Fenerbahçe, Mustafa Denizli ile görüşmeye başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lig TV'nin haberine göre; Fenerbahçe, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşmeye başladı.

Haberturk

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Habertürke pek güvenip itibar etmem ama Mustafa Denizli çok mantıklı bir seçim olur Fenerbahçe için...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Gelsin Mustafa Hocam, Sevinirim Valla.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Mustafa Hoca ya da Ersun Yanal olsun, yabancı birinin gelmesindense Türkiye Ligi ve takımlarını daha iyi tanıyan, bizden biri olmasını tercih ederim.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fanatik 1 habertürk 2 fenerbahçe habeleri aşırı sansasyönel ama gerçeklik olma payı var.

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayatında ilk defa düzgün bir iş yapıcak Fenerbahçe.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Miladı doldu pek fayda sağlayamaz denizli

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Rıdvan Dilmen açıkladı! 'Mustafa Denizli ile...'[/h]Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beyaz TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

30-03-r%C4%B1dvan-dilmen.jpg

F.Bahçe'de sportif direktör olacağı yönünde çıkan söylentilerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Dilmen, "Hayır öyle bir gündem yok. Ben yorumculuk yapmaktayım. Ben aşağı yukarı 4 gündür F.Bahçe kulübünden kimseyle görüşme yapmadım. Medyadan takip ediyorum. F.Bahçe'nin yeni hocası yerli mi olur yabancı mı olur bilemem ama Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşüldü. F.Bahçe'yi tebrik ediyorum. Çok sabırlı davranıp sakin karar veriyorlar" dedi.

Transferler ile ilgili bir bilgisinin olmadığını da belirten Rıdvan Dilmen, Mustafa Denizli ile görüştüğünü de doğruladı.
Mustafa hocanın F.Bahçe'den teklif aldığını söyleyen Dilmen, "F.Bahçe takımı enkaz durumunda değil Kocaman iyi bir kadro bıraktı. Fayda sağlayacak oyuncular alınacaktır. Bu bakımdan çok fazla kulübün içinde değilim. Bugün Mustafa Denizli ile görüştüm. Arada görüşüyoruz. Abdullah Kiğılı'nın kendisine teklif yaptığını söyledi ama netleşen bir durum yok" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak