Fenerbahçe,Los Angeles FC Takımından Diego Rossi ile Anlaştı !

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Oyuncu ile prensipte anlaşma şağlandı.
Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek için İstanbul'a davet edilmiştir.
Uyruk:Uruguay
Piyasa Değeri:18M€
Boy:1,70M
Takım:Los Angeles FC (MLS)
Mevki:Sol Kanat (Baş Mevki),Sağ Kanat,Santrafor
Toplam Skor: 172 Maç/72 Gol/33 Asist
Bu Sezon:19 Maç 6 Gol/1 Asist

IMG_20210831_013731.jpg
IMG_20210831_013716.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

19?7
@Sıradan Kullanıcı

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,538
Hoca özellikle istemiş ama istediği forvet daha farklıydı. Neyse vardır hocamın bir bildiği. Bir forvet, bir orta saha ve bir de sağ bek kovalanıyor bildiğim kadarıyla. Bustos, Eustaqio ve Darly Dike. 2 günde hepsi nasıl gelecek bakalım.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Bence fenerbahçe böyle genç bir oyuncu yerine daha tecrübeli ve türk ligini tanıyan bir oyuncuya ihtiyacı var

WindowseXPerience

Namı diğer vindovs ikspi :)
Reaksiyon puanı
197
Bence güzel transfer. O değil de Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda ben 8. sınıftaydım. Lise bitti, üniversite bitti, 1 senedir çalışıyorum, hala şampiyon olamadık, umarım bu sene şampiyon oluruz.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hoca özellikle istemiş ama istediği forvet daha farklıydı. Neyse vardır hocamın bir bildiği. Bir forvet, bir orta saha ve bir de sağ bek kovalanıyor bildiğim kadarıyla. Bustos, Eustaqio ve Darly Dike. 2 günde hepsi nasıl gelecek bakalım.
*Forvet değil kanat olarak geliyor,çok büyük ihtimalle.
18M€ değer Süper Lige gelen bir oyuncu için çom fazla geliyor ve bu değere MLS'de Amerika Ligin'de ulaşmış.23 yaşınd.Bence kanat için harika bir transfer.
Ali koç 3-4 transfer demişti.Minimum 2 bekliyorum?

Bence fenerbahçe böyle genç bir oyuncu yerine daha tecrübeli ve türk ligini tanıyan bir oyuncuya ihtiyacı var
MLS | 2020 | Diego Rossi
•Altın Ayakkabı
•Yılın 11'i
•Turnuva'nın En İyi Genç Oyuncusu

Başarılı olacaktır,umarım.Kaliteli oyuncu,büyük ihtimalle Sağ Kanat oynayacak.Bir sakatlık durumunda yedek mevkisi olan Santrafor ve ya Sol Kanat oynayabilir.
Ama kesinlikle ana Santrafor olmayacaktır.
Bize pivot santrafor lazım.

*Duyduklarıma göre 6M€ satın alma bedeli ile geliyor ?
18M€ değeri olan bir oyuncuyu yarı fiyatından daha aza almak ?
Güzel transfer.

Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bu sene forvet olarak oynadı. İleri dörtlü mükemmel oldu Allah nazarlardan korusun :D

Valencia
Rossi Mesut Pelkas

Bunlara alternatif Ferdi Kadıoğlu , Osai-Samuel , İrfan Can ve Mert Hakan gibi oyuncular var. Bekledik ama değdi gerçekten bu yaz döneminde alınan en iyi oyuncu diyebiliriz kendisine. Bir süredir maçlarına bakıyordum gelmesine çok sevindim.

Oyuncu kendini çok çabuk unutturuyor rakip sahada ve bu sayede skora çok katkı sağlıyor. Tek eksisi defansa gelmeyi sevmeyen bir oyuncu. Hücum futbolunu seviyor kendisi.

Vardır Vitor Pereira'nın bir bildiği, bizzat kendisi istemiş :)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Bu sene forvet olarak oynadı. İleri dörtlü mükemmel oldu Allah nazarlardan korusun :D

Valencia
Rossi Mesut Pelkas

Bunlara alternatif Ferdi Kadıoğlu , Osai-Samuel , İrfan Can ve Mert Hakan gibi oyuncular var. Bekledik ama değdi gerçekten bu yaz döneminde alınan en iyi oyuncu diyebiliriz kendisine. Bir süredir maçlarına bakıyordum gelmesine çok sevindim.

Oyuncu kendini çok çabuk unutturuyor rakip sahada ve bu sayede skora çok katkı sağlıyor. Tek eksisi defansa gelmeyi sevmeyen bir oyuncu. Hücum futbolunu seviyor kendisi.

Vardır Vitor Pereira'nın bir bildiği, bizzat kendisi istemiş :)
18M€ Değer-23 Yaş
Ama 6M€'ya satın alma opsiyonlu kiralandı,çok iyi transfer bence.