Fenerbahçe kötü başladı: 3-1

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Porto'ya deplasmanda 3-1 yenildi. İlk 15 dakikada 2 gol yiyen sarı-lacivertliler, Güiza ile umutlanırken, uzatmalarda Lino'nun golüne engel olamadı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselerek tarih yazan Fenerbahçe, 2008-2009 sezonunda 6. macerasına başladığı sezona mağlubiyetle başladı.

G Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz'in Porto takımı ile deplasmanda karşılaşan sarı-lacivertliler sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Dragao Stadı'ndaki maçın ilk bölümünde ev sahibi ekip uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. Baskıyı kıramayan Fenerbahçe, 11. dakikada Lisandro Lopez ve 14. dakikada Lucho Gonzalez'in gollerine engel olamayınca bir anda 2-0 geriye düştü.

Gollerden sonra topa daha çok sahip olmaya başlayan temsilcimiz, 30. dakikada rakip kalede yarattığı ilk tehlikede Güiza'nın golüyle farkı 1'e indirdi. İlk yarı atılan bu gollerle sona ererken, teknik direktör Luis Aragones ikinci yarıya Selçuk'un yerine Josico'yu alarak başladı.

İkinci yarının ilk tehlikesinde Mariano Gonzalez, Porto adına 3. gol şansını değerlendiremezken, ikinci yarıda oyuna alınan Josico 7 dakika sonra sakatlanarak yerini Burak'a bıraktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen devrenin sonlarına doğru rakip yarı alanda daha çok görünen Fenerbahçe, 85. dakikada Güiza ile net bir fırsattan yararlanamadı. Son bölümlerde artan tempoda gol bulan taraf ev sahibi oldu ve uazatma anlarında Lino'nun golü ile sahasındaki maçı 3-1 kazanırken, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne puansız başlamış oldu.

Sarı-lacivertliler G Grubu'ndaki ikinci maçını 30 Eylül'de İstanbul'da Dinamo Kiev ile oynayacak.

PORTO: 3 - FENERBAHÇE: 1

Stat: Dragao

Hakemler: Bertrand Layec, David Benech, Michael Annonier (Fransa)

FC Porto: Helton, Benitez, Rolando, Alves, Sapunaru, Meireles, Fernando, Lucho, Rodriguez, Mariano, Lisandro

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yasin, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Selçuk, Maldonado, Uğur, Alex, Güiza

Goller: Lisandro 12. dakika, Lucho 13. dakika (FC Porto), Güiza 30. dakika (Fenerbahçe)

kaynak:http://www.ntvspor.net/Pages/27891.ASP

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Porto.gif

Tebrikler Porto :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
tek suç aragonesin.. kardeşim bütün adamları yapışık oynattı yaa. 3 tane fenerlinin arasında 1'er metre fark var. bu ne yaa böyle oyun mu olur yaa.. oynayamadı tabi futbolcular. sonra sinir bastı kişisel hatalar yapmaya başladılar.

dLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yha Çok Saçma Bir Maçtı Hatalar Abidesi.
Volkan,Lugano,Maldonado Bunlar Bermuda Hata Üçgeni Haline Geldi Fenerde!
Aralıklarla Maçı İzledim Sinir Oldum.Luganonun Topla Oynaması Kaptırmaları,Maldonado'nun Paslara Koşamaması ve Voleybolcu Volkan'nın Cambazlıkları Yane Anlam Veremiyorum Fener'e.Volkan Orta Sahada Oynadı Bu Maç Zaten.

Aurelio'nun Satılmaması Gerekti!Oyun Kuran Yok Pas Anlayışı 0!Uğur Boral Topu Alıo Düz Koşu 100m Hepsi Öyle Kafasına Göre Oynadı Maçta.Aurelio Bu Takıma Şart!Fenerin Oyun Kurucu Bulması Çok Ama Çok Zor Hele Aurelio Gibisi Yok Gibi!

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Porto'yu tebrik ediyoruz. Kanaryaları çok FENA ezdiler :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
En kolay rakip olan portoyu da yenemediler ya işleri çok zor. hiçbir fenerbahçeli geçen seneyi beklemesin o ancak 100 yılda bir olur, diğer yüzyılda görüşürüz.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İnanılmaz Pas Hataları Feneri Yıktı bu maç 5.0 da bite bilirdi adamlar şanslarını iyi kulanmadı genede ALlahtan umut keislmez.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya görünen köy kılavuz istemez dün fenerli arkadaşın birine anlatamadım forumda..berbat futbol oynuyorsunuz kadronuz bana göre çok dengesiz ya.güiza henry değilki alsın gitsin bu adama pas vereceksin yoksa direk gibi durur ceza sahası içinde jardel gibi...kievlede berabere kalacak bu takım aragones fazla kalmaz ;)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
takıma bu berbat :angry: futbolu oynatan Aragones i tebrik ediyorum ! ayrıca zaman içinde takımın rayına oturacağına da inanmıyorum !!!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güiza ve biraz da alex'in dışında tüm oyuncuların tel tel döküldüğü maçta sonuç daha da farklı olabilirdi.
Bu sonuç Kiev maçını çok kritik bir hale getirdi. Ama Fenerbahçe'nin dünkü oyun ve sonuçtan bir ders çıkaracağını ve düzeleceğini umuyorum.:whistling: