Fenerbahçe-Galatasaray

Maçı kim kazanır

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Eskiden bu konularda fanatik kutuplaşma böyle olmuyordu. Gittikçe tartışmaya dönüşüyor. Neden herkes sadece maç hakkındaki görünü söylemiyor?

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar bende carcar'a katılıyorum Gönlüm GS'den yana ama top bu yuvarlak ne olcağı hiç belli olmas Fenerli ark.bu kdr ksin knuşmasınlar bnce Hayrlısı diylm öyle olsn B)

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
red-bird dedi ki:
arkadaşlar bende carcar'a katılıyorum Gönlüm GS'den yana ama top bu yuvarlak ne olcağı hiç belli olmas Fenerli ark.bu kdr ksin knuşmasınlar bnce Hayrlısı diylm öyle olsn B)

hocam cacar ya :) carcar değil :L

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
JuLiuSiuS dedi ki:
önceki sayfalardaki konuda ben başka bir kupa için demiştim arkadaşım,istediğin kadar gülebilirsin artık bundan sonra sadece gülersiniz zaten :P Türkiye kupasını alsan ne olur almasan ne olur.25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur. Avrupa önemli olan artık.Fenerin brezilyadan farkı yok diyenlerde neden öyle diyor anlamıyorum sonucta brezilyalı futbolcular hem teknik hemde güçlü.FB farklı uyruklu futbolcular alarak bugune kadar hatalar yaptı şimdi ise aynı hataya düşmeyip brezilyalıları topluyor işte.Aynı dil aynı futbol.Herkes zevkle izliyor işte.Boşuna demiyorlar Avrupa'nın Brezilyası diye
Birincisi bu konu çeyrek final maçı hakkında.
İkincisi meraktan baktım önceden bahsettiğin tek kupa yine Türkiye kupası
Üçüncüsü ve sonuncusu bir fblinin "25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur" demesine verecek cevap bulamıyorum.

fb bu ülkenin en köklü klüplerinden ama taraftarın böyle düşünmesine aklım ermiyor gerçekten. Saygılar.

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ya izleyince zevk alıyım gollü olsun hareketlı bı mac olsun da kım alırsa alsın..

bakmayın oyle ..sonuc bllı oldugu ıcın rahatım ark lar..(gfb)..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
çok az kaldı maça arkadaşlar :S

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
frei dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
önceki sayfalardaki konuda ben başka bir kupa için demiştim arkadaşım,istediğin kadar gülebilirsin artık bundan sonra sadece gülersiniz zaten :P Türkiye kupasını alsan ne olur almasan ne olur.25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur. Avrupa önemli olan artık.Fenerin brezilyadan farkı yok diyenlerde neden öyle diyor anlamıyorum sonucta brezilyalı futbolcular hem teknik hemde güçlü.FB farklı uyruklu futbolcular alarak bugune kadar hatalar yaptı şimdi ise aynı hataya düşmeyip brezilyalıları topluyor işte.Aynı dil aynı futbol.Herkes zevkle izliyor işte.Boşuna demiyorlar Avrupa'nın Brezilyası diye
Birincisi bu konu çeyrek final maçı hakkında.
İkincisi meraktan baktım önceden bahsettiğin tek kupa yine Türkiye kupası
Üçüncüsü ve sonuncusu bir fblinin "25 senedir alamamışsın.26.olsa ne olur olmasa ne olur" demesine verecek cevap bulamıyorum.

fb bu ülkenin en köklü klüplerinden ama taraftarın böyle düşünmesine aklım ermiyor gerçekten. Saygılar.

Yoo benim bahsettiğim kupa her 2 kupa.sonucta bu kupada önemli ama bir şampiyonlar ligi kupasını almak daha önemli bence. Sonucta Taraftar olarak artık farklı düşünmekteyiz.Galatasaray'ı yensen ne olur yenmesen ne olur :P

Saygılar.Konu Türkiye kupası ile ilgiliymiş dağıtmayalım bari ...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım, kupa maçı ile ilgili olarak yorumlara devam edelim.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
link haklı yarınki maçtan konusalım arkadaşlar

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
birazdan başlıyor arkadaşlar maç

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hadi hayırlısı Sami Yen'i bekleyelim...

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Forumun saati 10 dk ileri mi ne?

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hayırlısı buymuş :) ben demiştimmm top yuvarlaktır ne olcağı belli olmas die

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beraberlik oyu veren %4 ten biriyim Bir Gs li olarak Maçı Fenerbahce telsim tribününde fenerbahceliler izlemek benim açından iyi bir ders oldu. !! Böyle bir şey olmaz her ağızdan küfür cıkıyor sevgi dostluk kardeşlik deniyor yalan .. ! yanımızda oturan onca bayan var aile var taraftarlar utanmadan Ana baba küfür ediyorlar.. !! en cok AYHaN AKMAN'A daha sora Servete oda olmadı kendi futbolcuları Gökhan Gönül'e .. !! Galatasaray taraftarı sütten cıkan ak kasık değil tabiki ama olmaması gereken seyler..
Maca gelince benim futbol acısından tatmin etti acıkcası .. cok mücadele eden bir galatasaray vardı gencecik kadrosuyla bir şeyler yapmaya calisiyordu. Onu dışında Alex'e adım attırmayan bir MEHMET TOPAL vardı elimde olsa orada sarılırdım Mehmet Topal'a .. Fatih Terim Milli takımada davet etmis umarım performansını yükseltir. Benim kadar boyu olmasına rağmen carlos karsısında ezilmeyen bir SERKAN CALİK vardı gercekten mücadelesi takdire sayandı. Emre toraman da hiç sırıtmadı. Fenerbahce de futbol adına bir şeyler yapan KALECİ Volkan , ve Selcuk Şahindi .. selcuk sahin gecen sene fenerbahce taraftarı tarafından yuhalanmıstı malumunuz dun gecce ise tek alkıs alan isimdi ..

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Küfürlü tezahüratta kimin hangi takımın taraftarı olduğu önemli değil küfür küfürdür..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ulen o kadar emındım ıddaya gırdım ve berabaerlıgı de verdım yaa..

gitti burberry parfumm :S