Fener'den Terim'e bavulla para

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Galatasaray´ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, Fenerbahçe Kulübü'nün Fatih Terim'e bavulla para gönderdiğini iddia etti.
Sarı-Kırmızılı kulübün eski yöneticisi Fatih Gökşen; Fatih Terim Galatasaray’ın başındayken, Fenerli yöneticilerin bavul dolusu parayla transfer teklifi yaptığını öne sürdü.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, bir internet sitesine verdiği röportajda ilginç iddialarda bulundu. Kürek şubesinin başında bulunduğu dönemde, Fatih Terim’in Galatasaray’ı çalıştırdığına dikkat çeken Gökşen, “Bir gün Fatih hocayı ziyarete gitmiştim. Fenerbahçeli idareciler bavulla para getirmişlerdi, hocayı transfer etmek için. Selim Soydan’la Şadan Kalkavan’dı bu isimler. Oradaydım ben, gözlerimle gördüm. Ama Terim bazı şeyleri asla parayla değişmez ve hep Galatasaraylılığını korumuştur” dedi. Emre’nin Fenerbahçe’ye transferini ise profesyonellik olarak değerlendiren Gökşen, “Parasını vermiş, almışlar. İngiltere’den bir takım Kewell’a daha fazla para verseydi, Galatasaray’a gelir miydi? Gelmezdi tabii” ifadesini kullandı

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bankadan havale etseler ya neden bavulla yolluyolar :D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
634168016.jpg

Terim kaç para :D:icon_: destenin ortasındaki beşlik yeter mi?:D
bavul nerden çıktı terimi bavula mı koyacaklar.:D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
baktılar kiii yaşlı amcadan bişe alamıyorlar terime yöneldiler ama artık bu kadar kötü bir takıma terim gelmez gelirse zaten terime olan sevgim biter ;)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bi haber okumuştum Terim Fenerbahce'ye gidicekmiş fakat Terim Galatasaray'da bir üyeliği wardı hatrlayamadım onur kurulu gibi bişeydi Aziz Yıldırım o üyeliği bırakmasını istemiş Terim'de olmaz diyince gitmemiş ..