Fenerbahçe'de Cim Bom Krizi

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
5615355.jpg

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe yeni bir krizin eşiğinde...

Ligi şampiyon olarak Fenerbahçe'nin önünde bitiren ve ezeli rakibi ile her fırsatta ''Dalga'' geçmeye çalışan Sarı-Kırmızılı kulüp olayı bir adım daha ileriye taşıyarak bugüne kadar hiç yapmadığı bir şeyi yapmaya karar verdi..

Galatasaray Yönetim Kurulu şampiyonluk balolarından birini ve en görkemlisini Fenerbahçe Tesisleri'nin hemen yanında bulunan kendi tesislerinda yapma kararı alması Fenerbahçe cephesinde tepkilere neden oldu..

23 Mayıs Cuma gecesi Galatasaray'ın Fenerbahçe burnundaki Kalamış tesislerinde düzenleyeceği şampiyonluk balosuna Başkan Adnan Polat'ın yanısıra camianın önemli isimlerinin katılacağı öğrenildi..

Galatasaray'ın tarihinde ilk kez şampiyonluk balosunu Kuruçeşme Adası dışında Fenerbahçe burnunda ve tam de Fenerbahçe Kulübü tesislerinin hemen dibinde kutlayacak olması Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisine neden oldu.. Sarı-Lacivertliler'in taraftar sitesi antu.com ''Galatasaray'dan yeni bir provakasyon'' başlığı altında bir bildiri yayınlayarak ''Adnan Polat'ı bu provokatif girişimden vazgeçmeye çağırıyoruz'' görüşünü savundu.

antu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Aldığımız duyumlara göre Galatasaray yönetimi, 23 Mayıs`ta Fenerbahçe`deki tesislerinde şampiyonluk kutlaması yapacak. Şampiyonluğu kutlayabilecekleri bir sürü mekan, yer varken kutlama yeri olarak Fenerbahçe`yi seçmelerinin sebebini çok merak ettik. Bu yer seçimi, ortamı germekten, olası bir çok kötü olaya zemin hazırlamaktan başka ne işe yarayacak çok merak ediyoruz?

Galatasaray yönetimini bu açık provokasyondan vazgeçmeye çağırıyoruz. Aramızdaki rekabete yeni negatif boyutlar katacak olan bu gereksiz programı lütfen durdurun. Türk futbolunun gerginlikleri arttıracak bu tür eylemlere değil, huzura ve barışa ihtiyacı var..''

Eğer Galatasaray Yönetimi geri bir adım atmaz ve balo Galatasaray Tesisleri'nde düzenlenirse 23 Mayıs akşamı Kadıköy'ün ''Şampiyon Cim-Bom-Bom'' sesleriyle inleyeceği bir gerçek..

Ve bir gerçek daha;

Bu tezahüratların hemen yan tarafta bulunan Fenerbahçe tesislerinde bir öfke yaratacağı ve bu öfkenin ,istenmeyen bazı olaylara sebebiyet vereceği de...

Kaynak

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

''Aldığımız duyumlara göre Galatasaray yönetimi, 23 Mayıs`ta Fenerbahçe`deki tesislerinde şampiyonluk kutlaması yapacak. Şampiyonluğu kutlayabilecekleri bir sürü mekan, yer varken kutlama yeri olarak Fenerbahçe`yi seçmelerinin sebebini çok merak ettik. Bu yer seçimi, ortamı germekten, olası bir çok kötü olaya zemin hazırlamaktan başka ne işe yarayacak çok merak ediyoruz?

sonrada bana tepki gösteriyor millet antu'dan haber ve yazı alıntı yaptığımda :(

yanlış mı yani şimdi yukarıda antu'nun yazdıkları ?

alıştık zaten Galatasaray provokasyonun her türlüsünü yapıyor eline ne zaman fırsat geçse....

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
maxxdump dedi ki:

sonrada bana tepki gösteriyor millet antu'dan haber ve yazı alıntı yaptığımda :(

alıştık zaten Galatasaray provokasyonun her türlüsünü yapıyor eline ne zaman fırsat geçse....

Amaç belli, ortamı gereksiz germek ve Fenerbahçe üzerinden reyting yapmak, Fenerbahçe çok çalışıyor , doğruları yapıyor ve büyümeye devam ediyor, bazıları ise hala yerinde sayıp bu işlerle kendini kandırmaya devam ediyor ;)

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Link dedi ki:
maxxdump dedi ki:

Amaç belli, ortamı gereksiz germek ve Fenerbahçe üzerinden reyting yapmak, Fenerbahçe çok çalışıyor , doğruları yapıyor ve büyümeye devam ediyor, bazıları ise hala yerinde sayıp bu işlerle kendini kandırmaya devam ediyor ;)

ya sizde gerilmeyin kardesim ne olacak sanki

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oraya bikaç taraftar dalar kan çıkar ben söyliyim.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ferman31 dedi ki:
oraya bikaç taraftar dalar kan çıkar ben söyliyim.
Rakibinin başarısını hazmedeyip etrafa saldıranlara taraftar değil holigan denir.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben olayda bir terslik görmüyorum neticede orasıda bizim tesisimiz ve her takım istediği tesisinde taraftarı ile buluşup eğlenme hakkına sahiptir.Bundan dolayı gerginlik yaratcak olan varsa oda fenerbahçe taraftarıdır.Bu kadar basit her galatasaray galibiyeti sonrası o tesisin camlarınıda kıran onlar kapısınıda kıran onlar o zaman gerginlik olmuyorda Şampiyonluğumuzu kutlamak mı zorlarıa gidiyor.Helal olsun eğer gidebilirsem bende gideceğim.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
karinca_52 dedi ki:
fenerlilerde görsün kutlama nasıl olur

Nedir Fenerle alıp veremediğiniz anlamıyorum :) düşün yakamızdan artık ;)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Link dedi ki:
karinca_52 dedi ki:

+1 ama sen şimdi Fenerli'lerin kutlamasını hiç görmemişsin ki o zaman kutlama görsün diyorsun :) Olmadı ki!

karinca_52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JuLiuSiuS dedi ki:
Link dedi ki:
karinca_52 dedi ki:

+1 ama sen şimdi Fenerli'lerin kutlamasını hiç görmemişsin ki o zaman kutlama görsün diyorsun :) Olmadı ki!

başarılar bizden sorulur ... oyüzden kutlamalarda bizden sorulur ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Buyursun gelsinler, buyrun ne alırdınız kol böreği ;D :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kutlama Son Şampiyon GS'nin hakkıdır !
Ama orada yapması da biraz provokasyondur !

%50 %50

Not:tarafsız yorumcu

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Haberi yapanların kullandığı kelimelere dikkat edersek Bariz bir gaz verme olduğunu anlarız.. Bu tutumla yazılmış yazıya Gaza gelipde gerginlik çıkaracak bi ileri zekalı biri var mı ! hayır yok !

Kendi tesisimiz istediğimiz orada da yaparız pek ala

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kıskananlar çatlasın ;D

Gerekirse fenerin binasında kutlasınlar. :#

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Çok saçma. Gs geliyor, amacı belli olarak bir iş yapıyor. Bütün Gs'liler de ne var canım diyor. Aynı şeyi biz yapsak, kim bilir ne derdiniz. Uzun süredir televizyondan, kendi arkadaşlarımdan, internetten görüyorum da, Gs (yönetim bile, ilginç) ve Gs'liler eğer iyi bir iş yapmışsa bunu sonuna kadar abartıyor ve Fener'e yüklenip, kendilerini üstün sayıyorlar. Eğer bu şekilde üstün görünecekseniz, yazık. Bizim şampiyon olmanızla ilgili ne sorunumuz olabilir ki? Siz kendiniz sorun varmış gibi gösterip yükleniyorsunuz, karşılık alınca da ağlamayın, kolaysa sizde yapın falan diyorsunuz. Bizim bi zorumuz yok ki. :) Şampiyon oldunuz, zor bi şekilde (feldkamp berbattı). Biz de kötü şekiller de puan kaybettik. Kendimize göre güzel işler çıkardık. Ligde mutlu bitmedi. Ama bu Gs'lilerin zoru neyse ugrasmaktan bıkmadılar. :) Anlamıyorum, abartmayın artık. Bi süre sonra bunlar bıktırıyor.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu bir sorunsa karşı taraftan kaynaklanıyor. Eğer tüm Fbliler GSnin şampiyonluğunu sindirebilmiş olsalardı bunlar olmazdı, antu bu şekilde fb taraftarlarını kışkırtmazdı. Kendi adıma söylüyorum fb şampiyon olursa gelsin istediğini yapsın çünkü adamlar şampiyon olmuş haketmişler derim, isterlerse tepeme çıksınlar. GS de kendine ait bir binada daha önce 10larca kez yaptığı kutlamalardan birini yapıyor. Bu kadar basit.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Eski bir Gs yöneticisi dahi defalarca Fb'nin ne kadar gerisinde olduklarını ve onlara erişebilmek için çok yol almaları gerektiğini anlatmıştı, Fb taraftarının Gs'nin şampiyonluğunu içine sindirememesi gibi bir durum söz konusu değil, Fb'nin rakibi artık Real Madrid, Barcelona, Chelsea gibi üst düzey takımlardır, gerek avrupa şampiyonlar liginde yarı finale yükselme maçı oynayarak ve gereksede transfer çalışmalarında avrupanın üst düzey takımları ile rekabete girerek bunu gösterdik.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Chelsea'ye elendiniz diye Real Madrid'i Barca'yı kendinize rakip yaptınız :D :D :D Biz o yollardan geçeli :* Fb Avrupa'da kupa almadan, şampiyonluk sayısında fark atmadan, Türkiye Kupası sayılarını eşitlemeden(ki buna ömür yeter mi bilmiyorum) GS'yi yakalayamaz. Ne GS feneri yakalayacak!

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Doğru dedin,GS daha büyük başarılar yakalamıştır

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sevinsinler garipler bırakın çok görmeyin :D ;D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Chelsea'ye elendiniz diye Real Madrid'i Barca'yı kendinize rakip yaptınız :D :D :D Biz o yollardan geçeli :* Fb Avrupa'da kupa almadan, şampiyonluk sayısında fark atmadan, Türkiye Kupası sayılarını eşitlemeden(ki buna ömür yeter mi bilmiyorum) GS'yi yakalayamaz. Ne GS feneri yakalayacak!

Gs'nin Fb'nin gerisinde kaldığını kendi yöneticin söylüyor, daha neyi savunuyorsunki .