"Fenerbahçe taraftarı bunu hak etti"

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sivaspsor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'yi konuk edecekleri maç öncesi NTV Spor'a konuştu.

riza_calimbay_600_FKIQQ.jpg

Sivaspsor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertli taraftarlara ayrılan bilet sayısı konusunda Trabzonspor'un yaptığı itirazı değerlendiren Çalımbay, "Fenerbahçe taraftarı son maçta takımının yanında olmayı hak etti" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe karşısında Sivas'a yakışan bir mücadele vereceklerini söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ben iki takımı da kutluyorum her şeyden önce. Ligin sonuna kadar kopmadılar ve ikisi de şampiyonluğu hak etti. Bu son maçın bize denk gelmesi de şans oldu. Bizim de sorumluluğumuz arttı. Tüm Türki'ye bu maçı konuşacak. Ancak her şey sahada bitecek. Biz Sivasspor olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bizim takım ayırma gibi bir düşünce içerisinde olmamız mümkün değil. Futbolculuk kariyerimde de bu böyleydi, bunu herkes bilir. Ben kendi sahamda yenilmek istemiyorum" dedi.
"FENERBAHÇE TARAFTARI BURADA OLMAYI HAK ETTİ"
Hafta boyunca Fenerbahçe taraftarına verilen kontenjanın polemik konusu olduğunu ancak sarı-lacivertli taraftarların son maçta takımlarının yanında olmayı hak ettiğini belirten Çalımbay, "Fenerbahçe seyircisine verdiğimiz yer çok sorun oldu. Ama bana göre Trabzonspor'la da oynamış olsaydık, onlara da bu kadar fazla yer verirdik. Bana göre Fenerbahçe taraftarı, son maçta takımının yanında olmayı hak etti. Buraya Trabzonspor gelseydi, onların taraftarını da burada görmeyi çok isterdik. Sonuçta stadı yarı yarıya olmasını bekliyorum, bunu büyütmeye abartmaya gerek yok. Trabzonspor camiasının içi rahat olsun, biz üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.
"PANKART OLAYINI GÜNDEME GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"
Son günlerde gündeme gelen pankart olayınında seneler sonra gündeme getirilmeye çalışıldığını ifade eden Çalımbay, Bizim için lig 2 hafta önce bitti. İddiamız kalmadı. İstesek bütün oyuncularımıza izin verebilirdik. Özellikle yabancı oyuncular giderlerdi. Ama bu maç Türkiye açısından çok önemli olduğu için kimseye izin vermedik. Biz çok önem veriyoruz bu maça. Oyuncularım da iyi hazırlanıyor. Sonuçta oynayacağımız maç çok zor. Fenerbahçe 16'da 16 gidiyor. Şampiyonluk yarışında son maça geldiler. İki tanesini çok hazin bir şekilde kaybettiler, bunu öyle kaybetmek istemiyorlar. Ben onların yerine kendimi koyuyorum, hakikaten son maçta her şeyimi ortaya koyarım. İnsanlar böyle bir maçta bir şey aramasın. Gereksiz işlerle uğraşmasınlar. Şimdi de bir pankart olayını ortaya çıkarıyorlar. Ama bu olay olduğu zaman kimse Rıza hocaya bunu gelip sormadı. Bu neden Rıza hocaya yapıldı? demediler. Kaç sene geçmiş aradan, bunu tekrar gündeme getiriyorlar. Bunlar beni etkilemiyor" şeklinde konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/41104/fenerbahce-taraftari-bunu-hak-etti

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bravo Rıza, neticede hakkeden kazansın.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
"PANKART OLAYINI GÜNDEME GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"
Son günlerde gündeme gelen pankart olayınında seneler sonra gündeme getirilmeye çalışıldığını ifade eden Çalımbay, Bizim için lig 2 hafta önce bitti. İddiamız kalmadı. İstesek bütün oyuncularımıza izin verebilirdik. Özellikle yabancı oyuncular giderlerdi. Ama bu maç Türkiye açısından çok önemli olduğu için kimseye izin vermedik. Biz çok önem veriyoruz bu maça. Oyuncularım da iyi hazırlanıyor. Sonuçta oynayacağımız maç çok zor. Fenerbahçe 16'da 16 gidiyor. Şampiyonluk yarışında son maça geldiler. İki tanesini çok hazin bir şekilde kaybettiler, bunu öyle kaybetmek istemiyorlar. Ben onların yerine kendimi koyuyorum, hakikaten son maçta her şeyimi ortaya koyarım. İnsanlar böyle bir maçta bir şey aramasın. Gereksiz işlerle uğraşmasınlar. Şimdi de bir pankart olayını ortaya çıkarıyorlar. Ama bu olay olduğu zaman kimse Rıza hocaya bunu gelip sormadı. Bu neden Rıza hocaya yapıldı? demediler. Kaç sene geçmiş aradan, bunu tekrar gündeme getiriyorlar. Bunlar beni etkilemiyor" şeklinde konuştu.

Bugün o pankartı hatırlatanlar, gündeme getirmeye çalışanlar, Sivas'ın bu şekilde motive olmasını sağlamaya çalışan kişiler, o gün, o pankartı açanlar kadar şeref yoksunudur...

Tebrikler Rıza Hoca...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Rıza Hoca'yı tebrik ediyorum. Kimseye prim vermemiş.
Trabzonspor'u anlamıyorum. Maddede konuk takıma en az %5 koltuk hakkı yazıyorsa yaptıkları yaygara niye?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Niye hep Fenerbahçe puan kaybedecekmiş gibi bakılıyor? Trabzonun puan kaybetmeyeceği ne malum sonuçta Karabük Sivasspor'dan daha iyi bir takım daha güçlü bir takım böyle bir durumda Trabzon'un puan kaybetmesi daha olası ama Fenerbahçe şampiyon olmasın diye ne yapacaklarını şaşırdılar!!!
İnşallah şampiyon olacağız, inşallah... ve 2 gün sonra herkes susacak....

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir fenerbahçe taraftarı olarak yıllar önce açılan o pankartı hep kınamışımdır.Rıza Çalımbay futbolculuk döneminde hep örnek olmuş efendi bir şahsiyettir.Şampiyonluk konusunda şunu söyleyeyim.Fenerbahçe takımı Sivassporu yenemezse zaten şampiyon olamaz.Sivasa veya başka takıma kızamayız.Yenen şampiyonluğu hakeder.2 kez son maçta kaybedilen şampiyonluklar var.Ders alınmamışsa yapacak bir şey yok.8000 bilet ekonomik amaçlıdır.Sivasın kasası para görecek.Sadece seyirci ile maç kazanılmaz.Oynayan kazanır.Fener şampiyonluğu kaybederse elbette büyük hüsran olur.Ya Trabzonspor kaybederse onu da Trabzonspor düşünsün.Haydi hayırlısı.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşlar bu pankart olayı nedir ? Ne yazılmıştı zamanında.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Başka biri dese şüpheyle bakardım ama Rıza hoca çok düzgün adamdır.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
"Fenerbahçe seyircisine verdiğimiz yer çok sorun oldu. Ama bana göre Trabzonspor'la da oynamış olsaydık, onlara da bu kadar fazla yer verirdik.

Bundan sonraki cümleyi tamamlamamış, bence bilerek söylemedi, Aynı kontenjan Trabzonspora verilseydi Trabzonspor bize niye bu kadar yer ayırdın diye söylenir miydi ? Son haftalarda maç öncesi ve sonrası için mutlaka konuşur. İkinizde aynı puandasınız buraya kadar gelmişsiniz neyi zorluyorsun çık oyna. Fenere bilmem kaç on puan fark atıyorken ve rakip takım 6. soradayken TS Başkanının ağzından Fener lafı mı çıkardı ne zaman rakip olur başlarlar kalaylamaya.