• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fener'den müthiş atak

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,863
Reaksiyon puanı
129
Puanları
243
7E36101167E7944B9614871Dr.jpg


"Fenerbahçe, Milan'ın top cambazı Ronaldinho için harekete geçti!" Lig TV'nin, İsviçre merkezli '4-4-2.com' adlı internet sitesine dayandırarak verdiği habere göre, sarı-lacivertliler bir hayali gerçekleştirmek istiyor. İşte o iddia: "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden güçlü bir takım haline gelebilmek için Ronaldinho'nun peşinde. Yıldırım, Milan kulübüne 20 milyon euro teklifle gidecek.

ÇİZME'DE MUTSUZ

Haberde, Milan'ın Kaka'ı satmaması halinde bu transfere sıcak bakabileceği, Brezilyalı oyuncunun da İtalya'da mutlu olmadığı vurgulandı. 4-4-2'nin iddiasına göre, Fenerbahçe'nin Ronaldinho'ya ise yıllık 5 milyon euro'luk bir öneri sunacağı, bu paranın Türk futbol tarihinin en yüksek yıllık ücreti olduğu belirtildi. 5 sezon formasını giydiği Barcelona'da 145 maçta 70 gol atan Ronaldinho, sezon başında Milan'a transfer olmuştu.

Kaynak
 
Getirsinler tabi ya, Türk futbolu açısından olumlu olur, Türkiye açısından güzel bir reklam ou. ;)
 
başkan çok istiyor taraftar çok istiyor.
başkan seçimi kazanmak için getirtebilir bence.
 
Bu habere sadece gülerim :D
 
Siz ancak Ronaldinho'nun ölüsünü alırsınız demiştim. Sanırım öyle de olacak. Hıhı evet Ronaldinho'nun ölüsü yeter. :)
 
Carlos içinde aynı şeyler denmişti.Hatta posterini getirirler denmişti ama ne oldu?

34 yaşında alabildin şuan türkiyenin en yaşlı futbolcusu...
Carlos , Guiza , Aragones alınmasaydı belki... ama artık 34 ünü bekliycen geldiyse alırsın
 
ya getirmesinler eski yıldız falan, adam pişiyor başka kulüpte yükseliyor yıldız oluyor, yaşı geçince (ki yine türkiye liginde rahat oynarlar dikkatinizi çekerim) biz alıyoruz hazıra konup.

madem öyle keşfet yetenekleri al kendin yıldız yap, tam işe yarasın. yok bu anlayış fenerbahçe'de, bir fenerli olarak bıktım yıldız haberlerinden.

bu arada carlos'a haksızlık edilmesin, adam geldi oynadı, takıma kattığı tecrübe yadsınamaz. o sene yarı finalin kapısından döndük, chelsea'yla kora kor vaziyetteydik arkadaşlar ;) sizleri de görelim bu sene.
 
ya getirmesinler eski yıldız falan, adam pişiyor başka kulüpte yükseliyor yıldız oluyor, yaşı geçince (ki yine türkiye liginde rahat oynarlar dikkatinizi çekerim) biz alıyoruz hazıra konup.

madem öyle keşfet yetenekleri al kendin yıldız yap, tam işe yarasın. yok bu anlayış fenerbahçe'de, bir fenerli olarak bıktım yıldız haberlerinden.

bu arada carlos'a haksızlık edilmesin, adam geldi oynadı, takıma kattığı tecrübe yadsınamaz. o sene yarı finalin kapısından döndük, chelsea'yla kora kor vaziyetteydik arkadaşlar ;) sizleri de görelim bu sene.


Carlos 34 yaşına rağmen aldığı parayı hakediyor ama bir dünya yıldızı kadar da iyi değil artık . Artık yaşlı rekleksleri , ayakları ve bilinci eskisi gibi değil , ronaldinho yu da daha önce alamazsınız ( 33-34 ) gelsede ne kadar oynar ...
Geçen sene gösterdiğin başarıyı tebrik ediyoruz ama bunu carlos tek başına yapmadıya biraz şans biraz da uyumlu futbol bu sene de aynı kişiler var ama nerdeeee ....
Bizleri daha önce zaten sizin geldiğiniz yerlerde gördünn.. Görmediysenn söyle yalan değilll...
 
bu sezon başı olsaydı belki derdim ama artık imkansız diyorum adam ligde 5. sıradaki ve uefa kupasında oynayacak bi takıma gelmez helede yaşı daha 30 u geçmemişse.Bu arada ben fenerliyim :D
 
Bir Beşiktaş'lı olarak Fener'in Ronaldinho'yu almasına şaşırmam. Zaten yaptıkları masrafın çoğunu forma satışından karşılarlar.
 
Walla bende bıktım bu yıldız oyuncu haberlerinden.. Biz yıldız oyuncu istemiyoruz.. 90dk koşan mücadele eden pas yapan delikanlı istiyoruz..
 
Böle bir haber gerçekten olsa lig tv ait internet sitesinde yazması gerekmezmi.

Lig tv Sitesinde böle bir haber yok. Sabah gazatesi sallama haber yapmış. Ama konuyu açan arkadaşında Lig tv sitesine bir zahmet bakması gerekmezmiydi
 
Gelsin gelsin biz de Nistelrooy'u alıyoruz zaten.

İyi kapışırlar. :D:D:D
 
ne demişler para her kapıyı açar!
 
biz Ronaldinho'yu aldık mı bizim yedek takıma da bizden biraz oyuncu alır heralde başkan bugün gazetelerde Mehmet Aurelio hakkında bazı haberler vardı zannedersem sezon sonu olmazsa bir sezon sonra bi oyuncu daha gidecek yedek takıma:))
 
Carlos içinde aynı şeyler denmişti.Hatta posterini getirirler denmişti ama ne oldu?

aldıkta noldu iyi halt mı ettik.şu ligde carlosa 10 çekecek nice bedava Türk oyuncusu var:icon_-1:

carlos varmısın yokmusunda şov yapsın bizde yiyelim:icon_-1:
 
fenerbahce alex in pesindeyken fatih altaylılın gazetedeki kose yazısını unutmuyorum :) ortega anelka carlos bunlar bi ornektir arkadaslar fener istedikden sonra alamıyacagı adam yok.
 
O örnektekiler geldi de ne faydası oldu Fenere?

Hepsi gönderildi geri. Carlos da bir fayda vermedi.
 
alex tartısamazmısınız suanki turkiyeye gelmis en ii yabancı oyuncudur bunu istatistiklerden anlayabilirsiniz. ortega cok istikrarsız oyuncu anelka ise suan chealsea da goruyoruz gol kralı ama fenerde takım oyunu oynamadıgı icin bi varlık gosteremedi buna bende katılıyorum ama solemek istedigim sey alınıcaksa eger fenerbahcede bu para var anlamında solemek istemistim
 
sıkı bir fenerli olmama ragmen.
ronaldinho fenerbahçe gibi bu sene içine etmiş,bocalamış ve hiç bir başarısı , dünyada bir saygınlığı olmayan bir takıma niye gelsinki.

- gelsede enayilik eder.
- gelse aziz yıldırım ona vereceği para için tüm şirketlerini satması gerek.

gelmeyeceğinden eminim.
 
gelir fayda olur olmaz orası tartısılır tabiiki ama fenerbahcenin onu alması icin o kadar cabalamasına gerek yok anelkayı aldıklarında forma satıslarından transfer parasından daha fasla gelir ettikleri kesin buda eger gelirse bole olacaktır.
 
banada ole geliyo ama eger bole bisi cıakrsada ben fenerin transfer edebileceginin kanatindeyim
 
Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı Alex dersen orada bir dur derim.

Hagi ile kıyaslama bile yaptırmam onu. Tamam Fenere çok faydası oldu ama bu başarısı neyle sınırlı kaldı?

2-3 şampiyonluk o kadar.

Hagi ile biz 4 şampiyonluk, bir UEFA kupası bir de Super kupa aldık. Her ne kadar takımımız muhteşem olsa da Hagi'nin katkısı inanılmazdı.

O yüzden Alex'i gelmiş geçmiş en iyi yabancı diye nitelendirmeyin.
 
Üst