Fenerbahçe - Dinamo Kiev: 0-0

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe Porto yenilgisinin ardından çıktığı 2. maçta da umduğunu bulamadı !.. Bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev karşısındaki futbolu özellikle ilk yarıda şaşkınlık yarattı.

Bu maçı mutlaka kazanması gereken sarı lacivertli futbolcuların ilk yarı boyunca sergilediği kötü ve etkisiz futbol taraftarı çıldırttı. Hücum edemeyen, savunma yapamayan, oyun kuramayan Fenerbahçe rakibinin hızlı futbolcularını durdurmakta zorlandı, kalesinde tehlikeler yaşadı, üstelik bireysel hatalarıyla da kalesinde tehlikelere neden oldu.

Fenerbahçe ikinci yarıya toparlanmış olarak girdi. Özellikle 10-15 dakika etkili oldu, pozisyonlar buldu. Ancak 60. dakikadan sonra Fenerbahçe'nin son zamanlardaki hastalığı ortaya çıktı. Yorulan Fenerbahçeli futbolcular yine etkili olmadı, rakibi ısıramadı, pozisyon yaratamadı.

Fenerbahçe Danimo Kiev ile sahasında 0-0 berabere kalarak 2. maç sonunda 1 puanda kaldı.

FENERBAHÇE-DINAMO KIEV

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: Thomas Einwaller, Roland Heim, Norbert Schwab (Avusturya)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Selçuk, Emre (Dk. 86 Uğur Boral), Alex (Dk. 78 Burak), Güiza

DINAMO KIEV: Bogush, Betao, Diakhate, Mikhalik, El Kaddouri (DK. 63 Nesmachiny), Vukojevic, Ghioane, Eremenko, Aliyev, Ninkovic, Bangoura (Dk. 46 Shahtskikh)

SARI KART: Roberto Carlos, Kazım, Selçuk (F.Bahçe) - El Kaddouri, Aliyev (D.Kiev)

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45179

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aragones uçak biletini alıyo muhtemelen şuan :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
nedir bu rezillik !!! sahadakiler futbol mu oynadıklarını zannediyor...bu nasıl bir futbol , herkes birbirinin suratına bakıyor :wassat: topa bakan yok ! rakip futbol namına bişey vermediği halde kaleye çok tehlikeli biçimde yaklaşabiliyor , defans izliyor.atılan toplar hep rakibe gidiyor ya da Gökhan ın arkasında kalıyor...Fenerbahçe resmen tel tel dökülüyor :angry: büyük harekat şart olmuş belli ki ! dedenin başı avuçları arasında , cebinde uçak bileti...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne olursa olsun Fenerbahçe Türk takımıdır, sevinmek yakışmıyor.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Konuyla ilgisiz tartışma yaratan , aşağılayıcı , aşırı alaycı yorumlar/mesajlar ve onlara karşı yazılanlarda silinmiştir. Lütfen biraz daha sakin ve birbirimize saygılı olalım ;)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dünkü bir topicde skor tahmini yapmıştım 1-1 diye berabere biter ve kiev burdan puan alır dedim bu aralar tahminlerim tutuyor :)
fenere denk gelmesi biraz kötü oldu ama..

bu kadro çok yetersiz hala diyorum alexle bitmez olay kardeşim guiza tek forvet asla oynamaz dün abime alt yap dedim iddaa da gol olmaz çünkü kolay kolay..neyse diğer maşlarda başarılar:

Dead Not : Erol her konuda silinen mesajlarını okumaktan gıııınaaa geldi artık :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Zico'yu gönderip dedeyi alırsan böyle olur işte. Yazık günah.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dünkü bir topicde skor tahmini yapmıştım 1-1 diye berabere biter ve kiev burdan puan alır dedim bu aralar tahminlerim tutuyor :)
fenere denk gelmesi biraz kötü oldu ama..

bu kadro çok yetersiz hala diyorum alexle bitmez olay kardeşim guiza tek forvet asla oynamaz dün abime alt yap dedim iddaa da gol olmaz çünkü kolay kolay..neyse diğer maşlarda başarılar:

Dead Not : Erol her konuda silinen mesajlarını okumaktan gıııınaaa geldi artık :)

Silinen msjları nasıl okuyorsun.Ha anladım şimdi gözünde ne gözlüğü olduğunu :D:D:D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ama sen msjmı okumuyorsunki yazdıklarına dikkat etsen daha anlaşılır oluruz.Ayrıca sen onu kastettin ben neyi kast ettim :D:D:D

gereksiz bir mesajki silinmiş değilmi ;) okusam ne değişirki :) silinmesi gereken mesajlar bunlar adı üstünde ;) ben senin yorumlarının %70inin silindiğini biliyorum mesela buna vurgu yapmak istemiştim sorun sendemi yoksa silendemi ;)
sanmıyorum maxx çok adaletli bu konuda :)
neye çekersen çek mesajını ona göre yaz silinmesinde mantıklı olsun kafi ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Silinmesinde bir sakınca görmüyorum onlar seçip beğensin yayınlasın. :D :D :D ben lafımı esirgemem. Ayrıca Gs umarım turu geçer eğer elenirse o zaman konuşan arkadaşlarla tekrar konuşmak istiyorum :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Silinmesinde bir sakınca görmüyorum onlar seçip beğensin yayınlasın. :D :D :D ben lafımı esirgemem. Ayrıca Gs umarım turu geçer eğer elenirse o zaman konuşan arkadaşlarla tekrar konuşmak istiyorum :)

turu geçeceğimizi rakipte biliyor zaten de size büyük konuşmak yaramıyor ya '' şampiyon olacaz sizi yenecez turu geçecez 2. tura yükselecez'' tarzı düşünceler hep ters tepiyor son zamanlarda eğri oturup doğru konuşalım biraz dimi.bu kadro yla işiniz zor bu sene 10. hafta görüşmek üzere ;)

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
benim mesajı niye sildiniz ya :(
ne güzel denklem çıkarmıştım..:)
ayrıca Fenerbahçe'yi aşağıladığım falan yok,dün sonuna kadar Fenerbahçeliydik..:)

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
inanılmaz üzüldüm dün yaa. nasıl 1 puan alır fenerbahçe. 0 çekmeleri lazımdı. ama daha 2. maçtan puan aldılar. oranlarsak 3 puan eder. yok olamaz çok fazla 3 puan.