Fenerbahçe'de transferde son saatler

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Sarı-lacivertliler transferin son saatlerine hareketli giriyor.

Moussa Sow’u kiralama işlemlerinde sona gelen Fenerbahçe, orta sahaya hücum oyuncusu transfer edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son adaylar ise Racing’den Oscar Romero ve PSV’den Adam Maher.

d5272473975d48e5990a1e3ba316e98e.jpg



Fenerbahçe transferde son hamlelerini yapıyor. Sunderland'den Jeremain Lens’i kiralayan sarı lacivertliler, eski futbolcusu Moussa Sow'u da kadrosuna katmak için son temasları kurdu. Al Ahli forması giyen Moussa Sow ile görüşmeleri olumlu bir şekilde yürüten sarı-lacivertli yönetim, son pürüzleri çözerek transferi açıklamayı planlıyor. Anlaşmanın tamamlanması halinde Fenerbahçe, "Sow’un yıllık ücretini ödeyerek 1 yıllığına kiralayacak.

Teknik direktör Dick Advocaat’ın isteği üzerine orta sahaya bir hücum oyuncusu almak isteyen sarı-lacivertli yönetim, Hakim Ziyech’in Ajax ile anlaşması üzerine yeni arayışlara girdi. Listedeki son isimler; Racing’den Oscar Romero ve PSVli Adam Maher.

Bu iki oyuncuyla kiralık sözleşme üzerinden görüşmeler yapan yönetim, hem görüşmeleri hem de evrak işlerini transferin kapanacağı 31 Ağustos gecesine yetiştirmeye çalışacak.

Paraguaylı Romero için kıtalararası işlem yapmak zorunda kalan sarı-lacivertli yönetim, görüşmeleri olabildiğince hızlı yürütmeye çalışıyor. PSV'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adam Maher için ise; Fenerbahçe'nin yanı sıra Anderlecht'in de ilgisi bulunuyor.

NTV Spor
 

cagdasc

Asistan
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
177
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
hocanın elinde 3 tane santrafor var. sow gerçekte bir santrafor ama sol açık olarak alınmaya çalışılıyor. bence bu sene aptalca kurulmuş bir kadro yapısı oluştu. elinde aatıf, stoch, volkan, ramazan ve lens varken hatta alper de 4-3-3 ün kanatlarında oynayabilirken ve elinden oyuncu çıkarmadan hala bu mevkiye transfer yapmak saçmalık. santrafor sayısını 4 e mi çıkartıyoruz yoksa forvet kanat hattındaki oyuncu sayısını 6 ya mı çıkartıyoruz. elinde 10 tane adam olacak ama sadece 3 tanesini oynatabileceksin. yine boşa giden paralar.
 

Son mesajlar

Üst