Fenerbahçe transfer bombasını patlattı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ben biliyordum hiçbir işe yaramadı yazısının geleceğini :D.Hatta not olarak yazmıştım ama neyse :).

İşe yarayıp yaramaması önemli değil ki Carlos size göre görüntü kirliliğidir.Yıldız mıdır evet..Fenerbahçe'ye geldi mi evet.Tamamdır.

Anelka Fenerbahçe'ye gelirken Yıldız mıydı,tanına bir futbolcu muydu.Evet.Geldikten sonra anlaşamadı gitti ama geldi.

Kezman geldi yıldız mıydı,tanınan büyük kulüplerde oynamış kendini kanıtlamış bir oyuncu muydu evet.Sistem yüzünden çoğu oyuncu tutunamadı bizde,Kezman'da aynı şekilde.2 tane kendini bilmez taraftar yaptı onuda.Aynı geçen gün Guiza'nın ıslıklanması gibi.Guiza'yı ıslıklayanlara da karşı çıktım.O zamanlar Kezman'ı tartaklayanlara da karşı çıkmıştm.Ama ne olursa olsun bize gelmiş bir yıldız oyuncudur.

Alex'imizi Avrupa maçlarında mı göremiyorsun ? Alex aslında son 2 sezonda yine güzel işler yapıyor ama iyi bir forvet hattımızın olmaması Alex'i de etkiliyor ve yine hatırlatırım 2007-2008 sezonunda Alex 6 asist ile asist kralı olmuştu şampiyonlar ligide.Evet yıldızdır.

Hoijdonk'u unutmuşum .Ona birşey dememe bile gerek yok :).

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Carlos Diyorsunda Carlos'un Neler yaptığını herkes biliyor Hiç bi işe yaramadı görüntü peki gittikten sonra neler dedi Fenerbahçe Hakkında?

Ariel Orteganın gidişinde Nasıl olaylar yaşandı onlarıda biliyorsundur

Anelka Fenerbahçede Oynamadı oynamak istemedi Ve Gitmek istedi Fenerbahçe Yönetimi tutmak istediği halde

Kezman'ın Guizadan farkı olmadı size Gelince Arabası tekmelendi Maç çıkışında Küfür yedi Bunları unutmuş olamazsın?

Alexmi Alexmi diyorsun Yıldız Alex size Gelirken Bir yıldız değildi Şuan sizde oynayış profili Yıldız olabilir ama Alex Bir yıldız değil Yıldız olan adam her maçta oynar Neden Avrupa maçlarında Alex'inizi göremiyoruz??

Saydığım Yıldızların Hepsi Sizin Takımda Kaydı Sen bunlara yıldız diyorsan sana Diyicek birşey bulamıyorum :dirol:

Evet hepsi bizim takımda kaydı kime kaydıkları sorusunun cevabıda BURADA 35 adımda detaylı anlatılmış.:)

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben biliyordum hiçbir işe yaramadı yazısının geleceğini :D.Hatta not olarak yazmıştım ama neyse :).

İşe yarayıp yaramaması önemli değil ki Carlos size göre görüntü kirliliğidir.Yıldız mıdır evet..Fenerbahçe'ye geldi mi evet.Tamamdır.

Anelka Fenerbahçe'ye gelirken Yıldız mıydı,tanına bir futbolcu muydu.Evet.Geldikten sonra anlaşamadı gitti ama geldi.

Kezman geldi yıldız mıydı,tanınan büyük kulüplerde oynamış kendini kanıtlamış bir oyuncu muydu evet.Sistem yüzünden çoğu oyuncu tutunamadı bizde,Kezman'da aynı şekilde.2 tane kendini bilmez taraftar yaptı onuda.Aynı geçen gün Guiza'nın ıslıklanması gibi.Guiza'yı ıslıklayanlara da karşı çıktım.O zamanlar Kezman'ı tartaklayanlara da karşı çıkmıştm.Ama ne olursa olsun bize gelmiş bir yıldız oyuncudur.

Alex'imizi Avrupa maçlarında mı göremiyorsun ? Alex aslında son 2 sezonda yine güzel işler yapıyor ama iyi bir forvet hattımızın olmaması Alex'i de etkiliyor ve yine hatırlatırım 2007-2008 sezonunda Alex 6 asist ile asist kralı olmuştu şampiyonlar ligide.Evet yıldızdır.

Hoijdonk'u unutmuşum .Ona birşey dememe bile gerek yok :).

Ne dersek diyelim onlar 4 milyon erouluk, kendi kulüplerinde yedek kalan transferleriyle, kiralıklarıyla bulutların üstündeler. Yazık :tt2:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Evet hepsi bizim takımda kaydı kime kaydıkları sorusunun cevabıda BURADA 35 adımda detaylı anlatılmış.:)

Çirkeflik Ve sinirlenme Duygusuyla Yazımdaki ''Kaymış'' Cümlesini üstüne alındın Galiba Ama üzülme Erjan'cım O cümleyi farklı Yazdım senin için kötü olduğu için hemen Alınmışsın.

35 Pas Atıp atmama meselesini konuşmuyoruz Veya Gs attığı golleride konuşmuyoruz. Arkadaşın Havalanarak söylediği futbolcuların Nasıl gelip nasıl gittiklerini konuşuyoruz ama Senin bir yaran varki konuyu Galatasaray'a Bağlıyosun Lütfen Kuyruk Acısını Daha sonra Başka bi yerde Tartışırız.

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
umarın hayırlı olur takımımıza.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar gelen giden yok,konu eski bir konu zaten :).

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Şu mesajdaki iğrençlik anlam yüklemesi,nasılda kaydık,bakınız Ercan Saatçi ağzı birde Erjan kardeşim...:thumbdown:

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten de bomba patlamış :) Dünya klübü ya fenerbahçe ondan her kıtadan alacak başka bir amacı yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...