Fenerbahçe'nin rakibi Arsenal

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe arsenali bu kadrosuyla yenemez ise başka hiç bir zaman yenemez
En tehlikeli oyuncusu walcott
Kadrosu şu an rotasyon yaşıyor.
En büyük tehlikesi ise dsiplinli ingiliz ekolü olması
Biraz daha dikkatli bir oyun ile fener bu arsenali zorlansa da geçer
Eğer arsenali geçemez ise GS'lıların çok fena diline düşer :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bir Galatasaraylı olarak Ne kadar rakibimiz olsada Fenerbahçe tur atlaması ve devam etmesini canı gönülden istiyorum Ülkemiz icin daha iyi olur şuan Fifa sıralamasında Berbat bir durumdayız ülke puan icin cok güzel olur

Fenerbahçe nin sol kanatı iyi değil Salzburg macında ortadaydı bir an önce oraya care bulması lazım yoksa Arsenal o kanatdan cok atak yapar zaten Arsenalin en cok atak yaptığı sağ kanatdır buda fenerin sol kanatında atak cok gelir durum bunu gösteriyor.

TayfunDemirbass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence Fenerbahçe Arsenali bir hayli zorlayacaktır. Özellikler Defans bölgeleri ben galatasaraylıyım ama galatasaraydan iyi. Ama forvet ve orta saha kısmı değil. Fakat arsenali eleyebileceğini düşünmüyorum.
İnşallah fener turu geçer diyelim.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arsenal bence eski Arsenal değil temennim turu geçer umarım Fenerbahçe

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Taraftar kimliğini bi yana bırakıp ciddi yorumlar yapmak herkesin hayrına. Arsenalin çok rahat geçeceğini düşünüyorum. 21 inde görücez sonucuda.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bencede sanki Arsenal özellikle denk getirilmiş. Arsenal Feneri eler hatta uefa teşvik bile eder. Yani arsensli. Sonrada Cas efendi de kupalardan men eder. Fenerin işi zor bu bağlamda.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arsenal rezil etmese bari 3 4 falan atıp bırakır inşallah

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kolay rakip bence. Fenerbahçe gibi avrupa fatihi bi takım ezer geçer. Pardon o Galatasaraydı dimi:)
Umarım Fenerbahçe başarılı olur. Eğer şike yollarında çoğalabilirse yenerler :)
Bu kadar latife yeter :)
Başarılar diliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alah aşkına bırakın ya. taraftar kimliğini bırakcakmışız. lan fanatik gs lıyım ama fener bu arsenal i ezer. bırakın artık hayal dünyasında yaşamayı. lakin fenerin ezmesi bir şey ifade etmiyor. şutlanacaklar zaten kupadan.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Kolay rakip bence. Fenerbahçe gibi avrupa fatihi bi takım ezer geçer. Pardon o Galatasaraydı dimi:)
Umarım Fenerbahçe başarılı olur. Eğer şike yollarında çoğalabilirse yenerler :)
Bu kadar latife yeter :)
Başarılar diliyorum.

sen tuttuğun takımı karıştırdın galiba.avrupa'da şikenin fatihi olabilirsiniz.90'yıllarda yaptıklarızı bir araştır.bu arada biz yarı finaller oynayınca şike.siz oynayınca fatih oluyorsunuz.:D çok komiksin.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fener inşallah atlar turu ama "We have Drogba, Fener doesn't" böyle de bir sorun var :D

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ahmet Çakar bile bile Arsenal çekildi diyormuş, fener geçerse Cas'tan da geçiyormuş ben fazla anlamam arkadaşlar söylüyor du :D

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sahasinda kupa kaldirdiklarimiz eslesmis :)

Yok Galatasaray'lıların hepsini aynı kefeye koymamak lazım bazı provakatörler de çıkabiliyor içlerinden işte.
Arsenal, çok ahım şahım bir zor kura değil. Ben asıl Milan'ın gelmesinden korkuyordum. En kötü ihtimal gene Uefa Avrupa Ligi'ne gideriz ki parasal açıdan tabi ki de kötü bir sonuç olur takım adına ama derece açısında bence Şampiyonlar Ligi'nden çok Uefa Avrupa Ligi Fenerbahçeme daha uygun diye düşünüyorum.