Fenerbahçe'den çifte transfer

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafercem

Asistan
Katılım
17 Ekim 2008
Mesajlar
404
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
F.Bahçe transferiyle uğraştığı A.Gücü'nün genç oyuncuları Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'yı renklerine bağladı.

25403.jpg

Fenerbahçe'nin, Ankaragücü'nün 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdülkadir Kayalı ve uzun süredir transferi gündemden düşmeyen Gökhan Emreciksin'i renklerine bağladığı öğrenildi.

Abdülkadir Kayalı'nın menajeri Haluk Canatar, 18 yaşındaki futbolcu için yurt dışı ve yurt içinden birçok transfer teklifi geldiğini belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü'nün ciddi ve profesyonel yaklaşımı neticesinde, doğru adresin Fenerbahçe olduğuna karar verdik. Fenerbahçe Kulübü ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladık'' diye konuştu.

25256.jpg

Menajer Canatar, Abdülkadir'in, İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Chelsea ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğunu iddia ederken, ancak tercihlerini transfere ciddi yaklaşan Fenerbahçe'den yana yaptıklarını dile getirdi.

Gökhan Emreciksin'in ise Fenerbahçe ile 3.5 yıllık mukavele imzaladığı öğrenildi.

Abdülkadir Kayalı, bu sezon Ankaragücü'nde A takım kadrosuna alınmış ancak hiçbir maçta forma giymemişti. Kayalı, aynı zamanda Ankaragücü'nün sözleşmesini uzatma teklifini reddetmiş ve kadro dışı bırakılmıştı.

Fener resmi sitesinden duyurdu...
Fenerbahçe Kulübü, Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'nın transferlerini gerçekleştirdiğini duyurdu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kulübümüz, 2 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı ile anlaşma yapıldı. Her iki futbolcuyla da 4.5 yıllık sözleşme imzaladı'' denildi.

Açıklamada, iki futbolcuyla yapılacak imza töreni tarihinin daha sonra açıklanacağı bildirildi.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=86576
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst