Fenerbahçe'nin Kaçırdığı Balık

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Kaçak balık büyük olur. İsviçre mili takımında yıldızı parlayan Gökhan İnler 4 yıl önce Daum'un kurbanı olmuş.

İsviçre Milli Takımı'nın ve Udinese'nin Türk asıllı futbolcusu Gökhan İnler, sergilediği performansla yıldızını gitgide parlatırken, bu oyuncuyu 4 yıl önce elinden kaçıran Fenerbahçe şimdi bin pişman!..

Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Seri A ekiplerinden Udinese'nin orta sahasında geçtiğimiz sezon sergilediği performansla herkese parmak ısırttı!.. Peki Gökhan İnler, sarı lacivertli kulübün elinden nasıl kaçtı?

Maraton.com.tr'nin haberine göre; 2004-05 mevsimi başlarken, Gökhan ve Önder Çengel, Türkiye şampiyonu Fenerbahçe tarafından Almanya'da sezona hazırlık kampında denendiler ve 4 yıllık sözleşme imzalamalarına karşın zamanın teknik direktörü Christoph Daum'un her iki oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya yeterli düzeyde olmadığını açıklamasının ardından sözleşmeleri feshedildi.

Gökhan, İsviçre'ye döndü ve FC Aarau'da oynadı. Ocak 2006'da FC Zürich'e geçti. 2005-06 ve 2006-07 yıllarında İsviçre şampiyonasında şampiyon olan takımın bir parçası oldu. Gökhan başarılı oyunuyla İsviçre Milli Takımı'nın da artık vazgeçilmezlerinden.

2006/07 mevsimi sonunda, Serie A ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Gökhan İnler, 2007/08 sezonunda ise Serie A' da en çok süre alan oyunculardan biri oldu.

kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147022

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fenere gelse zaten vazgeçilmez oyuncu olamazdı, allah aşkına adı bilinmeyen, ne olduğu bilinmeyen, daha tam gelişmemiş bir adamın fenerde oynama ihtimali %de kaç olabilir. fenerli değilim beşiktaşlıyım, fenerli arkadaşlar yanlış anlayıpda gereksiz tartışma çıkarmasınlar benle.
şimdi 15 gün önce tanıdık bu adamı hemen kahraman yapanlar olacak dünyanın en yetenekli futbolcularının başında geliyor diyenler olacak. ben zaten bu yorumu 4 sene önce kaçırılan adam için yapıyorum. ama ne varki bence hala fenerde oynayacak kapasitede bir oyuncu değil....
kaçan balıkla ilgili en güzel hikaye ise. bence bu
1997-1998 Sezonunda Dinamo Kievde Oynadıgı Dönemde Trabzonspora Tavsiye Edildi.Dönemin Yönetici Ünlü Degil.İsmi Duyulmamıs Diyerek Ukraynalı Golcüyü İstemedi.Milanda Zirveye Cıkan Yıldız Premier Ligin Ünlü Kulübü Chelseaye Transfer Oldu. sanırım herkes tanıdığı bu futbolcunun kim olduğunu,tanımayanlar için ismini vereyim Andriy Shevchenko

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaşın oyuncularının gelip gittiğini bizler görmüyoz, yol geçen hanına çevirdiniz takımı.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erol_1982 dedi ki:
Beşiktaşın oyuncularının gelip gittiğini bizler görmüyoz, yol geçen hanına çevirdiniz takımı.
banamıydı bu taş. banaysa şayet ne yazdığımı iyi anla. (okumak anlamak için yeterli değildir) ben fererbahçe yenetekli oyuncuları harcıyor filan demedim. bir adamın sadece yetenekli olması fenerbahçede oynaması için yeterli değildir demek istedim. oku ve analizini yap ne demişim.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar tartışmaya devam edecekseniz şimdiden söyleyin kilitleyim konuyu....

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
anarchst dedi ki:
erol_1982 dedi ki:
banamıydı bu taş. banaysa şayet ne yazdığımı iyi anla. (okumak anlamak için yeterli değildir) ben fererbahçe yenetekli oyuncuları harcıyor filan demedim. bir adamın sadece yetenekli olması fenerbahçede oynaması için yeterli değildir demek istedim. oku ve analizini yap ne demişim.

Üstüne alındın demekki yaran var.

maxxdump dedi ki:

Tartışmak kötü birşey kavgamı edelim.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
maxxdump dedi ki:
benim niyetim yok zaten ilk yazımdada özelllikle belirttim bunu. ama bu vesileyle belirtmekde fayda var lütfen herkes iyice okusun acaba bu ne demek istemiş burda desin öyle yorum yazsın.bu şekilde daha uygar bir toplum oluruz.

üstüne alındın demek yaran mı var demişsin en son . seninle tartışmaya seviyem musait değil.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kimse bişi demeden yok kahraman filan diye kendi aklına geleni yazdın.Bende örnek verdim. Sizin futbolcularınızla ilgili ben uygarca yazıyorum, ama tartışmak kötü birşeymiş gibi lanse ediyorsunuz.

Ayrıca ben sana seviyesiz demedim , ama sen öyle olduğunu düşünüyorsan bilemem

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erol_1982 dedi ki:
Kimse bişi demeden yok kahraman filan diye kendi aklına geleni yazdın.Bende örnek verdim. Sizin futbolcularınızla ilgili ben uygarca yazıyorum, ama tartışmak kötü birşeymiş gibi lanse ediyorsunuz.
sana ona buna değil habere yorum yapıyorum ben.yok yapma habere yorum filan diyorsan o ayrı :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Kırıcı ve seviyesiz tartışma'dan bahsediyorum ben ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
maxxdump dedi ki:
Kırıcı ve seviyesiz tartışma'dan bahsediyorum ben ;)
Kırıcı olduğunda devreye girersin, ortada bişi yokken böyle dersen olay daha çok ateşlenir.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Devreye girdiğim falan yok Erol merak etme yani :) o kadar da pimpirikli değilim heheheh :D

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
peeeeeeeeeh, sanki kaçan balığın adı Franck Ribêry idi