenerbahçe konusunda. Çok iyi oyuncular vardır ama oynadığı takıma ve sisteme uyum sağlayamazlar Kezman'da durum oydu. Bak zamanında Anelka'da benzer şeyler yaşandı ama bu Anelka'nın kötü futbolcu olduğunu göstermez , yada Schevcenko Chelsea'de hiçbir varlık gösteremedi...Şimdi tekrar Milan'a döndü , sen şimdi çıkıp Schevcenko kötü futbolcudur mu diyeceksin ? O zaman hiç tartışmam bile.... :uvv:

http://www.youtube.com/watch?v=td7buDykBGQ

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Hemen Guiza'yı suçlamak yanlış, takım olarak iyi oynamadı Fenerbahçe, kanatlarda ve orta sahanın göbeğinde sorunlar vardı, Guiza net bir penaltı kazandırdı takımına ama ne hikmetse yine çalınmadı.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dün Galatasaray'ın da maçını izledim ama o skor sizi aldatmasın , işiniz çok zor Romanya'da.

Niye, fenerbahçenin şansı %100 mü? siz çok güveniyorsunuz sanki kesin yenecekmiş gibi ama partizan çok tehlikeli bir takım, ilk maçta da gördük bunu. kimin çıkıp çıkamayacağını göreceğiz ama umarım iki takımda çıkar.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Maçlar ya berabere biter yada biri kazanır bu gerçeği kabullenelim. Lütfen...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Niye, fenerbahçenin şansı %100 mü? siz çok güveniyorsunuz sanki kesin yenecekmiş gibi ama partizan çok tehlikeli bir takım, ilk maçta da gördük bunu. kimin çıkıp çıkamayacağını göreceğiz ama umarım iki takımda çıkar.

''Dün Galatasaray'ın da maçını izledim ama o skor sizi aldatmasın , işiniz çok zor Romanya'da. Fenerbahçe'de çok kötü oynadı ama yine bir nebze daha şanslıdırlar maç kendi evlerinde ve deplasmanda atılmış 2 golün avantajı var.''

Yazdıklarımı lütfen dikkatli oku ;) Ben Fenerbahçe %100 kazanacak demedim yada Galatasaray kesin kaybedecek demedim, sadece şansı daha fazla dedim Fenerbahçe'nin (saha ve seyrici avantajı). Partizan kendi evide ne kadar tehlikeli ise Steau da onlar kadar tehlikeli ve disiplinli bir takım...

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
içinde hava olan balon en ufak bir iğneyle bile havası söner ;)