Fenerbahçe'de Güiza isyanı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
kazik_b.jpg

‘BU ADAM BENİ KANSER EDECEK’

UEFA Avrupa Kupası’nda deplasmanda oynanan Lille maçında özellikle Daniel Güiza’nın kaçırdığı akıl almaz goller, Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. Sarı-Lacivertliler’in internetteki buluşma adresi olan antu.com’da görüşlerini dile getiren taraftarların büyük bir bölümü İspanyol golcüyü hedef almış durumda. Kimi “Çıldırmak üzereyim. Bu kadar net pozisyonlarda nasıl gol atamaz” derken, kimi de “Maçları izlerken ızdırap çekiyorum. Bu adam beni kanser edecek” ifadesiyle tepkisi gösteriyor. Kısacası ‘Okçu’, bugüne kadar her şartta kendisine destek veren Fenerbahçe tribünlerini de karşısına almaya başlamış görünüyor.

TARAFTARDAN İNCİLER

x Benim bir ricam var. Güiza için no-post yiyen arkadaşlar varsa affedilsin. Güiza’nın en azından forumda faydasını
görelim.

x Ne adam geçer. Ne pas atar. Ne pas tutar. Ne de gol atar. Ben anlamadım 15 milyon Euro nasıl verildi Güiza´ya.

x Güiza bize atılmış büyük bir kazık.

x Maçı izlerken aynı şeyleri düşündüm. Adamın düzgün yaptığı hiçbir şey yok..

x Hava topu yok. Top kontrolü yok. Gol vuruşu yok. Adam eksiltme yok. İlk geldiği sıralar deli gibi koşuyordu şimdi o da yok..

x Yazık valla. Ben çıksam hiç değilse ciğerim patlayana kadar koşar rakibin ayağına falan dolaşırım.

x Artik ben de bundan sonra başkan gibi tebessümle izleyeceğim Güiza’yı.

x Şu Güiza konusunda taraftarın daha büyük bir tepki vermesi gerekir.

x Bıktım usandım artık bu adamdan kanser edecek beni.

x “Tarihimizin en büyük kazığı kim?” derseniz, “Güiza” derim.

x Allah’a havale ediyorum onu. Ben Alex’in yerinde olsam sahada
kovalardım Güiza’yı..

x Her maç ona verdiğimiz para için içim acıyor.

x Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin.

KAYNAK

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
inşallah guiza Fenerde 3 4 Sezon daha kalır :D Gidipde 1 sezon Gol kralı oldu diye adama 14 milyon verirsen böyle olur Aziz yıldırımda para çok Boşverin.

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yazık gerçekten yazık, ya ne zaman maç izlesem bu adama top geldiğinde " pu Allah belanı versin" demekten bıktım :(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yukarıdaki konuyla ilgisi yok ama Güiza ilgili bir açıklama yapıldı.

Güiza Haberleri Hakkında

fenerbahce100.jpg

Bugün tarihli bazı gazetelerde futbolcumuz Daniel Güiza'nın özelikle yönetimimizin isteği üzerine oynatıldığı şeklinde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddiaların tamamı asılsız ve yalandır. Yönetimimizin teknik heyete özellikle de bir futbolcunun piyasası düşmesin diye "Bunu mutlaka oynat" şeklinde bir telkinde bulunması mümkün değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı sahaya mücadele ettiği rakiplerini her alanda yenmek üzere çıkar. Hiçbir müsabaka futbolcuları vitrine çıkarma ya da onların piyasa değerini artırma amacıyla oynanmaz. Bu haberleri yapanları yazdıkları iddiayı yeniden okuyup mantık süzgecinden tekrar geçirmeye davet ediyoruz. Öte yandan bu saçma sapan iddialar ve haberlere konu olan futbolcumuzun İspanya Milli Takımı santraforlarından biri olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyoruz. Dolayısıyla Daniel Güiza tüm futbol dünyası tarafından iyi tanınan, bilinen son derece değerli bir futbolcudur. Bu futbolcumuz da diğer sporcularımız gibi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başarısı için mücadele etmektedir ve etmeye de devam edecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Güiza gitmek istediği için oynamıyor arkadaşlar bu kadar mal değil Güiza :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Güiza gitmek istemediği için oynamıyor arkadaşlar bu kadar mal değil Güiza :)

Nasıl bi cümle 3 kere okudum yine anlamadım :turned: Gitmek istemese futbol oynar Böyle Takozluk yapmaz :D Fenerbahçe yönetimin açıklamasından sonra Şu Cevabı Verdim Hadiii Beeeee :)

Aziz yıldırım daumu boşa getirmedi Daum Aziz yıldırımı dinliyor Guizayıda parası düşmesin diye oynatıyorlar 4 milyon euroya satarlarsa öpünde başınıza koyun :biggrin:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
hehex) ilk geldiği zamanlarda ne hava atılıyordu ama.Kewelle karşılaştırmalar filan.

Noldu fossss.Guizaymış.Hala daha takımda niye tutuyorlarsa...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Seviyoruz Guiza'yı gitmesin :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gülizar gitmesin ya.:( Neşemiz o bizim. Canımız.:tongue:

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Transfer edilirken kulübüne 15.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi... Kendisiyle de yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Varın maliyetini, takıma katkılarını ve kaybettirdiklerini siz hesaplayın...:flowers:
31 Mayıs 2012'de sözleşmesi bitiyor üzülmeyin,60 Milyon TL'lik gol kralının...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Gitmek istemese oynaması gerekmez mi? :)

Nasıl bi cümle 3 kere okudum yine anlamadım :turned: Gitmek istemese futbol oynar Böyle Takozluk yapmaz :D Fenerbahçe yönetimin açıklamasından sonra Şu Cevabı Verdim Hadiii Beeeee :)

Aziz yıldırım daumu boşa getirmedi Daum Aziz yıldırımı dinliyor Guizayıda parası düşmesin diye oynatıyorlar 4 milyon euroya satarlarsa öpünde başınıza koyun :biggrin:

-me eki fazladan olmuş pardon :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Biz hariç herkes kalmasından yana yahu olacak iş değil,herhalde diğer takımlara kendini bu kadar sevdiren başka bir oyuncumuz yoktur :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yok canım Galatasaraylırlar olarak valla bırakmayız guizamızı hatta parasınıda biz verelim ölene kadar fenerde oynasın :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bide bize gol atmasa tadından yenmicek ama o bile atıyor yahu ahaha

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bence kaçırmaktan çok pozisyona girmek önemli. hakanda çok kaçırırdı unutmayalım

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Gitmeee sana muhtaaacız.
guiza_direk.jpg

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
inşallah guiza Fenerde 3 4 Sezon daha kalır :D Gidipde 1 sezon Gol kralı oldu diye adama 14 milyon verirsen böyle olur Aziz yıldırımda para çok Boşverin.
bursa sporda bi okan vardı oda bir kere gol kralı oldu onu alsalardı bundan çok atardı.Sakalsa sakal,bıyıksa bıyık bundan anca tır şöförü olur.:thumbdown:

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
x Allah’a havale ediyorum onu. Ben Alex’in yerinde olsam sahada
kovalardım Güiza’yı..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Gitsin kurtuluruz, gidip gelip bize gol atıyor adam :D

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkadas ile iddaya girdik, sezon sonuna kadar lugano güizadan daha cok gol atar :D

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu adam beceriksiz güçsüz basiretsiz ama :D Fb forvetlerini kendi kendine harcıyan bi takım oldu. Gol yükünü orta saha çekiyor tek forvet oynayan ileride atılan topları kovalıyor üç defans oyuncusunun arasında..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
aziz yıldırıma koymaz 14 milyon euro :D kalsın ya kerata. iyi oluyor böyle, makara çıkıyor bize :D