cacar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Eskiden bu konularda fanatik kutuplaşma böyle olmuyordu. Gittikçe tartışmaya dönüşüyor. Neden herkes sadece maç hakkındaki görünü söylemiyor?
red-bird dedi ki:arkadaşlar bende carcar'a katılıyorum Gönlüm GS'den yana ama top bu yuvarlak ne olcağı hiç belli olmas Fenerli ark.bu kdr ksin knuşmasınlar bnce Hayrlısı diylm öyle olsn B)
Birincisi bu konu çeyrek final maçı hakkında.JuLiuSiuS dedi ki:önceki sayfalardaki konuda ben başka bir kupa için demiştim arkadaşım,istediğin kadar gülebilirsin artık bundan sonra sadece gülersiniz zatenTürkiye kupasını alsan ne olur almasan ne olur.25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur. Avrupa önemli olan artık.Fenerin brezilyadan farkı yok diyenlerde neden öyle diyor anlamıyorum sonucta brezilyalı futbolcular hem teknik hemde güçlü.FB farklı uyruklu futbolcular alarak bugune kadar hatalar yaptı şimdi ise aynı hataya düşmeyip brezilyalıları topluyor işte.Aynı dil aynı futbol.Herkes zevkle izliyor işte.Boşuna demiyorlar Avrupa'nın Brezilyası diye
frei dedi ki:Birincisi bu konu çeyrek final maçı hakkında.JuLiuSiuS dedi ki:önceki sayfalardaki konuda ben başka bir kupa için demiştim arkadaşım,istediğin kadar gülebilirsin artık bundan sonra sadece gülersiniz zatenTürkiye kupasını alsan ne olur almasan ne olur.25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur. Avrupa önemli olan artık.Fenerin brezilyadan farkı yok diyenlerde neden öyle diyor anlamıyorum sonucta brezilyalı futbolcular hem teknik hemde güçlü.FB farklı uyruklu futbolcular alarak bugune kadar hatalar yaptı şimdi ise aynı hataya düşmeyip brezilyalıları topluyor işte.Aynı dil aynı futbol.Herkes zevkle izliyor işte.Boşuna demiyorlar Avrupa'nın Brezilyası diye
İkincisi meraktan baktım önceden bahsettiğin tek kupa yine Türkiye kupası
Üçüncüsü ve sonuncusu bir fblinin "25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur" demesine verecek cevap bulamıyorum.
fb bu ülkenin en köklü klüplerinden ama taraftarın böyle düşünmesine aklım ermiyor gerçekten. Saygılar.