Bed
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Fenerbahçe'nin hali şu an epey karanlık gibi görünüyor. Ancak Beşiktaşlı arkadaşların gönlü rahat olsun demek istiyorum. Beşiktaş aklanacak ancak Fenerbahçe ufak veya büyük bir ceza alacak. Bunu şimdiden görebiliyorum ben. Ancak burada suçlanması gereken biri varsa şikeye adı karışanlar kadar Yıldırım Demirören'dir. Apar topar TFF başkanı olup şike meselesini sümen altı yaptı. Neden? Havuz var. Neden? Yayın gelirleri var. Bu kaynağın kesilmesini istemedi. Ancak şike sürecinin başladığı döneme bir bakalım. UEFA TFF'ye "biz karışmıyoruz siz gereğini yapın" dedi. TFF ise mevcut isimleri akladı diyebiliriz. Bunun üzerine UEFA baktı TFF işgüzarlık yapıyor bu sefer kendi disiplin kurulunu devreye soktu. Şimdi gelecek cezalar ve prestij kaybı çok daha büyük olacaktır. Oysa TFF kulüpleri UEFA müsabakalarından men edip -20 puanla lige başlatma tedbiri koysaydı UEFA süreci buraya kadar gelmeyecekti diye düşünüyorum. Ama TFF dosyayı sümen altı yapıp hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Bu da gelinen noktanın nedeni oldu. Ben böyle düşünüyorum.