Fenerbahçe'de neler Oluyor Arkadaşşlaarrr?

Bu konuyu okuyanlar

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Ali Koç Devlet gibi adam. Elini cebine atsın Messi bile gelir. bu işi lobi meselesi değil mi? bence Ali Koç bu işi çözer. beşiktaş ve galatasaray başkanları daha düşük profilli başkanlar. Ali koç en yüksek profilli başkan çözemeyeceği şey yoktur. adam Harward mezunu.
Dediklerin doğru, sevgili Gamze. Lakin, Ali KOÇ bunca gayrete FB'yi değer buluyor mudur, işte orası meçhul! Bir Ali ŞEN vizyonundan daha fazlasını gösterebilme kapasitesi olmasına rağmen onun çeyreğini bile göstermek istediğinden kuşkuluyum doğrusu. Biraz daha ağır konuşursam beni mazur görürsünüz umarım, Fenerbahçe onun için bir kartvizit zenginliğinden başka birşey değildir.

KOÇ ailesinin fertleri üç büyük kulübe taksim edilmiştir. Baba BJK'lıdır, holding başkanı olan kardeş GS'lı, bizim Ali'de FB'li... Ama, hiç birisinin bu kulüplere bir yararı dokunduğunu gören pek olmadı. Lakin bunun üzerinden KOÇ reklamını bol bol yaptılar.
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Jose Sosa'da geliyor.
 

The Commander

Müdavim
Katılım
29 Haziran 2019
Mesajlar
1,792
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Yaş
25
Koç ailesini bilmem ama Ali Bey'in kulübe bir faydası olmadığını söylemek pek akıllıca değil. Cebinden o kadar parayı babası oğluna vermez. Muriqi'nin reklam yüzü vs olarak kullanılması bir şey ifade etmiyor. 20 m € dolaylarında bir teklife satılır. Zaten kalırsa elde patlar, satmaları gerek. Novak iyi transfer oldu.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Muriqi giti, yeni forvetten hala haber yok. Bi sürü isim anılıyor, lakin ortada fol yok, yumurta yok. Frey denen kazmayla bakalım nereye kadar... Rizeyi bi şekilde hallattik de sonrasına bakalım, vaziyet ne gösterecek.
 
Üst