Fenerbahçe'ye Suç Duyurusu!..

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
475529179.jpg

Bursasporlu bir taraftar, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun Kasımpaşa maçı biletlerini satın alarak, taraftarlarına daha uygun fiyatla satması üzerine Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bursasporlu bir taraftar, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun Kasımpaşa maçı biletlerini satın alarak, taraftarlarına daha uygun fiyatla satması üzerine Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Bursaspor taraftarı Alper Kavuşturan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa Spor Kulubünün 25 Nisan Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarları için 5 bin 34 kişilik yer ayırdığını ve bilet fiyatlarını da 120 TL'den satışa sunduğunu hatırlattı.
Bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun karşılaşmanın biletlerini satın alarak sarı-lacivertli taraftarlara uygun fiyatla 50 ve 80 TL'den satmaya başladığını ifade eden Kavuşturan, bu nedenle kendisinin de Şişli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.
Kavuşturan, spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun 14. maddesi 2. fıkrasında, ''Spor müsabakalarında her ne suretle olursa olsun, toplu veya organize biçimde rayiç bedelin altında veya üstünde müsabaka biletinin temini, dağıtımı, bilette yazılan bedelin üstünde satılması ve kapasitenin üstünde seyirci alınması veya bu yerlere biletsiz seyirci kabul edilmesi yasaktır'' hükmünün yer aldığını vurgulayarak, şunları söyledi:
''Spor kulüplerinin aynı Fenerbahçe Kulübünün yaptığı gibi biletleri açıklanan fiyatlar dışında veya bedelsiz taraftarlara ulaştırması çok açık ve net bir şekilde yasak olduğu açıklanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübünün kanun tanımaz bu hareketi dikkat çekicidir. Üstelik 25 Nisan Pazar günü birbirlerine rakip olacak iki kulüp arasında 600.000 TL gibi bir rakamın konuşulduğu para trafiğinden bahsediliyor. Bu son haftalara girilirken benim gibi birçok futbol severi rahatsız etmiştir. Ben de bu çerçevede hem devletimizin savcılarını, hem de futbolun marka değerini ve düzenini korumakla yükümlü Futbol Federasyonumuzu bu konuyu mercek altına almalarına yönelik göreve çağırmak üzere şahsi olarak Cumhuriyet Savcılığına başvuruda bulundum.''
Alper Kavuşturan, Şişli Cumhuriyet Savcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinin burada yapılan işlemin ardından Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığına gönderildiğini ifade etti.
Kaynak

600.000 TL ...

Kurallar talimatname o neymiş...

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bırakın bu işleri... Klüp satmasaydı o biletler bitmeyecekmiydi sanki... Kombinesini 100 liradan satan bir klubün,bir maç için 120 lira istemesi asıl saçmalık...

Kim düşünmüşse en güzelini yapmış. Tebrik ederim Fenerbahçe yönetimini...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Fb bu hersey beklenır bu takımdan...

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Al başına dert :D

Yersen cezayı görürsün.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
2 anti fener taraftarından beklenebilcek en güzel yorumlar

suç duyurusu kabul edilmez neden edilmez çünkü bilet fiyatları altına ya da üstüne satılmıyo
belli kartlara sahip olan taraftarlara özel olarak hazırlanmış bişidir bu
kampanya gibi 120liralık malın 50si sizden 70i bizden gibi

bu arada bu suç duyurusunu açan bursaspor taraftarınada şaşıyorum
hani beşiktaşlı ya da gsli biri yapsa anlarımda bursasporlu niye?

ayrıca:
Kombinesini 100 liradan satan bir klubün,bir maç için 120 lira istemesi asıl saçmalık...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2 anti fener taraftarından beklenebilcek en güzel yorumlar
bu arada bu suç duyurusunu açan bursaspor taraftarınada şaşıyorum
hani beşiktaşlı ya da gsli biri yapsa anlarımda bursasporlu niye?
Masa başı takımlara karşı masa başı savaşmak gerekiyor..

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
O saçma düşünce fahiş fiyattan bilet satamayacaklarını zanneden cahiller yüzünden olmuştur birde şampiyonluğu rüyalarında bile göremezler... normalde 100TL olan bileti FB taraftarına 120TL satmaları bile ne kadar düzenbaz olduklarını gösterir...

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Spor müsabakalarında her ne suretle olursa olsun, toplu veya organize biçimde rayiç bedelin altında veya üstünde müsabaka biletinin temini, dağıtımı

ANLAYANA Fenerliler Anlayamaz Taraflı Bakdıkları için ;)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Spor müsabakalarında her ne suretle olursa olsun, toplu veya organize biçimde rayiç bedelin altında veya üstünde müsabaka biletinin temini, dağıtımı

ben tarafsızım (iki tarafıda hiç sevmem...) Bursa Spor yönetimi haksızlık yapıyor FenerBahçe taraftarını yolunacak kaz gibi görüyor... onun için bu tarz bilet satışlarını engellemesi uygun olmaz...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Siz gidip kendi denginiz kulüplerle uğraşsanıza Gaziantep Kayseri falan. Yine büyük takımların aptallığına buraya kadar zirvede geldiniz hemen sataşıyorsunuz. Bursanın şampiyon olmasını bu yüzden hiç ama hiç istemiyorum. Zaten şampiyonluk değil başka bir şey alacaksınız :D

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ben tarafsızım (iki tarafıda hiç sevmem...) Bursa Spor yönetimi haksızlık yapıyor FenerBahçe taraftarını yolunacak kaz gibi görüyor... onun için bu tarz bilet satışlarını engellemesi uygun olmaz...

Kurallar Gayet Açık ve Net Uygulanmıcak ise Kaldırılsın.. Kuralda Açıklanmak İstenen Şudur..

*Biletlerin Toplu Alımı Yasaktır
*Kulüp biletin üstünde yazan fiyattan satmaktan mecburi ne az nede çok
*Bir kulüp başka bir klübe anca transfer döneminde para aktarabilir..
*Ayrıca Son gelen Talimata Göre Hiçbir Kulüp Deplasman Maçlarında Asla Kendi Taraftarına İmkan Sağlayamaz Taraftar Kendi İmkanları ile Gidebilir..

---------- saat 11:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:09 eklenmişti ----------

Siz gidip kendi denginiz kulüplerle uğraşsanıza Gaziantep Kayseri falan. Yine büyük takımların aptallığına buraya kadar zirvede geldiniz hemen sataşıyorsunuz. Bursanın şampiyon olmasını bu yüzden hiç ama hiç istemiyorum. Zaten şampiyonluk değil başka bir şey alacaksınız :D

Valla Tüm Ülkenin Nefretini Kazanıp Şampiyon olmaktansa Hiç Olmayız :)

ÇİRKEF liğiniz ile Övünün başka övüncek bir tarafınız yok nede olsa :D

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bir daha yazalım:
Konu ile ilgili olarak, TFF talimatnamesi aynen şu şekilde:

"Tüm tribünlere biletle ve/veya kombine kartla girilir.Bilet satışları görevlilerce, TFF veya kulüp tarafından uygun görülen yerlerde yapılabilir. Biletlerin her ne surette olursa olsun toplu bir şekilde ya da rayiç veya üzerlerinde yazılı bedellerinin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları, temin edilmeleri ve dağıtılmaları yasaktır."

Gruplara toplu bilet satışının yapılmadığını, hatta internet üzerinden 1 kişinin en fazla 2 bilet alabildiğini göz önüne aldığımızda, herhangi bir kurumun/şahsın/derneğin 5.034 adet biletin tamamını satın alması talimatlara, yasalara ve de mantığa uygun mudur?

Kasımpaşa bilet oyununa zararına dahi olsa seyirciyi peşkeş çekmekten öte bir olay değil bu...

Aslında gör beni ayağımız alışsın veya açıktan bir yardım para rüşveti olayıdır...

Her deplasmanda klüpler misafir seyirci biletlerinin tamamını alsın yarı fiyatına taraftara dağıtsın o zaman...

Tüh Bursa'ya 60 liraya verdik biletleri 120 veya 180 TL yapsaydık klüp alsaydı 60 liraya satardı...Mantığa bak... :thumbdown:

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Madem Öyle Bütün Fener Biletlerini Bursaspor Yönetimi Toplasaydı Bursa Taraftarına 10liradan Satsaydı Bursa Taraftarı Girip Fenerin Aleyhine Tezauratlar Yapsaydı ? Veya Direk Biletleri çöpe Atsaydı..

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu arada ağır konuşacağım olmayacak. Kulüp biletlerin bir kısımını kendisi ödüyor işte. Kendi kulübünüz yapsa örnek yöneticilik olur bizimkiler yapınca rüşvet oluyor yuh ya..

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Madem Öyle Bütün Fener Biletlerini Bursaspor Yönetimi Toplasaydı Bursa Taraftarına 10liradan Satsaydı Bursa Taraftarı Girip Fenerin Aleyhine Tezauratlar Yapsaydı ? Veya Direk Biletleri çöpe Atsaydı..
+1000:thumbup1:

Yandaş TFF kuralıymış talimatneymiş Fenerbahçe'nin umurunda mı?
Hele mantık aramak zor,kazanmak için yapılan her şey mübahtır derler çünkü...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Bursa yönetimi Fb biletini değil de anca tiyatro bileti alır kardeşim :huh:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Bu arada ağır konuşacağım olmayacak. Size giren çıkan nedir? Kulüp biletlerin bir kısımını kendisi ödüyor işte. Kendi kulübünüz yapsa örnek yöneticilik olur bizimkiler yapınca rüşvet oluyor yuh ya..
ne bekliyodun? 17vs1 mantık olunca böyle oluyo
17ye 1 de olsak yinede şampiyon olmasını biliyoruz
TFF ye ve diğer bütün etkenlere karşın her zaman ilk sıralardayız!!

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ne bekliyodun? 17vs1 mantık olunca böyle oluyo
17ye 1 de olsak yinede şampiyon olmasını biliyoruz
TFF ye ve diğer bütün etkenlere karşın her zaman ilk sıralardayız!!

tff ye karşın derken :D:D:D:D:D Hiç Gülcegim Yoktu Helal Olsun :D

Federasyon sizin be arkadaş Federasyon Değil Fenerasyon Oldu Resmen size Çalışmaktan Başka Yaptıgı iş yok..

Türkiye Futbol Fenerasyonu

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Anlamıyorum bunları fenerin yaptığı herşeyi kapasitelerince şike olarak algılıyorlar o zaman bende böyle diyorum. Bursa, Bjk vs Gs Kasımpaşayı satın aldı Fb taraftarı destek olamasın diye fiyatları yüksek tutması talimatını verdi. Fener yönetimide kumpasın önüne geçmek için bu bizans oyununu bozdu ahahahahah :D

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
FB 1907 yılında kurulmuş önemli bir Takım Bursa yeni yetme sayılır... tabiki bazı üstünlükleri olacak Bursa kaç defa şampiyon oldu 0 FB say say bitmez 15 gibi bir sayı ben FB'li değilim o yüzden iki tarafıda sevmem... bilet konusunda FB haklı olarak taraftarına destek oluyor ne var bunda? TFF saçmalamış...

---------- saat 11:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:43 eklenmişti ----------

Anlamıyorum bunları fenerin yaptığı herşeyi kapasitelerince şike olarak algılıyorlar o zaman bende böyle diyorum. Bursa, Bjk vs Gs Kasımpaşayı satın aldı Fb taraftarı destek olamasın diye fiyatları yüksek tutması talimatını verdi. Fener yönetimide kumpasın önüne geçmek için bu bizans oyununu bozdu ahahahahah :D

pardon o kalleşliği yapmış olamazlar Beşiktaş başkanından beklenebilir ama yönetim engellerdi... Beşiktaş'lıyım ama başkanın yaptıklarından hiç hoşlanmıyorum adam şampiyonluk için iyice saçmaladı...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
tff ye karşın derken :D:D:D:D:D Hiç Gülcegim Yoktu Helal Olsun :D

Federasyon sizin be arkadaş Federasyon Değil Fenerasyon Oldu Resmen size Çalışmaktan Başka Yaptıgı iş yok..

Türkiye Futbol Fenerasyonu
Ulusoy zamanında gıkı çıkmayanlar şimdi laf etmeye başladı
Hayret penaltılarımız verilmezken her maç hakem hatalarıyla boğuşurken böyle muhabbetler yoktu
o zaman neden şampiyon oluyoduk?
yine mi fenerasyondu?

Eğer federasyon bize çalışsaydı geçen sene şampiyon olurduk hatta bırak geçen seneyi ulusoyun gittiği seneden itibaren şampiyonluğu kaptırmazdık

Ha bu arada unuttuğunuz bişi var
Hakemin yazdığı RAPORLARA göre federasyon ceza ya da işlem yapar
hakerm raporuna olumsuz bişi yazmadıkça ya da hata yaptığını yazmadıkça federasyon maça/cezalara etki edemez

Uydurulan bir takım kurallar, uydurulan bir takım saçmalıklar yüzünden
ZATEN sevilmeyen takım iyice batağa battı
Sevmiyo olabilirsiniz ama KARALAYAMAZSINIZ!!!

işin garibi bu muhabbetler ulusoy zamanında da yaşanıyodu yok hakemlere para verdi yok takıma para verdi maçı aldı diye
ve ne gariptirki 3. veya 4. sırada olduğumuz zaman kimse yok hakem maçı verdi yok fenerasyon saçmalıkları yokken
ne zaman 2. ya da 1. oluruz o zaman bu tür saçmalıklar türer
ne zaman gs yi ya da bjk yi yeneriz o zaman hakem hataları oluşur

Kendi ütopyanızda yaşamaya devam edin en azından, umut fakirin ekmeğidir

pardon o kalleşliği yapmış olamazlar Beşiktaş başkanından beklenebilir ama yönetim engellerdi... Beşiktaş'lıyım ama başkanın yaptıklarından hiç hoşlanmıyorum adam şampiyonluk için iyice saçmaladı...
ona bişi demiyo yani öyle bişi var demiyo
dediği dağdaki fare ölse suçlusunun Fener olacağı

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Birşey soracağım yüksek izninizle...

Bilet basımı ve satışını klüpler mi yapıyor...

Klüp biletleri aldı...Klüp bilet satabiliyor mu?

Madem aldıysa bedavaya dağıtmak zorunda değil mi?

Üçüncü kişilere vermekte yasak...

Esenler grubu kavgası bilet ve yol yardımının kesilmesi üzerine yapılmadı mı?

Yani kanunsuzluk hep aynı ama dur deme zamanı geldi.

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu arada ağır konuşacağım olmayacak. Size giren çıkan nedir? Kulüp biletlerin bir kısımını kendisi ödüyor işte. Kendi kulübünüz yapsa örnek yöneticilik olur bizimkiler yapınca rüşvet oluyor yuh ya..

Bize giren çıkan yok ama. Ama size girmek üzere üslubunu düzelt. Kurallar varsa herkez için uygulansın diye. Birisi öldürüldüğünde herkez katil yakalansın cezasını çeksin ister tabi psikopat değilse.

Buda onun gibi türk futbolu öldürülüyor. Bizde buna sessiz kalmıcaz.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
asıl Bursaspor suçlu FenerBahçe'nin adından para kazanmaya çalışıyor sırf FB daha az desteklensin diyede pahalı bilet satıyor... :cursing: