Fenerbahçe'nin 5 Bin Tl'lik Yıldızı: Okan !!

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
Dün gece Manisaspor'u 4-2'yle geçen Fenerbahçe'de sakat olan Gökhan Gönül'ün yerine oynayan ve yaptığı iki asistle göz dolduran genç Okan'ın hikayesi muhteşem. Okan Mardinspor'dan çok komik bir rakama alınmış...

4 yıl önce Mardin’e komik bir rakam ödeyerek ve eğitimini üstlenerek alınan 17 yaşındaki oyuncunun özel eğitmeni Gökhan Gönül ağabeyi!

F.Bahçe'nin ecel tellerini yaptığı 2 asistle silen Okan Alkan’ın hikayesi muhteşem.. 17 yaşındaki genç ismi sarı-lacivertlilere tavsiye eden Şenol Çorlu’nun Stattan Sorumlu Yönetici Ömer Temelli’yi Okan konusunda ikna etmesiyle 4 yıl önce kadroya katılan ‘geleceğin yıldızı’, dün akşam kendisine güveni boşa çıkarmadı.

Dört yıl önce Mardinspor’dan 5 bin TL ödenerek ve eğitim masrafları üstlenilerek alınan Okan’ın bu yıla kadar maaşı aylık 580 TL’ydi. Hala tesislerde kalan Okan’ın en büyük yardımcusu ise yerinde oynadığı Gökhan Gönül..

Teknik Direktör Aykut Kocaman ise, “Okan çok başarılıydı. Yetenekli olduğunu biliyorduk. Bizim futbol ortamımızda esas sıkıntıları şimdi başlıyor. Okan’ın ne kadar şahane şeyler yaptığını söyleyeceğiz, ondan sonra onu aşağı çekmek için her şeyi yapacağız. Bu sadece Okan için değil herkes için geçerli. Yolu açık olsun. Umarım ciddi ve disiplinli bir şekilde yaşar” dedi.

CARLOS: CAFU KADAR İYİSİN

Öte yandan Akşam'da yer alan habere göre ise Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde Roberto Carlos, dikkatini çeken Okan için 'süper solak' 'Sen Cafu kadar iyisin. Çalış ve kendini göster' diyerek Okan'ın değerini görmüş.

Milli yıldıza “Ağabey, lütfen ne biliyorsan bana öğret” diyen genç oyuncu, kendisini seyretmek için A2 maçlarına bile Gönül’ü çağırıp, not vermesini istiyordu.. İdmanların haricinde de antrenörlerle ekstra idman yapıyor.

Fakat Okan’ın en büyük misyonu, F.Bahçe’deki genç oyuncuların önünü açmak olarak göze batarken, dün akşam sergilediği futbol, yıllardır tek alt yapı oyuncusuna şans vermeyen sarı-lacivertlilerin gözünü açacak gibi.

Alex: 6 yıldır ilk defa genç oyuncu gördüm!

Manisa ağlarını sarsarak F.Bahçe kariyerindeki 96. lig golünü atan Alex, maçın ardından Okan’la ilgili duygularını kendisine ait twitter’dan duyurdu:

“MUTLUYUM!

Çünkü 6 yıldır ilk defa altyapıdan bir genç, gerçek bir şans bularak kariyerine başladı.”

Fenerbahçe'nin 5 bin TL'lik yıldızı: Okan haberi Spor haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri --- Bu noktada haber var
 

cuvaldız

Doçent
Katılım
20 Temmuz 2009
Mesajlar
544
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
gökhan gönül onun icin bir sans insallah gokhan gonul gibi olur
 

Karargaht

Dekan
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
63
Tek maçta da yıldız olunduğunu yeni duyuyorum. Tamam güzel oynamış, Allah yolunu açık etsin.. .
 

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
He dakkasına abarttın yine söndürün çocuğu.
Güzel oynadı başarılıydı ama abartmasanız olmaz dimi.
Ne biçim basınımız var arkadaş
 

Pupilla

Dekan
Katılım
17 Haziran 2009
Mesajlar
8,724
Reaksiyon puanı
138
Puanları
63
daha 17 yaşında. inşallah bozulmaz. önündeki Gökhan Gönül'ü örnek alır. fb'de uzun yılllardır ilk defa bi alt yapıdan oyuncu çıktı. Aykut Kocaman'a tebrikler
 

REDFOKS

Rektör
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
aykut hoca fb çok şey değiştirecek şu medya biraz çenesini kapasa..
 

Proof.Web

Doçent
Katılım
3 Temmuz 2010
Mesajlar
999
Reaksiyon puanı
21
Puanları
0
Helal Olsun Çocuğa,Abilerinin Kendisini İzlemelerine ve Not Vermelerini istiyormuş+Ekstra idman yapıyormus,Gerçektende Helal Olsun Çok Azimli ve istekli umarım İstediği Başarıyı Elde Etmiş olur hem Fenerbahçe için Hemde Türk Futbolu için.
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
Aklıma birden Michael Owen geldi, adam ilk maçında attığı bir golün üzerine verilen gazla futboldan emekli oldu :D
 
Üst