"Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

fenerbahceyi_farkli_yenecegiz_1349458887.jpg

Beşiktaş Kulübü'nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel'de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ''Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

"Beşiktaş derbide sürpriz yapacak"

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ''Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Çebi, ''Bunlar içinizden gelen duygular mı?'' şeklindeki soruyu ise, ''Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız'' diye cevapladı.

''Bütün takımlar bizim takımlarımız'' ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ''Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum'' dedi.

"Kadroya takviye yapılacak"

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi. Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ''Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

''Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.''

Haber Kaynağı: AA

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sinan Engin'den beri devam ediyor, maç önü büyük konuşmaları bunların ahahahaha

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Hele yeninde farklı farksız önemli degil :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Hahaha hiç gülesim yoktu. :D

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Yensin Beşiktaş farklı farksız önemli değil:D

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hafta içi fener maçına kanmayın bence Beşiktaş daha genç bir takım ve Fenerden daha çok koşup daha çok alan daraltacaktır, eğer Fernandes gününde olursa Fener'in işi çok zor.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Böyle saçma sapan açiklamalar yaparak kendi kulüplerine zarar verdiklerinin farkinda değiller.

Böyle saçma sapan açiklamalar yaparak kendi kulüplerine zarar verdiklerinin farkinda değiller.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Beşiktaş kaç kere farklı yenmiş ki, gören duyanda Barcelona gibi takım da (ki öyle bir kadrosu olsada fark atamaz) fark atabilecekler, komik insanlar!

Reaksiyon puanı
10,327
yahu şu yönetici takımının maçtan önce atıp tutması yok mu,
öncelikle kendi inandırıcılıklarını kaybettiriyor, sonra da seyirciyi, futbolcuyu geriyor.

ne ki adam basında başka türlü yer bulmasının mümkün olmadığını da biliyor ya,
sonuç hak getire diyor adam, sallıyor... yeter ki millet onu konuşsun.

galiba başarılı da olmuş... ki konuşuyoruz. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Boş boş konuşmanın anlamı yok.
Maçtan sonra görüşelim.:)

mahmuTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gs ye karşı oynadığı futbolu ortaya koyarlarsa neden olmasın.:)

Reaksiyon puanı
10,327
maç bitti.
çebi amcamız haklı çıktı!
bi farkla ki,
fark atan takımı karıştırmış!
eh o kadar kusur kadı kızında da olurmuş...
demi çebi amca!:laugh: