"Fenerbahçe küme düşebilir"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan friendly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
iyi diyorsun hoş diyorsun bende yazdıklarının altına imzamı atayım da bunun avrupadan elenmenizle yani uefayla alakası ne? kendi ülkemizin pis iç meseleleri bunlar.

Onuda Şenes Erzik'e size kim neyin baskısını yapıyordu diye Platini'yede gerekçeli karar nerede neden açıklanmıyor diye sormak lazım.

Bekleyip görecez.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Onuda Şenes Erzik'e size kim neyin baskısını yapıyordu diye Platini'yede gerekçeli karar nerede neden açıklanmıyor diye sormak lazım.

Bekleyip görecez.

Şenes Erzik uefa'da sandığınız kadar önemli bir şahıs değil kimse adam yerine koymuyor ki koskoca uefayı etkileyesin. Erzik adam yerine konan bir yönetici olsaydı ülkeye gram faydası olurdu bugüne kadar.
nys bekleyelim beklemeye de daha neyi ne kadar bekleyeceksek... iyi forumlar

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
UEFA, CAS, TFF, buradaki mahkemeler hangisinden şikeye dair açık bir karar var ? hangisi gerekçeli kararı açıladı. Bir takım siyasi oyunlardan ibaret hepsi, Yılmaz Özdil'in "Koç" diye bir yazısı vardı yakın zamanda yayınlanan okuyun derim.

Gündemi takip etmiyorsun, olabilir..
ama MOD'sun konularıda mı takip etmiyorsun?
hadi bunuda yapmadın bari iddialı bir açıklama yapmadan bir araştır...

buyur , UEFA gerekçeli kararlarının bir kısmı...
http://forum.shiftdelete.net/spor/341314-uefa-gerekceli-kararlari.html

Bu forum dahil bilinçli bilinçsiz müthiş bir sansür ve karartma var..
istenilen şeyler gündeme geliyor , istenilen şeyler konuşuluyor ...
istenilmeyen şeyler gizleniyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Gündemi takip edip etmediğimi kafandan uydurmadan önce önündeki konuyu okusan yazdığın mesajın cevabını üstte verdiğimi göreceksin ama sana daha açık yazayım.

Gerekçeli kararlar uefa'nın cas'ın sitesinden yayınlandı onuda FB sansürledi demi... Kusura bakma o haber sadece safsata.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gündemi takip edip etmediğimi kafandan uydurmadan önce önündeki konuyu okusan yazdığın mesajın cevabını üstte verdiğimi göreceksin ama sana daha açık yazayım.

Gerekçeli kararlar uefa'nın cas'ın sitesinden yayınlandı onuda FB sansürledi demi... Kusura bakma o haber sadece safsata.

sevgili MOD, BÜYÜK ve KALIN yazınca ne değişeceğini sanıyorsun ? okunacak şey yazıldıktan sonra herşey okunur....

forum kuralları senin içinde geçerli mi ? Bildiğim kadarıyla bu tarz şeyler yasak...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
okunacak şey yazıldıktan sonra herşey okunur....

Mesajının bir kısmını alıntılıyorum çünkü yazılanları okumadan insanlar hakkında bilip bilmeden konuşuyorsun (bkz 33. mesaj)

Forum kurallarına göre mesajın tamamı kalın yazılamaz. Önemli olan vurgulanmak istenen kısmı kalın yazılabilir. Yazılanları okumuş olsaydın bende o kısmı kalın ve büyük yazmak zorunda kalmazdım.

Neyse zaten amacın farklı olduğu belli bundan sonraki mesajlarına cevap yazmayacağım.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gerekçeli karar açıklanınca fener aklanacakmış,
yeniden,
inşaatlar başlayacak,
tarlalar ekilecek,
ekinler yeşerecek
herşey eskisi gibi olacakmış,
sonra da başkanları her maça gitmemek için
rapor almak zorunda kalmayacakmış...

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
gerekçeli karar açıklanınca fener aklanacakmış,
yeniden,
inşaatlar başlayacak,
tarlalar ekilecek,
ekinler yeşerecek
herşey eskisi gibi olacakmış,
sonra da başkanları her maça gitmemek için
rapor almak zorunda kalmayacakmış...

Ayşe tatilden döndümü?

Enson tatile çıkarmışlardı ne oldu o Ayşe? :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mesajının bir kısmını alıntılıyorum çünkü yazılanları okumadan insanlar hakkında bilip bilmeden konuşuyorsun (bkz 33. mesaj)

Forum kurallarına göre mesajın tamamı kalın yazılamaz. Önemli olan vurgulanmak istenen kısmı kalın yazılabilir. Yazılanları okumuş olsaydın bende o kısmı kalın ve büyük yazmak zorunda kalmazdım.

Neyse zaten amacın farklı olduğu belli bundan sonraki mesajlarına cevap yazmayacağım.

siyaset yapmayıp, ezilip büzeülmeden direk yazınca "amacın farklı oluyor".

sence senin benim yazdığımı okuyup okumaman umrumda mı ?

gelelim esas mevzuya,

koca forumda, koca koca adamlar alelen ortada olan durumu görüp kabullenemiyor....

Mahkeme, Şike var yapıldı dedi...
UEFA, Şike var yapıldı dedi...
CAS, Şike var yapıldı dedi...
TFF bile Şike var yapıldı dedi...(saha yansımadı diye bir argüman ile :) )

bu takımların şike yaptığını görmek için daha kimin karar vermesi gerekiyor ?

sonuç Şike var, şikenin cezası küme düşmek. o zaman şike yapan takım küme düşer, düşmeli (burası Türkiye para, güç ve rant tersi düz, düzü ters yapabilir...)

Lamı cimi yok bu takımın adı Fenerbahçe de olsa Galatasaray da olsa, Beşiktaş da küme düşmeli.....

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siyaset yapmayıp, ezilip büzeülmeden direk yazınca "amacın farklı oluyor".

sence senin benim yazdığımı okuyup okumaman umrumda mı ?

gelelim esas mevzuya,

koca forumda, koca koca adamlar alelen ortada olan durumu görüp kabullenemiyor....

Mahkeme, Şike var yapıldı dedi...
UEFA, Şike var yapıldı dedi...
CAS, Şike var yapıldı dedi...
TFF bile Şike var yapıldı dedi...(saha yansımadı diye bir argüman ile :) )

bu takımların şike yaptığını görmek için daha kimin karar vermesi gerekiyor ?

sonuç Şike var, şikenin cezası küme düşmek. o zaman şike yapan takım küme düşer, düşmeli (burası Türkiye para, güç ve rant tersi düz, düzü ters yapabilir...)

Lamı cimi yok bu takımın adı Fenerbahçe de olsa Galatasaray da olsa, Beşiktaş da küme düşmeli.....

19 kulüp hakkında şike var dendi, ne oldu bu sayılar düştü, demek ki fenerbahçe tek başına şike yapmış oluyor sende inandın mı buna, madem inandın, bana çanta dolusu paranın nerde olduğuna dair kanıt göster, emenike teşvik aldı ya görüntüleride vardı hadi onuda göster, yaf bunlar kanıtlanamıyorsa mahkemenin verdiği karar tam bir siyasi bir olarak değerlendiriyorum.

gelelim uefa'ya; uefa diyor ya ''sıfır tolerans'' sizlerde uefaya verdikleri kararlara güveniyorsunuz peki soruyorum lyon kiev şampiyonlar ligi maçında kievi 7-1 yenerek avarajla 2.sıraya yükselerek bir üst tura çıkmayı garantiliyor bu skor 7-1 değilde 5-1 bitseydi sizce lyon 2.sıraya çıkabilecekmiydi? hadi bakalım cevap ver madem uefaya bu kadar güveniyorsunuz.

cas zaten uefanın sağ kolu uefa nederse odur doğrusu olan ama ne uefa, nede cas ''fenerbahçe şike yapmıştır'' diye onayladı ama neden şike yapıldığına dair bir açıklama yapılmadı, yapamazlar, çünkü yargıtayın ne karar vereceğini bekliyorlar.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hımmm... bilmiyordum ben yaaa mahkeme kararlarını.. maşallah yalayıp yutmuşsunuz :thumbup:

Ne Dediğimi Anlamışssındır sen.:w00t:

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hocam bunların kanıtları neler peki hangi bir telefon görüşmesi var olayı açıklayacak biz neden göremiyoruz.sadece lafta şike yaptınız diyip yolladılar.belhandaya neden ceza yok ? diğer olaylara neden ceza yokta fenerbahçe ve beşiktaşa var ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Konuşmayım 2 yıllık bitmeyen, usandıran, ülke olarak bıktığımız tartışmalar yeniden başlamasın diyorum ama siz insanı yazmaya mecbur ediyorsunuz;

siyasi oyunlar var diyorsunuz eyvallah ama 2,5 senedir ceza almamanız için yırtınan, küme düşürmeyen, sırf şampiyonluk yarışından düşmeyin mali olarak zarara uğramayın diye size özel playoff diye 1 yıllık bir komedi çıkartan, sırf siz düşmeyin diye federasyonu ve başkanını bile değiştiren de bu yakındığınız siyaset değilmiydi?

siyaset vardır tamam ama varsa bile hep sizden yana oldu bu siyaset. Sizin lehinize çalışırken ses çıkartmayıp işler aleyhe dönünce çemkirmek samimi olmuyor, artık takkeyi önünüze koyup düşünme zamanınız geldi ha koymuyorsanız takkeyi bari ses çıkartmayında iyice düşman kazanmayın.
Ama doğru ya düşmanlık hiç umrunuzda olmadı siz ve diğerleriydi her zaman! Siz size yeterdiniz e yetin o zaman başkasını suçlamaktan vazgeçin.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
gerçekten merak ediyorsan tek başınamı yapmış yapmamış resmi belgelere bak derim
http://www.frmtr.com/trabzonspor/5539627-fenerbahce-sikeyi-tek-basina-mi-yapti-diyenlere-duyuru.html

niye anlamak istemiyorsunuz şunu şike karşılıklı yapılır bunu demeye calsıyorum veren ve alan taraf vardır bende biliyorum aziz yıldırım'ın şike yaptığını sadece feneri niye küme düşürecekler karşı tarafında suçu var onlarıda düşürsünler demek isitediğim hiç bir suç cezasız kalmaz merak etme

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
niye anlamak istemiyorsunuz şunu şike karşılıklı yapılır bunu demeye calsıyorum veren ve alan taraf vardır bende biliyorum aziz yıldırım'ın şike yaptığını sadece feneri niye küme düşürecekler karşı tarafında suçu var onlarıda düşürsünler demek isitediğim hiç bir suç cezasız kalmaz merak etme

İyide Karşı tarafın henüz UEFA lık bir durumu yok.Fenerbahçe spor klübüne TFF aracılığı ile bir ceza geldimi.Yada mahkeme kararı ile.Sana gelmediyse karşı tarafada gelmez.Basında sürekli Fenerin adı geçtiği için sizde ister istemez "neden hep fener" diyorsunuz.Diğer takımların magazinlik bir durumu yokki.Emin ol bugün A takımı ile B takımı arasında oynanan maçta şike yapıldığı kesinleşse haberi en fazla 5 dk. sürer.Ama işin içine GS-FB-BJK-TS girerse bunun haberi günlerce yapılır.

Aziz Yıldırım kendi ağzıyla ne diyor biliyormusun.

Kişilerle kurumlar ayrılmaz.Ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım. Yani diyorki Sadece bana niye ceza veriyorsunuz Fenerbahçe spor klübünede ceza verin.Neden meclisten bir çırpıda yasa geçti sanıyorsun.

Tekrar söylüyorum Fenerbahçe spor klübüne Ne TFF den Ne de Mahkemeden herhangi bir ceza gelmemiştir.Cezayı yiyen Aziz Yıldırım dır.Oysaki İddanamede Çoğu takımın, yöneticilerinin ve futbolcularının adı geçmektedir.Ama ceza verme konusunda Adli makamlar hangi kriterlere göre ceza veriyor; o onların bileceği iş.Demekki o adı geçenlerden en suçu kabarık olanı Aziz Yıldırımmış.Olayda ona patlamış.

Sadece Feneri niye küme düşürecekler?

Bu konuda Uefa nın bir baskı yapacağını varsayarsak Neden sadece Fenerin düşeceğini anlamışsındır.Eğer UEFA baskı yaparsa sadece size değil BJK yede yapar diye tahmin ediyorum.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
19 kulüp hakkında şike var dendi, ne oldu bu sayılar düştü, demek ki fenerbahçe tek başına şike yapmış oluyor sende inandın mı buna, madem inandın, bana çanta dolusu paranın nerde olduğuna dair kanıt göster, emenike teşvik aldı ya görüntüleride vardı hadi onuda göster, yaf bunlar kanıtlanamıyorsa mahkemenin verdiği karar tam bir siyasi bir olarak değerlendiriyorum.

gelelim uefa'ya; uefa diyor ya ''sıfır tolerans'' sizlerde uefaya verdikleri kararlara güveniyorsunuz peki soruyorum lyon kiev şampiyonlar ligi maçında kievi 7-1 yenerek avarajla 2.sıraya yükselerek bir üst tura çıkmayı garantiliyor bu skor 7-1 değilde 5-1 bitseydi sizce lyon 2.sıraya çıkabilecekmiydi? hadi bakalım cevap ver madem uefaya bu kadar güveniyorsunuz.

cas zaten uefanın sağ kolu uefa nederse odur doğrusu olan ama ne uefa, nede cas ''fenerbahçe şike yapmıştır'' diye onayladı ama neden şike yapıldığına dair bir açıklama yapılmadı, yapamazlar, çünkü yargıtayın ne karar vereceğini bekliyorlar.

haklısın,
bütün dünya size komplo kuruyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam bunların kanıtları neler peki hangi bir telefon görüşmesi var olayı açıklayacak biz neden göremiyoruz.sadece lafta şike yaptınız diyip yolladılar.belhandaya neden ceza yok ? diğer olaylara neden ceza yokta fenerbahçe ve beşiktaşa var ?

Belhanda mı :S

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43

okusaydın keşke.
şikenin kimlerle beraber yapıldığı yazıyor orada.türk mahkemeleri heralde tek başına şike yaptın demiyor.
bilg sahibi olmadan fikir sahibi olmasak daha iyi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
varsa hüküm uygulansın düşsün küme de tür futbolu'nun alnındaki kara leke temizlensin...
demekle olmaz şikeyi yapan insanlar onlar ceza alsın .

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Belhanda mı :S[/QUOTE]
Hiçbirşeyden haberin yok hemen uzaklaşmalısın burdan..

haklısın,
bütün dünya size komplo kuruyor..

Belhanda mı :S
Hiçbirşeyden haberin bile yok , uzaklaşmalısın bu bölümden..