Güzel tespitArkadaşlar özellikle fenerli arkadaşlar bir şey duydum doğru mu ? Alexin neden kıskanç dediği ortaya çıktı sanırım :S
Alex 4 gol daha atarsa Aykut Kocaman'ın FB adına en çok lig golü atan oyuncu rekorunu egale edecek
Güzel tespitArkadaşlar özellikle fenerli arkadaşlar bir şey duydum doğru mu ? Alexin neden kıskanç dediği ortaya çıktı sanırım :S
Alex 4 gol daha atarsa Aykut Kocaman'ın FB adına en çok lig golü atan oyuncu rekorunu egale edecek
Arkadaşlar özellikle fenerli arkadaşlar bir şey duydum doğru mu ? Alexin neden kıskanç dediği ortaya çıktı sanırım :S
hocam bu biraz fazla sığ bir yaklaşım olmadı mı? aykut kocamanın hayranı değilim ama bu kadar küçük hesaplar peşinde koşacağını sanmıyorum.Arkadaşlar olay farklı.
Aykut Fenerbahçenin en fazla gol atan oyuncusuydu.
Alex bir kaç gol daha atarsa onu geçecek.
Aykutun terbiyesizliğinden başka bir şey değil olay.
Olay bu.
Sığ yaklaşım değil, benim faraziyem de değil, maalesef acı gerçekler.hocam bu biraz fazla sığ bir yaklaşım olmadı mı? aykut kocamanın hayranı değilim ama bu kadar küçük hesaplar peşinde koşacağını sanmıyorum.